Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Γραφεία στο εμπορικό κέντρο "Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας" απέκτησε το ΚΚΕ στον δήμο μας δικαιώνοντας μας για ακόμα μια φορά πως το ένα άκρο έλκεται από το άλλο! 

  • Αίθουσα Μυϊκής Ενδυνάμωσης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης "Θεόδωρος Γεωργάκης" λειτουργεί με εξιδεικευμένους πτυχιούχους φυσικής αγωγής μας ενημερώνει ο δήμος Ηλιούπολης σε δελτίο τύπου του. Προφανέστατα τονίζει το γεγονός πως πρόκειται για επαγγελματίες γυμναστές θέλοντας να κάνει την διαφορά με όσα συνέβαιναν επί δεκαετίες σε έναν δήμο που βασίζεται κυρίως στον εθελοντισμό και στους ερασιτέχνες! 

  • Η επένδυση στο Ελληνικό θα πραγματοποιηθεί ( ήδη θα έπρεπε να λειτουργεί το καζίνο ) άρα όσοι ποντάρουν στην περαιτέρω καθυστέρησή της για αναβολή της δεν τίθεται καν θέμα και δεν συμμετάσχουν σε φορείς που θα διαχειριστούν το μέλλον των Νοτίων Προαστίων το επόμενο διάστημα απλώς εθελοτυφλούν και έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. Ευτυχώς ανάμεσά τους δεν είναι ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος που συμμετέχει για να περισώσει ό,τι περισώζεται και δεν παίζει τον "αντάρτη" για να ωφεληθεί πολιτικά και να καταστρέψει περαιτέρω την πόλη μας. Αφήστε τον να κάνει όσα χρειάζεται για να έχει οφέλη και η πόλη μας γιατί εάν σας ακούσει ο Ηλιούπολη θα καταντήσει τόπος διαμονής εργατών μιας επένδυσης που σε όμορους δήμους θα αποφέρει εκατομμύρια ευρώ σε ετήσια βάση. Είχαμε άπειρες ευκαιρίες στο παρελθόν για να γίνουν και στην πόλη μας επενδύσεις αλλά η πλειοψηφία προτίμησε να στοιχηθεί με όσους μας ήθελαν μια "ήσυχη" πόλη που αντί να τρέξει να προλάβει το "τρένο" της ανάπτυξης έμεινε απέξω και το πετροβολούσε! 

  • Τις επόμενες ώρες θα έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα και στην Αττική σύμφωνα με την ΕΜΥ. Επομένως όσοι δεν έχουν κάποιον ιδιαίτερο λόγο να βγουν περιορίζουν τις μετακινήσεις τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...