Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Δημήτρης Ευαγγέλου: Όλα στο Φως

 
Εδώ και λίγες ημέρες παρατηρούμε μαζί με τους Ηλιουπολίτες και τις Ηλιουπολίτισσες διαρκείς ανακοινώσεις του Δημάρχου, οι οποίες επαναφέρουν στον δημόσιο διάλογο την τοξικότητα γύρω από την υπόθεση της "Ρευματοκλοπής".
Ανακοινώσεις που γεννούν πολλά ερωτήματα σε όλους μας.

Πάντα λέγαμε πως η πόλη μας χρειάζεται ΦΩΣ. Και γι’ αυτό τον λόγο, προτείνουμε η κατάσταση να εκτονωθεί και η υπόθεση να κλείσει οριστικά, με μια ειλικρινή κουβέντα περί διαφάνειας στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. (ή με τη διεξαγωγή μιας ειλικρινούς συζήτησης)

Δεν γίνεται μια ολόκληρη πόλη να είναι εγκλωβισμένη στις σκιές και στα ερωτήματα.

Οι κάτοικοι της Ηλιούπολης πρέπει να γνωρίζουν εάν η αθώωση του Δημάρχου προήλθε λόγω μη-τέλεσης του αδικήματος, ή επειδή καταβλήθηκε η αξία του ρεύματος και το πρόστιμο.

Ο κ. Ψυρρόπουλος, σε κάθε δημοτικό συμβούλιο διαλαλεί «ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ». Είμαστε βέβαιοι πως θα δεχτεί την πρόσκλησή μας για ειλικρινή, δημόσιο διάλογο, εμφανίζοντας όλα τα στοιχεία της υπόθεσης που παρουσιάστηκαν και εκτιμήθηκαν από το δικαστήριο και αναλυτική αιτιολογία της απόφασης μαζί με τα πρακτικά της δίκης. Μόνο έτσι θα έρθουν πράγματι όλα στο ΦΩΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...