ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πως να εμπιστευθείς έναν ικανό άνθρωπο που συντάσσεται με ανίκανο επικεφαλή;

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Πως να εμπιστευθείς έναν ικανό άνθρωπο που συντάσσεται με ανίκανο επικεφαλή;



Πολλοί με ρωτούν εάν βλέπω κάποια ικανά άτομα από τους υποψηφίους που η συμμετοχή τους για τα κοινά θα βοηθούσε την πόλη μας να αλλάξει ρότα. Τους απαντώ πως φυσικά και υπάρχουν αρκετοί νέοι και μεγαλύτεροι άνθρωποι με γνώσεις που έχουν διάθεση και αγάπη για την πόλη σε πολλές δημοτικές παρατάξεις.



Η προβολή τους θα ήταν για εμένα υποχρέωση αλλά σκέφτομαι πως είναι απλά μέλη μιας "μηχανής" (δημοτική παράταξη) στην οποία κουμάντο κάνει ο επικεφαλής και το μόνο που θα μπορούσαν να πετύχουν είναι αμέσως μετά την εκλογή τους να ανεξαρτητοποιηθούν αφού βλέπω επικεφαλής χωρίς όραμα , χωρίς πρόγραμμα και κυρίως παντελώς ανίκανους να διοικήσουν έστω ίδια με την τωρινή διοίκηση!! Για καλύτερα δεν βλέπω κανέναν υποψήφιο να μπορεί να κάνει έργο. Όλοι ανεξαιρέτως οι επικεφαλής είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ από τον νυν δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο και η επόμενη διοίκηση αφού το σύστημα είναι απλή αναλογική θα είναι σαφέστατα χειρότερη από την τωρινή. Διαβάζω διάφορες αηδίες για τάχα δωρεάν wifi σε όλη την πόλη και προφανώς κανείς δεν γνωρίζει πως το κόστος μιας τέτοιας καινοτομίας που ήδη συμβαίνει στην πόλη των Τρικάλων σημαίνει την διαχείριση δομών από ιδιώτες.

 Ιδιώτες στην περίπτωση του δήμου Τρικάλων Αμερικανούς που δεν έχουν δείξει κανένα ενδιαφέρον να επενδύσουν στην δική μας πόλη. Ο λόγος απλώς ο Δήμος Τρικάλων έχει πρόσβαση με κωδικούς σε όλους τους "φακελωμένους" δημότες και φυσικά μην φανταστεί κανείς πως στα Τρίκαλα έχουν πεινάσει οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ αφού η πρόσβαση στην ουσία είναι μόνο για κοινόχρηστους χώρους πλατείες , δημαρχείο, βιβλιοθήκη και άλλα και για μερικά σπίτια που είναι κοντά σε τέτοια οικήματα.

 Επομένως μην ακούτε αηδίες από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν καν πως ανοίγει ο υπολογιστής τους. Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάϊατ που έχει επισκεφτεί την πόλη γνωρίζει πως η "έξυπνη" πόλη των Τρικάλων δεν είναι παρά ότι συμβαίνει εδώ και δύο περίπου δεκαετίες σε όλες τις μεγάλες Αμερικανικές πόλεις όπου η ταχύτητα σύνδεσης ξεπερνάει κατά πολύ ακόμα και τα 150 Mbps!!! όταν εδώ παλεύουμε ακόμα με 50Μbps ( 33 Mbps είναι η μέση ταχύτητα στην χώρα μας) και με το ζόρι όταν ακόμα και η Ρουμανία που το δίκτυό της το έφτιαξε ο Κόκκαλης τρέχει με 100!!! Στα Τρίκαλα ευτυχώς τρέχουν με 50 στα κεντρικά σημεία της πόλης.


Πάρτε φίλους και συγγενείς για να μάθετε λεπτομέρειες για να μην νομίζετε πως ξαφνικά θα γλιτώσετε 50 ευρώ το μήνα γιατί θα απογοητευθείτε εάν και όσοι πιστεύετε τέτοιες ανοησίες το αξίζετε. Όσο λοιπόν βλέπω σε συνδυασμούς με ψεύτες και άχρηστους επικεφαλής να υπάρχουν ικανά στελέχη τόσο θα προβληματίζομαι γιατί εάν κάποιος είναι ικανός και δέχεται να τον "καπελώνει" ή να συστρατεύεται με τον άχρηστο ή βλάκας είναι που δεν το πιστεύω ή λαμόγιο!!


Γι' αυτό και η προβολή των υποψηφίων σε εμάς δεν μπορεί να γίνει με δική μας ΕΥΘΥΝΗ γιατί τι να το κάνω εγώ εάν κάποιος είναι ικανός αλλά υπηρετεί π.χ την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που καταστρέφει την Ελλάδα.

Το κλάμα είναι πως τάζει ίντερνετ ένας δοκιμασμένος Αντιδήμαρχος που δεν έκανε κανένα έργο στην διάρκεια της θητείας του για το οποίο μπορείς να του πεις ένα μπράβο. Αντίθετα οδήγησε την παράταξη στην οποία ήταν σε οδυνηρή ήττα το 2010 ενώ την εγκατάλειψε το 2014 για να φτιάξει το δικό του "μαγαζί" με δημότες από διάφορους πολιτικούς χώρους.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: