ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ΕΤΑΔ λέει το αυτονόητο αλλά κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Η ΕΤΑΔ λέει το αυτονόητο αλλά κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE XRONOSGR Βλέπετε οι συναντήσεις της νυν διοίκησης με την ΕΤΑΔ παρουσία του κ. Κοκοτίνη δεν είχαν το ανάλογο φωτογραφικό υλικό όπως έκαναν πχ οι τοπικοί άρχοντες της Κομοτηνής όπως βλέπετε 

Με μια επιστολή της η ΕΤΑΔ κάνει γνωστό στο δήμο πως πλέον η εντελώς δωρεάν και για πάντα παραχώρηση ακινήτων που της ανήκουν και είναι στο δήμο μας έλαβε τέλος. Πρόκειται για τα γνωστά σε όλους μας ακίνητα του Νάστου που με δικαστική απόφαση και παράνομες καταλήψεις από τις διοικήσεις Κιντή κατέληξαν στο Ελληνικό Δημόσιο με μια απόφαση όνειδος για την Ελληνική Δικαιοσύνη. Μια απόφαση που δεν θα μπορούσε να βγει από κανένα δικαστήριο δυτικού κράτους και που έλεγε πως η περιουσία και οι τίτλοι με τους οποίους οι κληρονόμοι Νάστου πούλησαν την μισή Ηλιούπολη στους τωρινούς κατοίκους ήταν ΑΚΥΡΟΙ για μόλις 94 ακίνητα που περιέρχονται πλέον στο Ελληνικό Δημόσιο αλλά νόμιμοι για όλες τις άλλες αγοραπωλησίες και φυσικά έμειναν και στους "καταπατητές" εκτάσεις και ακίνητα μέσα στον αστικό ιστό για να εισπράττουν έως και σήμερα και για πάντα ενοίκια!!! 


Αυτά βέβαια ουδείς σας τα αναφέρει απλώς γιατί αγνοεί για κομματικούς λόγους πως ο Νάστος είχε αγοράσει τις συγκεκριμένες εκτάσεις από άλλους και δεν τις καταπάτησε όπως θέλουν να σας τον παρουσιάσουν οι πολιτικοί νάνοι που διεκδικούν την ψήφο σας και σε αυτές τις εκλογές. Ο Δήμαρχος κάλεσε λοιπόν δημοτικό συμβούλιο για να τους ενημερώσει πως έστειλε επιστολή υβριστική στην ΕΤΑΔ λες και το πρόβλημα είναι η ΕΤΑΔ και όχι το Ελληνικό Κράτος που έχει αποφασίσει πως πλέον θα αξιοποιεί ότι του ανήκει αφού χρωστάει πάρα πολλά για να παραχωρεί άκριτα σε μαθητευόμενους μάγους εκτάσεις που μπορούν να του προσφέρουν χρήματα απαραίτητα για την οικονομική επιβίωση της χώρας μας. Όσοι εξακολουθούν και πιστεύουν πως οι ΟΤΑ μπορούν να λειτουργούν δημιουργώντας ελλείμματα όπως πριν και να μας οδηγήσουν σε νέα χρεοκοπία ας πουν μπράβο στο δήμαρχο και στις δημοτικές παρατάξεις που μας ενημέρωσαν πως θα πολεμήσουν την ΕΤΑΔ δηλαδή το Ελληνικό Κράτος προς όφελός μας. Λες και δεν ξέρουμε πως ότι δεν αξιοποιείτε το πληρώνουμε εμείς με νέους φόρους που θα κληθούμε να πληρώσουμε. Λες και δεν ξέρουμε πως όλους αυτούς τους λεονταρισμούς του Κιντή που καταπατούσε περιουσία ιδιωτών για όφελος της παράταξής του , την πληρώσαμε με την χρεοκοπία της χώρας το 2010.


Λες και δεν γνωρίζουμε πόσα δισ. ευρώ μας έχουν στοιχίσει οι επιλογές τέτοιων πρακτικών. Λες και δεν γνωρίζουμε πόσο απαξιώθηκε η Ελληνική Δικαιοσύνη με αποφάσεις υπέρ του δήθεν γενικού καλού που οδήγησαν πολλούς επενδυτές να εγκαταλείψουν την χώρα μας που τώρα αναζητά και πάλι μάταια επενδύσεις. Μας έμειναν οι Κινέζοι με τις επενδύσεις που κάνουν με μισθούς πείνας και έφυγαν εταιρίες δυτικών κρατών που είχαν εργαζομένους με βασικό μισθό στα 1200 ευρώ και με το 40% των εργαζομένων τους να αμείβονται πάνω από 2000 ευρώ όταν οι αντίστοιχες Ελληνικές εταιρίες πλήρωναν 800 και 900 ευρώ αντίστοιχα.


Αλλά ας πάμε πάλι στο θέμα της δημόσιας περιουσίας που και σε αυτές τις εκλογές θα κρατήσει την Λαϊκή Συσπείρωση ζωντανή στις κάλπες!! Γιατί μόνο ένας αφελής πιστεύει πως μιλώντας για αγώνες του λαού για την δημόσια περιουσία δεν πριμοδοτεί τα 100 - 300 άτομα που επαγγελματικά ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα. Ο λαός της Ηλιούπολης ΠΟΤΕ δεν κινητοποιήθηκε για την δημόσια περιουσία και ΠΟΤΕ μαζικά δεν θέλησε να γίνει συμμέτοχος σε κάτι που θεωρεί άδικο. Ο λαός της Ηλιούπολης και οι δεξιοί της πόλης γνωρίζουν ήδη από την δεκαετία του 1970 πως καμία καταπάτηση δεν έγινε από κανέναν Νάστο στην περιοχή. Η επταετής διακυβέρνηση του δήμου από τον Χουντικό δήμαρχο Κώστα Δελλαπόρτα εάν έβλεπε αυτό θα μπορούσε άμεσα να το λύσει αλλά προφανώς δεν το έβλεπε εάν και η διοίκηση αυτή ήταν ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ και θα μπορούσε να κάνει με μιας κάτι ιδιωτικό - δημόσιο. Αντίθετα το θέμα ανακίνησε για προσωπικό κομματικό όφελος ένας δήμαρχος που δεν σεβάστηκε την Δημοκρατία και που ήταν υμνητής του Χότζα και του Τσαουσέσκου.


Αυτός δημιούργησε το θέμα σε μια εποχή που η Δημοκρατία μας είχε έντονες επιρροές από τις σοβιετικού τύπου "δημοκρατίες" των Βαλκανίων και που η ιδιωτική περιουσία προστατεύονταν μόνο εάν ανήκες στην ελίτ και φυσικά ένας βοσκός όπως ο Νάστος δεν ανήκε σε κύκλους που να μπορούν να του προστατέψουν την ιδιωτική του περιουσία. Με τους ίδιους τίτλους ή και χωρίς καθόλου τίτλους ιδιοκτησίας άλλες οικογένειες έχουν ακόμα στην κατοχή τους χιλιάδες ακίνητα σε πόλεις και χωριά της Ελλάδος. Αλλά άλλο Βαρδινογιάννης και Λάτσης και άλλο Νάστος άλλωστε είπαμε οι δημότες της πόλης ήθελαν να κάνουν κομμουνιστική "γυμναστική" και να βιώσουμε και εμείς ως δημότες την χειρότερη και πιο αυταρχική διακυβέρνηση που πέρασε από την πόλη μας. Και το έγκλημα της υφαρπαγής ιδιωτικής περιουσίας από τον Κιντή είναι πολύ μικρότερο από την πολιτιστική συμφορά που έφερε στην πόλη τα 12 χρόνια που διοίκησε τον δήμο μας. Αυτά προς το παρόν και επειδή και η ΕΤΑΔ ίσως πρέπει κάποτε να μάθει σε ποιον ανήκαν πραγματικά τα ακίνητα που έχει πλέον στην κατοχή της καλό είναι να ανοίξουν επιτέλους τα στόματα όσων υπηρέτησαν σε θέσεις του δημοσίου που είχαν άμεση σχέση με την σκευωρία που στήθηκε για να χαρακτηριστούν αυτά τα έστω 94 ακίνητα ως Δημόσια την ώρα που δεκάδες άλλα κατέληγαν να έχουν  πουληθεί με τα ίδια συμβόλαια σε επιφανείς σήμερα δημότες της πόλης μας


Γιατί για κοιτάξτε λίγο τα συμβόλαιά σας και δείτε τις αναφορές στο Κτήμα Καρρά και άλλα που θα δημοσιεύσουμε το προσεχές διάστημα για να μην νομίζουν πως σε αυτή την πόλη είμαστε όλοι ηλίθιοι και δεν καταλαβαίνουμε τι έχει συμβεί.

Κάθε Ηλιουπολίτης μπορεί πλέον να διαβάσει μέσα από την ιστορία της πόλης μας στο ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ πως ο Νάστος αγόρασε την έκταση το 1922 και πόσους ιδιοκτήτες είχε αλλάξει αυτή μέχρι να έρθει ο δήμος μας και η δημοτική διοίκηση του Κιντή να την υφαρπάξει . Διαβάστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: