ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ταλαντούχος ο Θανάσης Αθανασίου και πολύ νέος πέφτει στα "βαθιά"

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Ταλαντούχος ο Θανάσης Αθανασίου και πολύ νέος πέφτει στα "βαθιά"



Να μια από τις περιπτώσεις νέου ανθρώπου που έχει πάθος με τα κοινά και την πόλη μας. Ο Θανάσης Αθανασίου είναι μόλις 27 ετών με σπουδές και κατεβαίνει για πρώτη φορά για δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή. Στην προσωπική του σελίδα στο  facebook θα βρείτε πολλά βίντεο που έχει φτιάξει για να προβάλει την υποψηφιότητά του. Πολύ καλή δουλειά έχει κάνει και εάν δεν έχει συμβουλευτεί κάποιον επικοινωνιολόγο το έχει και να προχωρήσει είναι ιδιαίτερα καλός στην επικοινωνία.
Δεν τον γνωρίζω καλά  αλλά κρίνω ότι βλέπω και κυρίως ξέρω πως ο Θανάσης Αθανασίου είναι σίγουρα γαλάζιος και όχι κάτι απροσδιόριστο και "ακομμάτιστο". Άλλωστε η άσκηση πολιτικής προϋποθέτει να έχεις ιδεολογία γιατί οι πολιτικές έχουν χρώμα!! Λένε κάποιοι πως τα προβλήματα δεν έχουν  χρώμα να συμφωνήσω μαζί τους όμως οι πολιτικές που τα δημιουργούν έχουν χρώμα και ιδεολογία. Άλλο Φιλελευθερισμός , άλλο σοσιαλισμός , άλλο κομμουνισμός και άλλο φασισμός. Όσοι θεωρούν πως χωρίς Ιδεολογία μπορούν να επιλύσουν προβλήματα ας ψηφίσουν τον Ψινάκη ή κάποιον άλλον υπερκομματικό "σωτήρα" .

Ο Θανάσης είναι κεντροδεξιός και δεν το κρύβει για αυτό και όσοι εμπιστεύεστε τον Γαβριήλ Αραμπατζή "σταυρώστε" τον δεν θα σας πουλήσει και θα έχετε να κάνετε με έναν δημοτικό σύμβουλο που θα το παλέψει όσο του επιτρέπει η θέση του.

Ίσως έπρεπε να περιμένει έναν πιο άξιο επικεφαλή για να κατέβει γιατί η πρώτη φορά πάντα σε ακολουθεί και στο μέλλον. Δυστυχώς  η κεντροδεξιά στην πόλη μας πάει για να κάνει ακόμα μία ήττα σε μια εποχή που άλλες πόλεις καταγράφουν περήφανες και ευρείες νίκες αφού η ιδεολογία της ΝΔ έχει επικρατήσει στις περισσότερες χώρες του δυτικού πολιτισμένου κόσμου.

ΥΓ: "Τρεξίματα" δικά μου μας  έχουν κρατήσει στο να μην πιούμε έναν καφέ από κοντά με τον Θανάση που έχω συναντήσει μόλις μία φορά παλιότερα. Παρόλο που με δική μου υπαιτιότητα δεν έχουμε ακόμα συναντηθεί ο Θανάσης ελπίζω πως δεν παρεξήγησε τις συνεχείς αναβολές. Βλέπεις η ζωή στα φέρνει έτσι που τρέχεις πολλές φορές για πράγματα που σε στεναχωρούν αφάνταστα. Αλλά είπαμε αυτή η ΖΩΗ τελειώνει όποτε κρίνει ο ΘΕΟΣ και αρχίζει  για όσους πιστεύουν μια άλλη τελείως διαφορετική αλλά ΑΙΩΝΙΑ. Όταν συναντηθούμε θα του πω να συνεχίσει έτσι όπως έχει ξεκινήσει και να στοχεύει πάντα ψηλότερα!!!

Σ.Μ 

3 σχόλια:

#zoe_ilioupoli είπε...

Τέτοια νέα πρόσωπα, οπως ο Θανάσης Αθανασίου, είναι που πρέπει να εμφανίζονται στον πολιτικό στίβο. Ένας νέος με όραμα για την πόλη του, με ιδέες για την ανάπλαση της και το κυριότερο με ουσιαστική αναδειξη των προβλημάτων που υπάρχουν αλλά και με μεράκι να τα αντιμετωπίσει. Ελπίζω, ως κάτοικος Ηλιουπολης να μπορέσω από την επόμενη των εκλογών να εκπροσωπουμαι από έναν τέτοιο λαμπρό νέο!
Και να παροτρύνω όσους αμφισβητούν το νεαρό της ηλικίας του να οραματιστούν την Πόλη μας μέσα από μια εκσυγχρονισμένη και μοντέρνα ματιά όπως η δικιά του.

Dimitris Mellas είπε...

Εξαιρετικό παιδί ο Θανάσης. Άριστος χαρακτήρας και επιστήμονας. Τέτοιους νέους χρειάζεται η πόλη μας. Κάνετε όμως ένα λάθος κ. Μαρίνη (παρά την εξαιρετική γραφή σας). Ο κύριος Αραμπατζής είναι ένας πολύ καλός υποψήφιος Δήμαρχος ο οποίος δεν αρέσκεται στο να "δείχνεται". Ψάξτε το έργο του ως συμπαραστάτης, ως αντιδήμαρχος και ως πρόεδρος της ΔΕΚΕΗΛ. Θα δείτε ότι σε αντίθεση με κάτι άλλους που έκαναν δημόσιες σχέσεις, αυτός πάλεψε να κάνει έργο.

Unknown είπε...

Μια από τα ίδια άλλος ένας μελλοντικός αντάρτης της δεξιάς εγώ αυτό βλέπω ελπίζω να κάνω λάθος θα δείξει αν και δεξιός υποτίθεται γιατί έτσι όπως γίνανε οι δεξιοί είναι απαράδεκτοι δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω ΚΑΝΕΝΑΝ από αυτούς.