ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ενότητα δεν έρχεται όταν αυτοχαρακτηρίζονται ως "δεξιοί" πολιτικοί απατεώνες

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Η ενότητα δεν έρχεται όταν αυτοχαρακτηρίζονται ως "δεξιοί" πολιτικοί απατεώνες

Εδώ και πέντε ολόκληρους μήνες στην κορυφή των αναρτήσεων μας παραμένει αυτή με τον Δημήτρη Παρρά , το άδικο φευγιό του και την ενότητα στην κεντροδεξιά που δεν ήρθε στην πόλη μας. Καμία άλλη ανάρτηση δεν έχει διαβαστεί περισσότερο και ακόμα και όταν δεν έχουμε καθημερινές αναρτήσεις οι αναγνώστες του ιστολογίου μας διαβάζουν με μανία την ανάρτηση αυτή. Δείχνει σε όλους και κυρίως σε όσους τον συκοφαντούσαν όσο ζούσε πως το αίτημά του ήταν κοινά αποδεκτό από τους κεντροδεξιούς της πόλης μας.
Αλλά για την ΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑ κάποιοι φταίνε και φυσικά δεν μπορεί να φταίει ο τοπικός τύπος όπως ακούω πως λέει ένας εκ των δύο κεντροδεξιών υποψηφίων που τολμάει και μας χρεώνει μάλιστα και "υπόγεια στήριξη" στην παράταξη του κ. Βαλασόπουλου. Λες και είμαι από αυτούς που άμα ήθελα να στηρίξω Βαλασόπουλο δεν θα το έκανα δημόσια. Λες και έχω υποχρέωση σε αυτούς που πλούτισαν επειδή κάποιοι ηλίθιοι πιστεύουν ακόμα πως υπάρχουν διακριτές διαφορές ανάμεσα από έναν δεξιό και έναν αριστερό υποψήφιο και πως ο αγώνας πρέπει να δίνεται με βάση ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ διαφορές και όχι ξεκατίνιασμα για την καρέκλα.

Στα 9 χρόνια διοίκησης Βαλασόπουλου ακούμε συνεχώς από την αντιπολίτευση το θέμα της καθαριότητας και του φωτισμού αλλά δεν ακούμε λύσεις. Η καθαριότητα εάν  δεν δοθεί σε ιδιώτες δεν θα δούμε ποτέ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ αφού οι προσλήψεις προσωπικού χρειάζονται κονδύλια που δεν τα έχουμε και ακόμα και εάν βρεθούν ο αριθμός των εργαζομένων σε μια δημοτική δομή που είναι ΙΚΑΝΟΙ να καθαρίσουν μια πόλη σαν την δική μας θα μεταβάλλεται διαρκώς από υπαλλήλους που απλά δεν θέλουν να κάνουν την δουλειά τους.

Όσους υπαλλήλους και να προσλάβουμε στην καθαριότητα και ο δήμος έχει προσλάβει χιλιάδες από την δεκαετία του 1980 πάντα θα είναι λίγοι. Και θα είναι λίγοι γιατί κάποιοι θα φεύγουν και θα γίνονται διοικητικοί υπάλληλοι όπως η κ. Νοτοπούλου κάποιοι θα το παίζουν συνδικαλιστές και δεν θα πιάνουν σκούπα και οι πιο "έξυπνοι" θα χαλάνε τα μηχανήματα του δήμου για να μην βγουν για δουλειά!! Αυτά συμβαίνουν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν ακόμα και εάν ο δήμαρχος είναι "αυταρχικός" και βάζει και καμία φωνή. Για τις απεργίες τις έκοψαν τώρα γιατί δεν πέφτει το μεροκάματο ενώ παλιότερα απεργούσαν και πληρώνονταν ΚΑΝΟΝΙΚΑ!! 


Για να έρθουμε όμως στο θέμα μας και πάλι εμείς εδώ σε αυτή την προεκλογική περίοδο αποφασίσαμε να μην ξετινάξουμε τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις όχι επειδή δεν έχουμε πλούσιο υλικό αλλά για να μην λένε και πάλι πως εμείς τους στερήσαμε το όνειρο να μπουν στη διοίκηση και να χρεώσουν εκ νέου τον δήμο μας. Το ότι δεν απαντάνε στα οικονομικά μεγέθη που αναφέρει σε όλες τις ομιλίες του ο δήμαρχος δείχνει και το πόσο ενδιαφέρονται για το καλό της πόλης. Θέλουν να επιστρέψουν για να συνεχίσουν να  κλέβουν τώρα που πέτυχαν να κάνουν τον Γιάννη Αναγνώστου να μην κατέβει αφού πρώτα με τις αρπαχτές τους τον διέσυραν με οικονομικά ανοίγματα εκατομμυρίων ευρώ σε δομές που δημιούργησαν για κολλητούς και φίλους. Έτσι λοιπόν και όσο αυτοί δεν απαντούν στα οικονομικά μεγέθη άλλο τόσο οι συμπολίτες μας θα τους θεωρούν όχι παντελώς ανίκανους αλλά και αρπακτικά!!! 

Γιατί η ΝΔ έχει ποσοστό στην πόλη μας ικανό να στείλει μια παράταξη στο δεύτερο γύρο. Αυτοί είναι παντελώς ΑΝΙΚΑΝΟΙ να διεκδικήσουν τις δεξιές ψήφους και να σηκώσουν από τον καναπέ τους όσους επιθυμούν μια άλλη διοίκηση. 

Γιατί άμα τους πετάξω τώρα προεκλογικά μία συνέντευξη Χριστοδουλάκη θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν να μαζέψουν τους συγγενείς και φίλους που διόριζαν θεωρώντας πως θα εκλεγούν εκ νέου στη διοίκηση.

Όσο για τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ μελέτες που έκαναν ενώ ο δήμος έχει τεχνική υπηρεσία αυτή ήταν ΑΝΕΝΕΡΓΗ και όλα δίνονταν σε ιδιωτικά γραφεία. 

Αυτά η διοίκηση Βαλασόπουλου που τόσο ενδιαφέρεται για την διαφάνεια τα ξέχασε μετά την πρώτη τετραετία της.

Στην δεύτερη πενταετία μπήκε με έναν Γιώργο Χατζηδάκη που απαντούσε αραιά και που στις αναφορές μας για οικονομικά ζητήματα και θα φύγει αναζητώντας συμμαχίες με ένα κομμάτι της αριστεράς που έχει παρελθόν στο πως  να καταστρέφει οικονομικά την μεσαία τάξη.

Γιατί μπορεί η συμμαχία εναντίον του Βαλασόπουλου να απαιτήσει άλλον δήμαρχο και αυτό θα κριθεί την δεύτερη Κυριακή όταν ΟΥΔΕΙΣ δεξιός πολίτης θα ασχοληθεί με το ποιος θα βγει δήμαρχος όπως ασχολήθηκε το 2014 όπου δεν ήθελαν να περάσει ο δήμος στα χέρια της αριστεράς.

Αριστερά ή Δεξιά δεν μπορεί να είναι το σύνθημα του δεύτερου γύρου και επομένως ο δήμαρχος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον συνυποψήφιο του δευτέρου γύρου Κοκοτίνη ή Χατζηδάκη χωρίς να αφορά αυτό κανέναν δεξιό ψηφοφόρο ούτε καν αυτούς που θεωρούν πως το παλεύει για το καλό της πόλης.

Γιατί για να αφήσεις τον δεύτερο εκτός δημοτικής αρχής θέλει τόσο ΤΣΑΓΑΝΟ που δεν θα μπορούσε να το βρει ο κ. Βαλασόπουλος εκτός και δεύτερη παράταξη ήταν κάποια που δεν θα ήταν μέσα στο συνταγματικό τόξο έτσι όπως το έχουν ορίσει αφήνοντας το ΚΚΕ μέσα!!!!

Γιατί οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που είναι έτοιμοι να μπουν στη διοίκηση του δήμου με την δική σας ψήφο είναι φιλαράκια με τους κομμουνιστές της Λαϊκής Συσπείρωσης και θα φτιάξουν καταστάσεις Κιντή!! Για όσους λοιπόν θεωρούν πως ο Κιντής ήταν ένας επιτυχημένος δήμαρχος ήρθε η ώρα να ξαναζήσουν τους "αγώνες" για Δημόσια Περιουσία , τους χιλιάδες υπαλλήλους χωρίς αντικείμενο με μόνο προσόν πως ήταν κομμουνιστές , τις παραστάσεις μίσους από καλλιτέχνιδες  αμφιβόλου   ποιότητας και ηθικής και κυρίως με ΔΗΜΟ καταχρεωμένο από σπατάλες σε συγγενείς και φίλους. Σε αυτή λοιπόν την νέα διοίκηση που ετοιμάζεται με την ψήφο που θα δώσετε σε λίγες μέρες εμείς δεν έχουμε να σας προτείνουμε τίποτα. Γιατί δεν βλέπουμε και κανέναν να λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως εγώ δεν μπορώ να συνεργαστώ με αυτούς τους κλέφτες!! 

Και επομένως σεβόμενος το γεγονός πως με στηρίζεται καθημερινά με εκατοντάδες επισκέψεις θα ήθελα να σας πω ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως αυτό εδώ το ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ δεν στηρίζει ΚΑΜΙΑ από τις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις στις προσεχείς εκλογές.


Ψηφίστε ότι γουστάρετε εμάς κανείς δεν μας κάνει αφού όλοι μαζί πάνε το δήμο μας σε μια κατεύθυνση που εμείς από χρόνια είμαστε αντίθετοι. Άμα δηλαδή περιμένουμε από τον Αραμπατζή και τον Ευσταθίου να φτιάξουν τον δήμο καλύτερα ως δεξιοί να πάμε να αυτοκτονήσουμε. Ακόμα και ο Στασινόπουλος φαντάζει πιο ικανός στα δικά μου μάτια , ακόμα και η Τσατσούλη φαντάζει καλύτερη και πιο συνεπής σε όσα καταστροφικά πρεσβεύει.


Και για να τελειώνουμε τον κομμουνισμό δεν τον ΝΙΚΑΣ στήνοντας αγάλματα στους δημάρχους του αλλά καταγγέλλοντας καθημερινά την ΚΤΗΝΩΔΙΑ που αυτός εκπροσωπεί. Σε όσους και σε αυτές τις εκλογές προτιμήσουν και ψηφίσουν κομμουνιστικά δεν έχουμε τι να πούμε. Άλλωστε η Ευρώπη στις 27 Μαΐου θα είναι πολύ διαφορετική πιο ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ , πιο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και κυρίως με τους λαούς της να δείχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσει. Οι λαοί της Ε.Ε αποφασίζουν στις κάλπες για το που πάει το οικοδόμημα και οι πρώτες δημοσκοπήσεις δείχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως κινούνται ΔΕΞΙΑ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ!!! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: