ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η "Δημοκρατία" του Ρουβίκωνα και οι απειλές προς τον δήμαρχο της πόλης μας

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Η "Δημοκρατία" του Ρουβίκωνα και οι απειλές προς τον δήμαρχο της πόλης μας

Μαθήματα "δημοκρατίας" από τον Ρουβίκωνα!! Η ανάρτηση αυτή του ηγετικού στελέχους της οργάνωσης ΑΠΕΙΛΕΙ ευθέως τον δήμαρχο της πόλης μας, Εάν ήταν κάποιου Χρυσαυγίτη θα την καταδίκαζαν τα ορφανά του Στάλιν στην πόλη μας και θα κινητοποιούσαν τις διωκτικές αρχές. Αλλά στην "δημοκρατία" της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ οι επιθέσεις αυτές ανήκουν στον γόνιμο διάλογο ανάμεσα σε συντρόφους. 



Όταν αφήνεις ανεξέλεγκτους τους συνδικαλιστές να διαλύουν τις δομές του δήμου αυτά παθαίνεις. Γιατί η καθαριότητα θα έπρεπε να είχε δοθεί χθες σε ιδιώτες και εσύ επιμένεις να αφήνεις την πόλη βρώμικη για να μην έρθεις σε ΡΗΞΗ με τους συντρόφους της αριστεράς. Φανταζόμαστε πως με άλλη κυβέρνηση η δράση του Ρουβίκωνα δεν θα γίνεται ανεκτή από τις διωκτικές αρχές. Το φανταζόμαστε δεν σας το λέμε και  με σιγουριά γιατί άμα δεν έχεις αστυνομία είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις οργανωμένες ομάδες που δρουν με σχέδιο και έχουν ως αποτέλεσμα να εκθέτουν κάτι  ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ πετυχαίνουν αστυνομικούς που δεν είναι εκπαιδευμένοι. 

Η επόμενη κυβέρνηση θα έχει πολύ δουλειά και στον χώρο της εγκληματικότητας. Ποινικοί και τρομοκράτες χέρι- χέρι πουλάνε προστασίες , ναρκωτικά, τσιγάρα και εκδίδουν αλλοδαπές με την στήριξη διεφθαρμένων αστυνομικών στο κέντρο της Αθήνας.

Η αστυνομία που γνωρίζει από την περίοδο 2013 την δράση τους μετά από μηνυτήρια αναφορά ιδιοκτήτη καταστήματος απλώς προστατεύει το παιδί "Μάλαμα" στο Πεδίο του Άρεως.

Η κυβέρνηση Σαμαρά πάλεψε αλλά δεν ξεθεμελιώσε την διαφθορά των αστυνομικών που καλύπτουν την δράση τέτοιων ομάδων, όπως βέβαια καλύπτουν και την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις Παπακώστα και Γεροβασίλη απλά παρακολουθεί την δράση τέτοιων ομάδων παρόλο που πολλοί βουλευτές του έχουν μιλήσει ανοιχτά και με ονόματα για όλα αυτά.

Βλέπετε η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ παραμένει πιστή στο δόγμα της αδράνειας που της εξασφαλίζει χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα!!  Εάν το θέμα απασχολούσε τους θεσμούς θα είχε λυθεί. Ελπίζουμε να γίνει το λάθος με κάποιον δικό τους για να ενδιαφερθούν και αυτοί μπας και δούμε ΛΥΣΗ. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ 

Η πόλη μας "φιλοξενούσε" την Ρούπα και έχει και στο παρελθόν γίνει πεδίο μάχης ομάδων που εκμεταλλεύονται τα μαγαζιά πουλώντας προστασία, στην πόλη μας επίσης δολοφονήθηκε ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας από ποινικούς και τρομοκράτες επειδή έμπαινε εμπόδιο σε επιχειρηματικά συμφέροντα.

Όλα αυτά θα πρέπει να σας προβληματίσουν και στις εκλογές να ψηφίσετε κόμματα τα οποία έχουν ψηλά το θέμα της εγκληματικότητας. Γιατί καλός ο χαβαλές αλλά η ΤΑΞΗ είναι σαφέστατα καλύτερη. Όχι δεν είναι δύσκολο να συλληφθούν τα μέλη του Ρουβίκωνα δύσκολο είναι να πάρει κάποιος την πολιτική απόφαση πως η ΑΝΟΜΙΑ της αριστεράς πρέπει να σταματήσει.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: