ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Εμείς ως τοπικό ΜΜΕ με ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ απόψεις δεν "πάμε και όπου βγει"

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Εμείς ως τοπικό ΜΜΕ με ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ απόψεις δεν "πάμε και όπου βγει"



Ο "άρχοντας" της φωτογραφίας είναι ο Δημήτρης Μάλαμας που δολοφονήθηκε από αγνώστους το 2019 ,και που σύμφωνα με τις επίσημες καταγραφές της ΕΥΠ ήταν ο "τραπεζίτης" εγκληματικής οργάνωσης που εισέπραττε πάνω από 1.000.000 ευρώ τον μήνα από προστασίες studio-οίκων ανοχής , μαγαζιών με τυχερά παίγνια, στριπτιζάδικων κ.ο.κ , και που  σε συνεργασία με τον πρώην Εκαμίτη Σπύρο Παπαχρήστο "λάδωναν" επίορκους αστυνομικούς για να μην συλλαμβάνονται! 

Η ΕΥΠ που τους παρακολουθούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα ,κατάφερε τελικά να στείλει στη Δικαιοσύνη μια ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ με πολλούς εμπλεκόμενους, αρκετοί εκ των οποίων δεν βρίσκονται σήμερα εν ζωή. 



Το ιστολόγιο αυτό είχε αφιερώσει πάνω από 10 αναρτήσεις για την δράση της εγκληματικής οργάνωσης ενώ έχει στην κατοχή του σχεδόν το σύνολο μιας δικογραφίας με χιλιάδες σελίδες απομαγνητοφώνησης της ΕΥΠ, που αποκαλύπτουν την εγκληματική δράση όσων ίσως εμφανίστηκαν στην συνδημότισσά μας ως ευυπόληπτοι επιχειρηματίες. 

Επειδή ουδέποτε μας ενθουσίαζαν οι "ευκολόπιστοι" θεωρούμε πως η συμμετοχή με τα κοινά προϋποθέτει πως μπορείς να ξεχωρίσεις έναν ευυπόληπτο πολίτη από έναν ΚΑΚΟΠΟΙΟ. 

Η συμμορία Μάλαμα - Παπαχρήστου δεν εκβίαζε μόνο , δεν τρομοκρατούσε απλώς λεκτικά αλλά προχωρούσε και σε ξυλοδαρμούς , απαγωγές αλλά και βομβιστικές ενέργειες! Φυλάκιζε αλλοδαπές και τις προωθούσε σε οίκους ανοχής ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που σε συνεργασία με συμμορίες αλλοδαπών κακοποιών έκαιγαν αυτοκίνητα έντιμων αστυνομικών! Κάποιες φορές "εξαπατούσαν" και δημοσιογράφους βάζοντάς τους να λένε προφανώς με το αζημίωτο ανοησίες για έντιμους αστυνομικούς σε μια προσπάθεια να τους θέσουν σε διαθεσιμότητα! 

Ανάμεσα στα άτομα που δέχθηκαν "καταδρομική επίθεση", έπεσαν και στο "λάθος" άτομο  και έτσι σήμερα η δράση της συγκεκριμένης οργάνωσης έπαυσε , αφού οι "κεφαλές" της δολοφονήθηκαν! Μένει να τιμωρηθούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη επίορκοι αστυνομικοί και περιφερειακά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ,ενώ ως γνωστόν τα "κενά" καλύπτονται όταν δεν υπάρχει πολιτική βούληση για την πάταξη της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. 

Γιατί την ημέρα της δολοφονίας του ο Δημήτρης Μάλαμας συνοδεύονταν από δύο εν ενεργεία αστυνομικούς, για όσους έχουν ακόμα αυταπάτες πως το θράσος ορισμένων κακοποιών δεν προέρχεται από την διαχρονική τους ατιμωρησία. Γιατί άνθρωποι όπως ο Μάλαμας έχουν τα περίστροφα για φιγούρα καμία εκπαίδευση δεν είχαν και φυσικά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να συγκριθούν με όσους και εκπαιδευμένοι είναι και υπηρετούν Αρχές και Αξίες που ήταν άγνωστες στον εκλιπών κακοποιό. 

Για πάνω από δύο δεκαετίες ο "άρχοντας" ενοχλούσε σχεδόν τους πάντες, έως ότου το 2013 ενόχλησε το λάθος άτομο , επειδή θεώρησε πως μπορούσε. Και μπράβο του,  γιατί απαλλαγήκαμε ως κοινωνία από ανθρώπους που προσφέρουν ΜΟΝΟ πόνο , θλίψη και δυστυχία στους γύρω τους. 

Δεν θα τρελαθούμε λοιπόν να αποκαλούμε άρχοντα έναν ΝΤΑΒΑΤΖΗ! 

Επειδή φυσικά και εμείς "δεν πάμε και όπου βγει",  θα επιθυμούσαμε οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης μας να είναι περισσότερο καχύποπτοι σε όσους τους παρουσιάζονται ως ευυπόληπτοι επιχειρηματίες ,γιατί δεν πιστεύουμε σε καμία περίπτωση πως θα ήταν για την συνδημότισσά μας κα Μαρία Πατσέλη ,  άρχοντας ένας ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ που το έπαιζε τον "Τόνυ Μοντάνα" και παράλληλα είχε και μία "νόμιμη"  επιχείρηση εμπορίας καφέ για να ξεπλένει χρήματα. Τα εισαγωγικά γιατί και εκεί υπήρχαν προβλήματα και δεκάδες πλαστογραφίες! 

Επειδή πάλι εμείς θέλουμε να κυκλοφορούμε ασφαλείς στην πόλη μας, και όχι να δεχόμαστε "ψιλές" όπως συνέβη πρόσφατα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης κ. Μπίρλη λέμε αρχικώς στον κ. Δημήτρη  Ευαγγέλου να δείχνει περισσότερο προσοχή και να μην επιλέγει "αφελείς" για να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο της παράταξής του. 




Αυτά προς το παρόν , άλλωστε όσοι εμμένουν πως θα έχουμε την "τύχη" του μακαρίτη συναδέλφου και φίλου Σωκράτη Γκιόλια ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΟΥΝ. 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ  ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ

Όταν διακινείς 1.000.000 ευρώ μαύρο χρήμα το μήνα για πάνω από μία 10ετία προφανώς και νιώθεις άτρωτος στην Κολομβία των Βαλκανίων όχι όμως σε ένα σοβαρό δυτικό κράτος .........

Μόνο στο edolio5 το απόρρητο έγγραφο της εισαγγελίας διαφθοράς!Για τα κακουργήματα της εγκληματικής οργάνωσης,εκβιασμούς, και δωροδοκίες που επισύρουν ισόβιες καθείρξεις θα ασκηθούν ποινικές διώξεις,σε αστυνομικούς-δικηγόρους και ιδιώτες της "δικογραφίας Μάλαμα"


ΥΓ: Άρχοντας λοιπόν ο κος Δημήτρης Ευαγγέλου κα Μαρία Πατσέλη ( που έχει "ψαχτεί και δεν έχει θέματα) αλλά όχι και ο Δημήτρης Μάλαμας. Μπορεί να σας ξεγέλασε το δεχόμαστε ,αλλά έχουμε θέμα με τους ευκολόπιστους και κυρίως με όσους θεωρούν λογικό να βγάζουν εμάς "τρελούς" και να μην μπορούν να αντικρύσουν μια ΑΛΗΘΕΙΑ που βγάζει μάτι! Γιατί για να πάμε επιτέλους μπροστά πρέπει να κατανοούμε το που βρισκόμαστε σήμερα. Καμία εμπιστοσύνη λοιπόν σε όσους ευκολόπιστα δέχονται χωρίς κριτική σκέψη τα πάντα, και παρασύρονται εύκολα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: