ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κάποιοι θέλουν να ενδυναμώσουν το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης μεγαλώνοντας το φέσωμα στους δημότες

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Κάποιοι θέλουν να ενδυναμώσουν το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης μεγαλώνοντας το φέσωμα στους δημότες

Η παράταξη του κ. Αραμπατζή όχι μόνο αγνοεί πως η δημιουργία του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης αποτελεί ένα σκάνδαλο για την πόλη μας αλλά προτείνει να ενισχυθεί μία δομή που μας έχει στοιχίσει μέχρι σήμερα πάνω από 30.000.000 ευρώ.
Κάθε χρόνο η συγκεκριμένη δομή μας στοιχίζει όσο ένας βρεφονηπιακός σταθμός και φυσικά οι δημότες που θα ξαναψηφίσουν όλες τις παρατάξεις που θέλουν την δομή αυτή είναι εξίσου ένοχες με τους κατασκευαστές και εμπνευστές αυτού του τερατουργήματος για την πόλη μας. Διαβάσαμε λοιπόν στο πρόγραμμα του κύριου Αραμπατζή που είναι ακοστολόγητο και ευχολόγιο πως είναι στις προθέσεις του να μας βάλει και νέους φόρους και χαράτσια να πληρώσουμε για να εμπλουτίσει το Μουσείο με δράσεις που μέχρι τώρα δεν είχε.

Θέλει μάλιστα να υπάρχει και κυλικείο μέσα σε αυτό για να απασχολεί και υπαλλήλους μια δομή που διχάζει αντί  να ενώνει την πόλη και δημιουργήθηκε για να τιμηθούν οι αγώνες του Άρη Βελουχιώτη και των άλλων σφαγέων του ελληνικού λαού. Η Εθνική Αντίσταση φυσικά και πουθενά δεν φαίνεται στα εκθέματα του Μουσείου που παρουσιάζουν μια στρεβλωμένη εκδοχή της δήθεν ηρωικής αριστεράς που πολέμησε τον φασισμό!!

Καμία ασφαλώς αναφορά για την συνεργασία κομμουνιστών και ναζιστών και φυσικά θεωρίες ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ κατά ενός φαντασιακού εχθρού την περίοδο που ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ έχει ήδη πέσει στην χώρα μας και μαζί με τις ξένες δυνάμεις που τυγχάνουν σύμμαχοί μας προχωράμε στην ανοικοδόμηση του Ελληνικού Κράτους.

Η κομμουνιστική προπαγάνδα που ασκείται μέσα στο Μουσείο Εθνικού Διχασμού δεν αφήνει σε εμάς κανένα περιθώριο ύπαρξής του όταν κάποιος δεξιός υποψήφιος πάρει να ηνία του δήμου.

Οι απόψεις του κ. Αραμπατζή ίσως του φέρουν κάποια ψίχουλα από τα ορφανά του Στάλιν αλλά σίγουρα θα του στοιχίσουν σε δεξιές ψήφους. Ελπίζουμε ο έτερος κεντροδεξιός υποψήφιος Τάσος Ευσταθίου να έχει ανάλογες αντιλήψεις για την αξιοποίηση μιας δομής χρήσιμης στην τοπική αριστερά που μετά τους "αγώνες" για την δημόσια περιουσία πουλάει και μαθήματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σε επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων  που υπερασπίζονται τάχα την ΔΕΞΙΑ παράταξη τιμώντας τους ανύπαρκτους αγώνες τις αριστεράς. 

Διαβάστε το πρόγραμμα του Αραμπατζή και καταλάβετε επιτέλους πως δεν θα περάσει στο δεύτερο γύρο απλά γιατί δεν είναι ικανός για καμία θέση ευθύνης.

Εκεί στη ΝΔ που τον έχετε και μέλος σας να τον χαίρεστε για τις ενδιαφέρουσες προτάσεις που κάνει και για την ανυπαρξία πολιτικού λόγου που έχει.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: