ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι ευχές του συνδημότη μας Ηρακλή Τσιμέκα για το Πάσχα

Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Οι ευχές του συνδημότη μας Ηρακλή Τσιμέκα για το Πάσχα


Μας τις έστειλε δεν του απαντήσαμε εγκαίρως ... Ας του απαντήσουμε λοιπόν διαδικτυακά .... 

 Η  Ανάσταση του Κυρίου να φωτίσει τις ψυχές μας Ηρακλή,  και να "απαλύνει"έτσι τις δυσκολίες που όλοι μας λίγο - πολύ περνάμε 


Για τις δημοτικές τι να του ευχηθούμε; Καλή τύχη στο δύσκολο έργο του να εκλεγείς με μία πρωτοεμφανιζόμενη παράταξη. Σίγουρα δεν θέλουμε όλοι την ίδια πόλη και ούτε όλοι μαζί μπορούμε να υπηρετήσουμε τις ίδιες πολιτικές. Σε αυτό το δήμο βέβαια η αριστερά διοικεί ακόμα και εάν είναι μειοψηφία .... Και βέβαια αυτή την περίοδο κάθε άλλο από μειοψηφία είναι οι ιδέες της, οι οποίες  έχουν υιοθετηθεί από όλες τις δημοτικές παρατάξεις σε θέματα όπως η μη ιδιωτικοποίηση του τομέα της καθαριότητας και φυσικά το θέμα της Δημόσιας Περιουσίας που ότι και εάν κάνουν θα αξιοποιηθεί από το Κράτος και δεν θα δοθεί  σε δημότες που ούτε θέλουν ούτε έχουν την οικονομική δυνατότητα να την αξιοποιήσουν. 

Γιατί κάθε φορά που το Κράτος δίνει ένα ευρώ παραπάνω στους δήμους ένα νέο χαράτσι μας έρχεται να πληρώσουμε. Ήδη τα δημοτικά τέλη πάνω στα τιμολόγια της ΔΕΗ είναι υπερβολικά δεν θέλουμε άλλο ΚΡΑΤΟΣ , δεν θέλουμε άλλους υπαλλήλους που θα φορτωθούν στις πλάτες μας. Και φυσικά ούτε το χαράτσι για την ΕΡΤ πρέπει να εξακολουθούμε να έχουμε, ας αναζητήσει πόρους από την αγορά και όχι να μπαίνει κάθε χρόνο μέσα για να μας παρέχει κάθε φορά ενημέρωση υπέρ του κυβερνώντος κόμματος. Καλό είναι να έχεις μεγάλο κράτος που να σου παρέχει πολλά αλλά το έργο το έχουμε δει και μας οδήγησε στην χρεοκοπία. 


Οι δήμοι είναι ΒΑΣΙΚΗ αιτία που οδηγηθήκαμε εδώ που είμαστε αφού αποτελούν σύμφωνα και με εκθέσεις του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης ΚΥΨΕΛΕΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!!  Η διοίκηση Αναγνώστου παρέδωσε στην νυν διοίκηση χρέη 14.000.000 ευρώ (και οι ίδιοι γνωρίζουν εάν και δεν μιλάνε τι παρέλαβαν από την προηγούμενη διοίκηση)και αυτή θα παραδώσει σε τέσσερα χρόνια από σήμερα πάνω από 8.000.000 ευρώ χρέη. Που το ξέρω ; Μα πως θα βολευθούν διαφορετικά υποψήφιοι από τρεις δημοτικές παρατάξεις σε δομές που πληρώνουμε όλοι εμείς οι ιθαγενείς! 

Γι΄αυτό άμα θέλετε λιγότερα χρέη ψηφίστε όποιον γουστάρετε και δώστε του ΔΥΝΑΜΗ σχεδόν ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ γιατί οι συνεργασίες θα φέρουν αδύναμες διοικήσεις που θα εκβιάζονται από μικρές συντεχνίες. Στην πράξη θα δείτε πόσο αποτυχημένος είναι αυτός ο νέος θεσμός και που θα οδηγήσει πολλές φορές σε σύγκρουση την κεντρική διοίκηση με τους δήμους και τις Περιφέρειες. 

Γιατί λεφτά για πέταμα σε δήμους δεν υπάρχουν και ως γνωστόν η ΦΤΩΧΕΙΑ φέρνει ΓΚΡΙΝΙΑ...



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: