ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παράγινε το κακό με το ΚΚΕ και τις αφίσες του

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Παράγινε το κακό με το ΚΚΕ και τις αφίσες του

Δεν έχουν αφήσει κολώνα οι κομμουνιστές της πόλης μας που να μην έχουν "μολύνει" με τις αφίσες τους. Τα γνωστά συνθήματα μίσους κατά των συμμάχων μας και όσων έχουν αντίθετη άποψη από το να γίνουμε μια "ωραία Βόρεια Κορέα". Εκατοντάδες συμπολίτες μας διαμαρτύρονται αφού δεν σέβονται ούτε την Μεγάλη Εβδομάδα αλλά αυτοί τον χαβά τους.
Κάνουν μάλιστα και διαδικτυακές "επιθέσεις" σε συντρόφους τους που είναι σε άλλα αριστερά σχήματα και έχουν εγκαταλείψει τον ανέξοδο σταλινοφασισμό που επιδεικνύουν τα ορφανά του Στάλιν.


Η δημοτική αρχή αντί να δώσει εντολή και να κατέβουν από τις κολώνες οι αφίσες τους χαζεύει αδιάφορα όπως άλλωστε κάνει και στις ανηλεείς επιθέσεις που δέχεται από τους συνδικαλιστές του κόμματος στην καθαριότητα του δήμου που ελέγχονται από το ΚΚΕ.


Η κατάντια αυτή φυσικά και δεν θα επιφέρει κομματικά οφέλη στις προσεχείς εκλογές αφού το ΚΚΕ θα τερματίσει για ακόμη μια φορά πίσω από την Χρυσή Αυγή στην άτυπη μονομαχία ΚΟΚΚΙΝΩΝ και ΜΑΥΡΩΝ φασιστών. Βλέπετε ακόμα και οι Ναζί της πόλης μας αντιλαμβάνονται πως μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα καλό είναι να περιορίζεται η αφισοκόλληση που στις μέρες μας δεν προσφέρει και τίποτα σε όσους την επιχειρούν.

Τα αποτελέσματα και αυτών των εκλογών θα αποδείξουν πως η Ηλιούπολη δεν θα γυρίσει ποτέ πάλι πίσω στις εποχές που οι σταλινοφασίστες είχαν νομιμοποιηθεί και κατείχαν αξιώματα στην πόλη μας. Άλλωστε ρήμαξαν επί 12 χρόνια αυτή την πόλη και για δεκαετίες τους λαούς που είχαν την ατυχία να γνωρίσουν τον κόκκινο φασισμό τους.

Ελπίζω μετά τις ευρωεκλογές η Ε.Ε να αντιληφθεί πως δεν μπορεί να έχει εντός κοινοβουλευτικού τόξου κόμματα τα οποία παλεύουν με λύσσα για να ανατρέψουν την Αστική μας Δημοκρατία και που τα εγκλήματά τους έχουν καταδικαστεί πολλάκις με ψηφίσματα τόσο της Ε.Ε όσο και του ΟΗΕ. Επιτέλους ας ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ και τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό πριν να είναι πολύ αργά για το μέλλον της Δημοκρατίας μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: