ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ξέρει κανείς πόσα είναι τα πλεονάσματα της διοίκησης Βαλασόπουλου ;

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Ξέρει κανείς πόσα είναι τα πλεονάσματα της διοίκησης Βαλασόπουλου ;

Διαβάζουμε από την σελίδα της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" πως ο δήμος μας έχει ταμειακά διαθέσιμα (πλεόνασμα για να το λέμε λαϊκά) 5.220.000 ευρώ. Σε συνέντευξη του δημάρχου ο ίδιος μίλησε και για 7.000.000 ευρώ!! Και φυσικά παρέλαβε όπως ισχυρίζεται και δεν διαψεύστηκε από την προηγούμενη διοίκηση 14.000.000 ευρώ χρέη.
Το ερώτημα είναι εάν η αντιπολίτευση αμφισβητεί αυτά τα στοιχεία, και εάν γνωρίζει τι ακριβώς γίνεται ή απλά πηγαίνει στα δημοτικά συμβούλια και κοιμάται στις καρέκλες όπως πιστεύουμε εμείς. Γιατί έχουμε την αίσθηση πως δουλευόμαστε άμα παίζουμε ακόμα και με τους αριθμούς.

Όσο για την εικόνα που παρουσιάζεται για τα έργα που έγιναν στην πόλη μέσα από το site της παράταξης αυτά θα κριθούν από τους δημότες μας σε λίγες μέρες όταν και ένα ποσοστό της τάξεως του 5% που είχε ψηφίσει την νυν διοίκηση το 2014 θα κινηθεί προς άλλη παράταξη που προέρχεται από τα σπλάχνα της!! Ρωτάμε λοιπόν ευθέως τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη που ήταν για χρόνια Αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών έχει την ίδια εικόνα για τα οικονομικά του δήμου μας;

Γιατί οι κεντροδεξιές παρατάξεις δεν τα πάνε καλά με την αριθμητική γενικότερα αυτές τουλάχιστον που υπήρχαν γιατί έχουμε και καινούργια όπως όλοι ξέρετε. Γιατί οι δημότες μας κ. Βαλασόπουλε δεν έχουν δει αυτά τα έργα και είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να σας "κουρέψουν" και από το 32% του 2014 στον πρώτο γύρο να σας κατεβάσουν κάπου λίγο πάνω λίγο κάτω  στο 25% . 

Αυτοί είναι η δική μας αίσθηση εάν και κινούμαστε σε άλλον πολιτικό χώρο. Το σίγουρο είναι πως ουδείς ΔΕΞΙΟΣ θα στηρίξει την παράταξή σας στον δεύτερο γύρο αφού ο κίνδυνος να βρεθούν οι κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ στην διοίκηση του δήμου μας δεν θα μπορεί να αποτραπεί. 

Για να δούμε λοιπόν  το έχει ο Χατζηδάκης για παραπάνω από απλός επικεφαλής δημοτικής παράταξης και θα μας απαντήσει ή θα το παίξει Ευσταθίου και θα μείνει και αυτός εκτός δεύτερου γύρου ακολουθώντας την λανθασμένη πολιτική του δήθεν "ώριμου φρούτου" που κάποια στιγμή θα πέσει!!

Τις επόμενες μέρες και όσο οι ζυμώσεις και οι διεργασίες θα προχωράνε θα σας δώσουμε και την τελική μας εκτίμηση για το ποιος θα είναι ο δεύτερος ανάμεσα στους Κοκοτίνη και Χατζηδάκη που ξεκίνησε ως ένα 5% και με διάφορες συνεργασίες πέτυχε να βρίσκεται μία ανάσα από τον δεύτερο γύρο. Εάν περάσει σίγουρα θα είναι και ο επόμενος δήμαρχος.
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: