ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

- Κανονικά συνεχίζεται η παρουσίαση νέων υποψηφίων από όλες τις δημοτικές παρατάξεις στην πόλη μας. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει από αναρτήσεις υποψηφίων που μας υπόσχονται πως θα ενδιαφερθούν για τα προβλήματά μας και θα κάνουν την πόλη μας καλύτερη. Εγώ εδώ και χρόνια είμαι καχύποπτος και κυρίως δεν πιστεύω σε αλλαγές τύπου Τσίπρα που οδηγούν σε χειρότερα αποτελέσματα.
Οι μαθητευόμενοι μάγοι μπορούν να σας σαγηνεύσουν προεκλογικά και να σας απογοητεύσουν μετεκλογικά όταν πολλά από αυτά που εξαγγέλλουν δεν είναι υλοποιήσιμα. Προσοχή λοιπόν σε όσους πάτε να ψηφίσετε προσδοκώντας όπως το 2015 ένα καλύτερο μέλλον.

- Προβλήματα υγείας φιλικών προσώπων αλλά και δικά μας δεν μας αφήνουν να είμαστε συνεπείς στις υποσχέσεις μας. Έτσι θα μας πάει μέχρι τις εκλογές ή θα μας αφήσει επιτέλους ο Θεούλης να ησυχάσουμε έστω για μια μέρα;

- Ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Γεωργάκης τάσσεται αναφανδόν υπέρ της υποψηφιότητας του Γ. Χατζηδάκη. Αυτό δεν το λες και καλό με δεδομένο πως τα 16 χρόνια θητείας του είχαν και πολλές σκοτεινές σελίδες που η διοίκηση Αναγνώστου δεν θέλησε να φωτίσει όταν ανέλαβε την διοίκηση του δήμου. Και μια και αναφέρθηκα στον Γιάννη κρίμα που δεν είναι υποψήφιος. Βαρέθηκε φαίνεται την αχαριστία όσων έφτιαξε και αυτοί τον πούλησαν!!

- Η Λαϊκή Συσπείρωση συνεχίζει και προβάλλεται από τα τοπικά site λες και πρόκειται για δημοτική παράταξη που διεκδικεί την πρωτιά!! Τα 12 χρόνια φαίνεται διοίκησης Κιντή έχουν δημιουργήσει στενές σχέσεις με ΜΜΕ που μας θυμούνται κάθε τέσσερα χρόνια.

- Ξεφουσκώνει σιγά- σιγά η παράταξη του Κοκοτίνη αφού οι Πασόκοι της περιοχής μας επιστρέφουν στις ρίζες τους. Βαλασόπουλος και Χατζηδάκης κερδίζουν ψήφους που έχασαν το 2014 λόγω αντιμνημονίου. Βέβαια επειδή ο νέος διπολισμός είναι ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ δεν νομίζουμε πως κινδυνεύει το δίδυμο της δεύτερης Κυριακής που κατά την δική μας εκτίμηση θα είναι Βαλασόπουλος - Κοκοτίνης.

- Και άλλοι υποψήφιοι με ακραίες απόψεις σε φαινομενικά "δημοκρατικές" παρατάξεις. Δεν ασχολούμαστε άλλωστε εμείς γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πως οι συμπολίτες μας είναι ιδανικοί αυτόχειρες τα τελευταία 20 χρόνια τόσο σε εθνικές όσο και σε δημοτικές εκλογές.

- Το "παραμύθι" με τον αυταρχικό δήμαρχο θα συνεχιστεί μέχρι τον δεύτερο γύρο των εκλογών. Μετά θα συνεργαστούν μαζί του όσους οι συμπολίτες μας επιλέξουν για να πλαισιώσουν την νέα διοίκηση.

- Δεν ασχολούμαστε με τον τοίχο στο ρέμα της Πικροδάφνης γιατί θα σας στεναχωρήσουμε και πάλι. Τα σπίτια σας είναι χτισμένα πάνω σε ρέμα και θεωρείται πως θα σας σώσει ένας τοίχος που έπεσε. Η οικολογική σας συνείδηση εξαντλείται εκεί που δεν έχετε ιδιωτική περιουσία. Ένας οικισμός ολόκληρος έχει χτιστεί καταστρέφοντας ένα ολόκληρο δάσος αλλά είπαμε ας σας αφήσουμε στις αυταπάτες σας είμαστε άλλωστε πολύ κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι αυτό το διάστημα. Το τοίχος το έχτισε η διοίκηση Γεωργάκη το ήξεραν όλες οι επόμενες διοικήσεις και ίσως στο μέλλον ξαναχτιστεί!! Άμα έρθει η ανάπτυξη .... τώρα που δεν έρχεται γκρεμίζουμε τάχα για να σωθούμε!! Θα έφτιαχνε και σχολείο ο Γεωργάκης αλλά δεν πρόλαβε. Για να κάνεις έργα πρέπει να κτίσεις και κάπου !!

- Τελικά είναι πολύ in σε αυτή την πόλη να είσαι αριστερός σου συγχωρούνται όλα τα εγκλήματα ακόμα και οι στενές σχέσεις με μέλη τρομοκρατικών ομάδων που είναι στον Κορυδαλλό. Θα επανέλθουμε γιατί η παραβατικότητα δεν εξαντλείται στους μπράβους της πόλης που και σε πεοχές κρίσεις ζητάνε χρήματα από τις τοπικές επιχειρήσεις.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: