ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προηγείται ο Γαβριήλ Αραμπατζής στις προτιμήσεις των κεντροδεξιών της πόλης μας

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Προηγείται ο Γαβριήλ Αραμπατζής στις προτιμήσεις των κεντροδεξιών της πόλης μας

Οι ψηφοφόροι της ΝΔ στην πόλη μας είναι ελεύθεροι να ψηφίσουν όποιον υποψήφιο δήμαρχο θέλουν αφού το κόμμα κάκιστα αποφάσισε πως δεν πρέπει να δώσει στήριξη σε κανέναν υποψήφιο. Για τον λόγο αυτό και εμείς έχουμε αποφασίσει να απέχουμε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ από την εκλογική αυτή αναμέτρηση αφού δεν μπορέσαμε να είμαστε συνεπείς και να έχουμε καθαρή ΔΕΞΙΑ υποψηφιότητα με 42 δεξιούς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και έναν υποψήφιο δεξιό δήμαρχο ΙΚΑΝΟ να περάσει στο δεύτερο γύρο.
Και επειδή εμείς δεν θα κατεβαίναμε όπως η Λαϊκή Συσπείρωση ως δημοτική παράταξη διαμαρτυρίας μπορούμε ακόμα πιο άνετα να σας γράψουμε από τώρα πως ανάμεσα στις δύο κεντροδεξιές υποψηφιότητες που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ εισόδου στο δεύτερο γύρο αυτή του Γαβριήλ Αραμπατζή συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις των Νεοδημοκρατών της πόλης μας.

Όσο για τους άλλους συνδυασμούς έχουμε Βασίλη Βαλασόπουλο πρώτο και Κοκοτίνη δεύτερο παρόλο που η συστράτευση του ΕΝΑΚ δίνει άλλη ώθηση στον Γιώργο Χατζηδάκη που παλεύει να υπερκεράσει την παράταξη Κοκοτίνη. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη μας εμφανίζεται να έχει χάσει λιγότερο από όλους τους γειτονικούς μας δήμους (Αργυρούπολη- Ελληνικό, Γλυφάδα, Δάφνη,) και ήδη στη ΝΔ πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως η μη στήριξη υποψηφίων σε πολλούς δήμους θα κάνει την ΝΙΚΗ της ΝΔ στις προσεχείς ευρωεκλογές πιο "κοντή" από ότι επιβάλλεται για την καταστροφή που έχει επιφέρει η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ). Σε περίπου 45 μέρες θα δουν όσοι εδώ και πέντε χρόνια μας αμφισβητούν πως είμαστε οι μόνοι που παρέχουμε ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και όχι ευχολόγια.

Η στάση των ενοριών της πόλης μας είναι διχασμένη αφού άλλοι ναοί μοιράζουν φυλλάδια της μιας παράταξης και άλλοι της άλλης. Θα έχουμε και φωτογραφικό ρεπορτάζ αφού φτάσαμε στο σημείο να οργανώνονται και εκδηλώσεις από ΕΝΟΡΙΕΣ!! Η "δεξιά του Κυρίου" θα ηττηθεί για ακόμα μια φορά αφού οι εκπρόσωποί της δεν πείθουν. Μάλιστα θα τολμούσα να γράψω πως είναι περισσότερο απαξιωμένοι από τους πολιτικούς αφού ουδείς πλέον εμπιστεύεται κληρικούς που θέλουν να μείνουν δημόσιοι υπάλληλοι και να υπηρετήσουν ένα καθεστώς που ο ηγέτης του δηλώνει ΑΘΕΟΣ και έχει στενή σχέση με τον επικεφαλή της Ελλαδικής Εκκλησίας που θεωρεί πως οι πιστοί είναι πρόβατα και δεν αντιλαμβάνονται πως η Εκκλησία μας έχει σοβαρά εσωτερικά προβλήματα και δεν επιτελεί το κοινωνικό έργο που πρέπει.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: