ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η κατάπτυστη ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης και η ακατανόητη ανοχή των τοπικών ΜΜΕ στον κόκκινο φασισμό

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Η κατάπτυστη ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης και η ακατανόητη ανοχή των τοπικών ΜΜΕ στον κόκκινο φασισμό

Ενοχλήθηκαν τα ορφανά του Στάλιν της πόλης μας επειδή εταιρείες στοιχημάτων έχουν ενσωματώσει στα στοιχηματικά τους παιχνίδια και το ποιος θα κερδίσει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους τον δήμο μας. Ενοχλήθηκαν επίσης επειδή κάποιες εταιρίες αναλαμβάνουν όπως σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο να φτιάξουν το προφίλ των υποψηφίων ώστε να πετύχουν να προσελκύσουν τους ψηφοφόρους τους και να έχουν περισσότερες πιθανότητες εκλογής.
Έχουν μάθει βλέπετε ανέξοδα με τα γνωστά τους παραμύθια να απευθύνονται στους όλο και λιγότερους αφελείς που πιστεύουν πως ο κομμουνισμός , η πιο στυγνή δικτατορία θα δώσει λύσεις στα προβλήματά τους.

Με μια λοιπόν κατάπτυστη ανακοίνωση μιλάμε για σαπισμένη Αστική Δημοκρατία και καλούν τους πολίτες σε ανατροπή και επανάσταση κατά της Δημοκρατίας μας. Και ενώ θεωρώ λογικό να γράφουν ασυναρτησίες οι κομμουνιστές της πόλης θεωρώ απαράδεκτο να αναπαράγουν χωρίς σχολιασμό τις ανακοινώσεις τους τα τοπικά ΜΜΕ τα οποία σε κομμουνιστικό καθεστώς δεν θα μπορούσαν να λειτουργούν.



Εγώ ως δημοσιογραφικό ιστολόγιο θεωρώ πως το πράγμα έχει παραγίνει και καλό όσες δημοτικές παρατάξεις πιστεύουν στην Αστική Δημοκρατία να αντιδράσουν και να καταδικάσουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ που αποπνέουν τέτοιες ανακοινώσεις.

Η δική μου παρακολούθηση των κοινών της πόλης λέει πως υπάρχει ανοχή στον κομμουνισμό και είναι εμφανές αυτό αφού ακόμα και όταν η Ε.Ε γιορτάζει την μέρα κατά του μαύρου και του κόκκινου φασισμού καμία εκδήλωση δεν πραγματοποιείται στον δήμο μας για αυτό. Σίγουρα το θέμα αυτό θα πρέπει να τονισθεί από site και ιστολόγια δημοκρατικά και δεν θα πρέπει η Ε.Ε να δίνει κονδύλια σε δήμους που οι διοικήσεις τους έχουν ΑΝΟΧΗ σε τέτοια φαινόμενα. Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου θα ενημερώσω την αρμόδια επιτροπή της Ε.Ε που έχει γραφείο στην χώρα μας για εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε χώρους του δήμου και διαφημίζουν τον κομμουνισμό ή βάλλουν κατά της Ευρώπης. 

Ο μόνος τρόπος για να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα είναι να κοπεί ΤΕΛΕΙΩΣ η χρηματοδότηση σε σωματεία ή οργανώσεις που προάγουν Ιδέες εναντίον της Αστικής μας Δημοκρατίας, Ήδη έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το θέμα να φτάσει και στους βουλευτές του ΚΚΕ για να πάρουν θέση ενόψει και των ευρωεκλογών. Είναι τραγικό να νομίζουν οι κομμουνιστές της πόλης μας πως θα τους πουλήσουμε ή θα τους δώσουμε ΤΖΑΜΠΑ το σχοινί με το οποίο θα μας κρεμάσουν για να επιβάλλουν την στυγνή δικτατορία τους.

Όσο για το τοπικά ΜΜΕ που τηρούν αυτή την ακατανόητη στάση εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο παρά πως κρίνονται καθημερινά από τους αναγνώστες τους. Εάν υπάρχει κοινό να διαβάζει τέτοιες κατάπτυστες ανακοινώσεις σημαίνει πως όντως η Δημοκρατία μας χρειάζεται θωράκιση και φυσικά ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ότι θέλει αλλά δεν μπορεί υποκριτικά να συμμετέχει σε ένα "παιχνίδι" που θεωρεί τάχα στημένο.


Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού θεωρεί πως ο κομμουνισμός είναι μια μορφή δικτατορίας και πρέπει να προστατεύεται το κοινωνικό σύνολο. από όσους επιβουλεύονται την Δημοκρατία μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: