ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αφού σας άρεσε ο Κιντής ( σε όσους βέβαια άρεσε) ψηφίστε Τσατσούλη για να συνεχίσει το "έργο" του δηλαδή το γκρέμισμα της πόλης !!!!

Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Αφού σας άρεσε ο Κιντής ( σε όσους βέβαια άρεσε) ψηφίστε Τσατσούλη για να συνεχίσει το "έργο" του δηλαδή το γκρέμισμα της πόλης !!!!

Έχουν σχεδόν εξαφανίσει διαδικτυακά τα τοπικά ΜΜΕ τις δραστηριότητες του Σόφη αλλά και της Μαχόμενης Αριστεράς όχι βέβαια πως μας νοιάζει αφού είναι σχηματισμοί οι οποίοι ανήκουν σε πολιτικό χώρο που εμείς δεν θα ψηφίζαμε ποτέ. Όμως το θέμα είναι πως αυτό γίνεται με πρόθεση να ενισχυθεί για ακόμη μια φορά η Λαϊκή Συσπείρωση που έχει στα ψηφοδέλτιά τους πολλούς πρώην υπαλλήλους του δήμου μας.


Επειδή πολλά τοπικά ΜΜΕ παρουσίασαν όλους του υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης όλοι κατάλαβαν πως για να είσαι υποψήφιος με τους κομμουνιστές πρέπει να έχεις τρέξει και να έχεις σπαταλήσει πολλές ώρες για "κοινωνικές" δράσεις του κόμματος. Σε τέτοιους συνδυασμούς αυτοί που τελικά θα εκλεγούν έχουν ήδη αποφασιστεί από το κόμμα και πριμοδοτούνται αφού για να ψηφίσεις ΚΚΕ πρέπει να είσαι "πρόβατο" και να πιστεύεις σε πράγματα που δεν ισχύουν!! Γνωστοί και φίλοι υπάρχουν και σε αυτό το άκρο εάν και τα τελευταία χρόνια συνειδητά δεν θέλω να έχω καμία επαφή με ανθρώπους που πιστεύουν σε ιδεολογίες που κατέστρεψαν τον κόσμο. Ναζισμός και Κομμουνισμός είναι δύο από αυτές και ταυτίζονται στην δογματικότητα που τις διακρίνει. 

Όσοι θέλετε να βγει η χώρα μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ , είσαστε ρωσόφιλοι και κυρίως έχετε ως πρότυπό σας τον Άρη Βελουχιώτη ή τον Στάλιν μπορείτε να πάτε να ψηφίσετε στις τοπικές εκλογές αλλά και στις Ευρωεκλογές τους εκλεκτούς του Κουτσούμπα. Άλλωστε οι κομμουνιστές ήταν και κατά της συμφωνίας των Πρεσπών γιατί δεν θέλουν να μπει στο ΝΑΤΟ το γειτονικό μας Κράτος, κατά της συμφωνίας ήταν και η Χρυσή Αυγή , η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ για τους δικούς τους λόγους. Γι΄αυτό είναι και πάρα πολύ βολικό για το ΚΚΕ να ψηφίσουν οι νέοι με βάση τις Πρέσπες και την κατάπτυστη συμφωνία περιμένει πως θα ξεγελάσει κάποιους αριστερούς που δεν θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ λόγω της συμφωνίας.


Λες και το ΚΚΕ έχει επιδείξει καμία πατριωτική στάση στα 100 χρόνια που υπάρχει. Λες και δεν είναι αυτοί που πολέμησαν για να κάνουν την χώρα μας ένα Σοβιέτ. Ηττήθηκαν στον συμμοριτοπόλεμο αλλά επανήλθαν και είναι τώρα στην ευχάριστη θέση ένα αδελφό τους κόμμα να βρίσκεται στην Εξουσία. Όσοι Ηλιουπολίτες και Ηλιουπολίτισσες ψηφίζεται Λαϊκή Συσπείρωση ή ΚΚΕ είσαστε για αυτό το ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ  εχθροί της Αστικής μας Δημοκρατίας και ανθέλληνες που προσπαθούν να βγάλουν την χώρα μας από συμμαχίες που της δίνουν ζωή. Γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να επιβιώσει ως μικρό κράτος χωρίς συμμαχίες και δεν μπορεί να ΥΠΑΡΧΕΙ χωρίς να έχει στο πλευρό της τους Αμερικανούς και τους Βρετανούς. 


Όλη η νεώτερη Ιστορία μας δείχνει πως χωρίς αυτούς η χώρα μας δεν θα υπήρχε ανεξάρτητη , και η συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ είναι και το μόνο μας στήριγμα έναντι όσων επιβουλεύονται την εθνική μας ανεξαρτησία. Αυτά πιστεύουμε εμείς αυτοί πιστεύουν άλλα. Κάντε μετά την επιλογή ΣΥΡΙΖΑ και αυτή την δοκιμή και βγάλτε τους στην Εξουσία άλλωστε σε αυτόν τον δήμο οι δημότες είναι τόσο ΗΛΙΘΙΟΙ και ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ που επί 12 έτη ψήφιζαν για δήμαρχο έναν κομμουνιστή που χλεύαζε την Αστική μας Δημοκρατία και διοικούσε με αυταρχικό τρόπο τον δήμο μας. Διώξεις όσων δεν πίστευαν τα ίδια με εκείνον και πλήρης κομματικοποίηση των δημοτικών υπαλλήλων που ανήκαν σε ποσοστό κατά 80% στο δικό του κόμμα ήταν ότι άφησε πίσω του καθώς και μεγάλα ΧΡΕΗ. 

Η συλλογική μνήμη δεν πρέπει να ξεχάσει ποτέ αυτή την διοίκηση και πόσο καταστροφική ήταν για την πόλη μας Δεν πρέπει ακόμα να ξεχνάμε το παραμύθι των κομμουνιστών για μια ιδιωτική περιουσία που πέτυχαν με καταπατήσεις να κάνουν δημόσια και τώρα φοβούνται το Κράτος μήπως την δώσει για αξιοποίηση σε κάποιον ιδιώτη!! Κάναν δηλαδή τα πάντα για να καταλήξει μια ιδιωτική περιουσία ενός Έλληνα τσιφλικά κατά αυτούς, σε έναν ιδιώτη ξένο ή και Έλληνα!! 


Τώρα απειλούν το κράτος πως πρέπει να τους δώσει τα ακίνητα αυτά στον δήμο λες και πιστεύει κανείς πως εάν τα είχε ο δήμος τόσα χρόνια θα τα είχε αξιοποιήσει προς όφελος των δημοτών. Δώδεκα χρόνια οι κομμουνιστές στο δήμο , έκλεβαν ιδιωτικές περιουσίες και γέμισαν τις τσέπες τους λεφτά όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Στην κεντρική πολιτική σκηνή  συμμάχησαν το 1989 με τους Μητσοτάκηδες για ένα σκάνδαλο που μόνο ο μακαρίτης ο Μητσοτάκης έβλεπε πως υπήρχε και που οδήγησε σε μια κυβέρνηση συνεργασίας Δεξιών και Αριστερών που αποτελεί ΟΝΕΙΔΟΣ για τη ΝΔ και την συντηρητική παράταξη.


Τα  έργα και οι ημέρες του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη δεν μπορούν να εξωραϊστούν , και ουδείς μπορεί να παραγνωρίζει πως η κυβέρνησή του καταδικάστηκε από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού που δεν είδε με καλό μάτι το ξήλωμα του κοινωνικού κράτους που επιχείρησε η κυβέρνησή του αλλά και το ξεπούλημα της Μακεδονίας που θα είχε ολοκληρωθεί από τότε εάν  δεν υπήρχε ο Αντώνης Σαμαράς. 

Αυτά προς το παρόν και έχουμε καλό ρεπορτάζ για κάποιους υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης που κινήθηκαν σε αυτή από άλλο πολιτικό άκρο!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: