ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν έχουν μια σημαία της ΝΔ στα γραφεία τους και ζητάνε και την ψήφο των Νεοδημοκρατών!!!

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Δεν έχουν μια σημαία της ΝΔ στα γραφεία τους και ζητάνε και την ψήφο των Νεοδημοκρατών!!!


Φαίνεται πως κάποιοι θυμήθηκαν πως είναι Νεοδημοκράτες λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Και ζητάνε από εσάς που "για την σημαία και τον σταυρό" θα κάνατε και πάλι αντίσταση όπως ο Ναπολέοντας Ζέρβας να πάτε στην κάλπη και να τους ψηφίσετε.
Προφανώς και όσοι είσαστε ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωρίζετε πως ουδέποτε οι περισσότεροι των υποψηφίων του Τάσου Ευσταθίου έχουν αναρτήσει κάτι υπέρ της ΝΔ και του κόμματος που κράτησε την Ελλάδα όρθια και πήρε όλες εκείνες τις αποφάσεις που είχαν κόστος για την χώρα μας.

Ξαφνικά λοιπόν ο κ. Ευσταθίου και οι επιτελείς τους ανακάλυψαν πως η ΝΔ είναι το κόμμα που τους εκφράζει αλλά δεν το λένε δημόσια σε καμία εκδήλωσή τους όπου πλασάρονται ως ανεξάρτητοι και ενεργοί πολίτες.

Λες και έχουν κάνει καμία συγκέντρωση , λες και δεν ξέρουμε όλοι μας πως σε αυτή την πόλη συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες κάνουν μόνο οι δημοτικές παρατάξεις της αριστεράς εδώ και δεκαετίες. Βρήκαν λοιπόν την ευκαιρία και λένε πως είναι και αυτοί "δεξιοί" αλλά είπαμε όχι δημόσια.

Φιλοξενούν στα ψηφοδέλτια τους υποψηφίους από διάφορους πολιτικούς χώρους από νοσταλγούς της χούντας έως αντιμνημονιακούς αλλά θέλουν και τις ψήφους αυτών που θεωρούν πως δεν μπορεί να υπάρξει ΤΟΠΙΚΗ αυτοδιοίκηση από άτομα απολιτίκ που σκέφτηκαν ένα μήνα πριν ανοίξουν οι κάλπες πως η ΝΔ είναι η μεγάλη εκείνη παράταξη που θα μπορούσε να συσπειρώσει γύρω τους κάποιους πιστούς για να πιάσουν ένα ποσοστό που δεν θα τους ξεφτιλίζει όπως το 2014.

Ας βάλουν λοιπόν καμία σημαία της ΝΔ στα γραφεία τους και μετά συζητάμε , γιατί διάλογο με αυτούς μπορεί να κάνουν μόνο όσοι πιστεύουν σε μια αυτοδιοίκηση που δεν θα έχει πολιτικό χρώμα. Αλλά μια τέτοια αυτοδιοίκηση θα ήταν καταστροφή αφού οι ΛΥΣΕΙΣ είναι δεξιές ή αριστερές και όποιος δεν παίρνει θέση για να κερδίσει 1-2 αριστερές ψήφους θα χάσει τις δεξιές που είναι και περισσότερες.

Να πληροφορήσουμε λοιπόν τους φίλους Νεοδημοκράτες πως στα ψηφοδέλτια άλλων συνδυασμών είναι δεξιοί που το δηλώνουν ευθαρσώς και χωρίς πολλές περιστροφές και στις δημόσιες ομιλίες τους και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εδώ και πολύ καιρό.

Και οι δημότες και σε αυτές τις εκλογές θα ψηφίσουν με κομματικά κριτήρια όπως πάντα και όχι με κριτήρια δήθεν ενεργών πολιτών που έχουν δοκιμαστεί και αποτύχει στη διοίκηση αυτής της πόλης.

Το μήνυμα το στέλνουμε και στην παράταξη του κ. Αραμπατζή . Βάλτε την σημαία της ΝΔ στα γραφεία σας και μην φοβάστε να λέτε (πολλοί υποψήφιοί του το κάνουν) την πολιτική σας και κομματική σας ταυτότητα. Εδώ την λένε οι κομμουνιστές που έχουν καταστρέψει με τις Ιδέες τους τόσα κράτη ντρέπεστε εσείς που η παράταξή μας έσωσε την Ελλάδα;

Το βίντεο το αφιερώνουμε σε όλους τους οπαδούς της ΝΔ στην πόλη μας που πρέπει να απαιτήσουν από τις δημοτικές παρατάξεις που είναι κεντροδεξιές να το λένε δημόσια. Ο νυν δήμαρχος δεν έκρυψε ποτέ την πολιτική και κομματική του ταυτότητα και βγήκε κερδισμένος. Ως δήμαρχος ήταν και θα είναι όλων των δημοτών ανεξαρτήτως κόμματος όμως η κομματική του ταυτότητα είναι φανερή και δεν την έχει κρύψει ποτέ. Συνήθως κρύβεις κάτι επειδή δεν είναι καλό ή επειδή εσύ δεν νιώθεις καλά. Η ΝΔ σίγουρα δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να κρύβεις ιδίως σήμερα που οι βασικές της επιλογές έχουν δικαιωθεί. Αυτά και θα επανέλθουμε. Κάντε κριτική στην ΝΔ αλλά μην λέτε πως δεν έχει διαχρονικά τις καλύτερες επιλογές για την χώρα μας. Αφήστε στην άκρη λοιπόν τις ανοησίες γιατί θα αποτύχετε και πάλι. Γιατί πολύ απλά οι υποψήφιοί σας (κατά 99%) δεν εμπνέουν κανέναν δεξιό να πάει να σας ψηφίσει.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: