ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καθαρές κουβέντες για την πόλη - Είμαστε όλοι με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Καθαρές κουβέντες για την πόλη - Είμαστε όλοι με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο


Δώδεκα ολόκληρες μέρες έχουμε να τα πούμε και οι ειδήσεις για την πόλη ήταν πολλές. Είχαμε προεκλογικές συνεργασίες, επίθεση του Ρουβίκωνα στο Δημαρχείο , εγκαίνια γραφείων και παρουσίαση υποψηφίων ανήμερα της θλιβερής επετείου της 21ης Απριλίου. Πάμε λοιπόν να τα σχολιάσουμε αρχίζοντας από το τελευταίο.



-Το γεγονός πως ο Τάσος Ευσταθίου μετά από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλό του που είναι λάτρης του Γεώργιου Παπαδόπουλου και εξακολουθεί και φιγουράρει στο ψηφοδέλτιό του παρά την δημοσίευση από εμάς του θέματος δείχνει και πόσο σέβεται την Αστική μας Δημοκρατία. Την Κυριακή προχώρησε ένα βήμα παραπέρα ανακοίνωσε τους υποψηφίους του ανήμερα της μαύρης επετείου και το μόνο που τον "σώζει" είναι πως προτίμησε να το κάνει στο Αναψυκτήριο στο οποίο έχει δοθεί το όνομα του πρώην κομμουνιστή δημάρχου Δημήτρη Κιντή!! Το όνομα εδόθη από την δημοτική παράταξη που διοικούσε τον δήμο και της οποίας και ο ίδιος ήταν μέλος μέχρι να αποφασίσει πως είναι ο ίδιος ικανός για Δήμαρχος!!  Για το θέμα με τον υποψήφιό του που αναπολεί την δικτατορία καμία δημοτική παράταξη δεν έβγαλε ανακοίνωση , ούτε αυτή της Λαϊκής Συσπείρωσης!! Άλλωστε εάν δεν υπήρχε η χούντα δεν θα υπήρχε καν ΚΚΕ αφού η δύναμή του οφείλεται στις διώξεις ενός καθεστώτος που  κυνηγούσε τους κομμουνιστές και στην ουσία πέτυχε να τους κρατήσει ακόμα "ζωντανούς" μέχρι σήμερα. Το γεγονός πως οι θεωρητικοί της χούντας όπως ο Γεωργαλάς ανήκαν στην κομμουνιστική αριστερά δείχνει σε όλους πως ο μαύρος και ο κόκκινος φασισμός είναι για αιώνες "αγκαλιά" και δίνουν αγώνες για να τσακίσουν την Αστική μας Δημοκρατία. Παρατάξεις που έχουν στις τάξεις τους νοσταλγούς απολυταρχικών καθεστώτων λογικά δεν θα έπρεπε το να έχουν  δικαίωμα συμμετοχής σε εκλογές. Άλλωστε για αυτούς η γιορτή της Δημοκρατίας δεν έχει καμία ΑΞΙΑ αφού παλεύουν για να την καταλύσουν. Επειδή εμάς δεν μας ξεγελάει ο λόγος κάποιων δώσαμε στην δημοσιότητα το όνομα του υποψηφίου που είναι νοσταλγός θεωρώντας πως βοηθάμε μια δημοτική παράταξη που τάχα καταγγέλλει την "αυταρχικότητα" του δημάρχου να πετάξει από τους κόλπους της όσους δεν σέβονται στοιχειωδώς την Δημοκρατία. Τελικά απεδείχθη πως ο Τάσος Ευσταθίου έχει μειωμένη δημοκρατική ευαισθησία αφού και τον υποψήφιο διατήρησε και ανήμερα της επετείου της επιβολής της χούντας μας παρουσίασε τον συνδυασμό του!! Τέτοια λάθος κίνηση μόνο ο ίδιος θα μπορούσε να κάνει. Οι δημότες στις προσεχείς εκλογές θα τον ανταμείψουν για αυτές του τις επιλογές!!

- Εγκαίνια των γραφείων της παράταξης του Γαβριήλ Αραμπατζή και πολλά κομματικά στελέχη της ΝΔ έδωσαν το παρών. Ο ίδιος ευελπιστεί πως θα είναι ο μεγάλος κερδισμένος της εκλογικής αναμέτρησης και πως θα είναι στον δεύτερο γύρο. Δεν θεωρούμε πως αυτό θα συμβεί αφού ατυχώς για την ΝΔ δεν έδωσε κάποια στήριξη που θα μπορούσε να κινητοποιήσει όσους θέλουν να στείλουν μήνυμα πως δεν πάει άλλο με την παρούσα κυβέρνηση. Η δική μας αίσθηση είναι πως  πολλοί  Νεοδημοκράτες δεν θα δώσουν το παρών στις κάλπες και πως η ΑΠΟΧΗ αυτή θα οδηγήσει στην πόλη μας τον ΣΥΡΙΖΑ να φιγουράρει και  πάλι στην πρώτη θέση τις ευρωεκλογές. Εμείς θεωρούμε πως ο δεξιός ψηφοφόρος πρέπει να πάει και να ψηφίσει στις ευρωεκλογές ακόμα και εάν δεν έχει κάποιον ισχυρό υποψήφιο για τον δήμο μας. Άλλωστε το γεγονός πως δεν υπάρχει ισχυρός υποψήφιος οφείλεται στην σημερινή ηγεσία της ΝΔ που μετά τις κάλπες του Μαΐου θα κριθεί για το αποτέλεσμα και τις επιλογές της. Είναι κρίμα πάντως μια ολόκληρη παράταξη να χρεώνεται επιλογές για τις οποίες τον λόγο θα έπρεπε να έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη και όχι ο ψηφοφόρος. Φαίνεται κάποιοι θεωρούν πως οι εποχές που έβγαιναν όλοι λάδι για το Βατοπέδι και άλλα σκάνδαλα δεν έχουν περάσει και πως η Δικαιοσύνη είναι ο Ρασπούτιν!! Όλοι αυτοί θα διαψευστούν από τα γεγονότα...

- Ο Ρουβίκωνας ήρθε και στην Ηλιούπολη και επιτέθηκε στον δήμαρχο με αφορμή τον τραυματισμό μιας δημοτικής υπαλλήλου στην καθαριότητα. Ψύχραιμα και γενναία αντέδρασε ο δήμαρχος της πόλης μας Βασίλης Βαλασόπουλος!! Να τον πληροφορήσουμε εάν παραξενεύτηκε πως οι "Ρουβίκωνες" είναι και δημότες μας κάτι που γνωρίζουν οι αρχές ασφαλείας αφού πολλά μέλη της οργάνωσης έχουν συλληφθεί και αφεθεί ελεύθερα και στο παρελθόν. Η ακτιβιστική δράση του "Ρουβίκωνα" δεν μας ξεγελά και ούτε φυσικά περιμένουμε από τέτοιες ομάδες να λύσουν τα προβλήματά μας. Θεωρούμε πως κάποια στιγμή ο "Ρουβίκωνας" θα εξαργυρώσει την δράση του με κάποια πολιτική κίνηση.

- Καθαρές κουβέντες από εμάς εδώ. Δεν στηρίζουμε κανέναν από τους υποψηφίους δημάρχους γιατί θεωρούμε πως κανένας δεν εκφράζει όσα εμείς πιστεύουμε για την πόλη και τα έχουμε αναφέρει και αναρτήσει χιλιάδες φορές. Δεν βλέπουμε να έχουμε καμία παράταξη που να μιλάει καθαρά για την καθαριότητα, για την εγκληματικότητα, για τις άχρηστες δομές όπως το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και για ένα σωρό άλλα θέματα που σας έχουμε αναπτύξει κατά καιρούς όπως π.χ και το θέμα της Δημόσιας Περιουσίας. Επομένως δεν είμαστε σίγουρα ούτε με τον Αραμπατζή ούτε φυσικά με τον Τάσο Ευσταθίου , ούτε φυσικά θεωρούμε πως η παράταξη του νυν δημάρχου έχει καμία πρόθεση να δώσει τα σκουπίδια σε ιδιώτες για να λυθεί το θέμα ΑΜΕΣΑ. Επομένως και αφού ατυχώς για εμάς δεν καταφέραμε να σας παρουσιάσουμε μια δική μας παράταξη περιοριζόμαστε σε αυτό που θα συνεχίσουμε να κάνουμε να σας λένε εκτός από το πως σας ΚΛΕΒΟΥΝ και τι προτείνουμε εμείς. Γιατί όσο υπάρχουν νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου στο δήμο μας σας κλέβουν και σας φορολογούν για να τα συντηρούν εις βάρος της τσέπης σας. Τα εκατομμύρια της κρατικής επιχορήγησης που παίρνει ο δήμος μας κάθε χρόνο σπαταλώνται χωρίς ο δημότης μας να έχει τις υπηρεσίες που θα αναλογούσαν στην υπέρμετρη φορολογία που πληρώνει. Όσοι βέβαια πληρώνουν ακόμα και έχουν αυτή την δυνατότητα να συντηρούν ένα κράτος μεγάλο σε μέγεθος και παντελώς ανίκανο να προσφέρει υπηρεσίες προς τους πολίτες.

- Η Ματίνα Βρέκου και οι Οικολόγοι που την στηρίζουν κατεβαίνουν στις προσεχείς εκλογές με την παράταξη του νυν δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου. Οι ΤΖΑΜΠΑ οικολόγοι που γκρεμίζουν έναν τοίχο και πανηγυρίζουν δίκαια αναρωτιόνται ποια είναι η κυρία Βρέκου. Άλλωστε ανακάλυψαν την Οικολογία τα τελευταία μνημονιακά χρόνια μέσα από τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ που ξεπουλούν τα πάντα αλλά παράλληλα έχουν τάχα και οικολογική συνείδηση!! Και για να τελειώνουμε οι "οικολογικές ευαισθησίες" και οι αγώνες του καθενός είναι γνωστές σε όλους μας. Η Ματίνα Βρέκου είναι μια καλή επιλογή για την πόλη μας και θεωρούμε πως οι δημότες μας θα την τιμήσουν με την ψήφο τους. Γιατί το πράσινο κίνημα έχει πρόγραμμα και προτάσεις κάτι που δεν έχουν όσοι αγνοούν την ύπαρξη της κ. Βρέκου. Όχι δεν γίναμε οικολόγοι ξαφνικά αλλά η υποκρισία έχει και όρια αγαπητοί Συριζαίοι!! Προσωπικά ξέρω πως ολόκληρες περιοχές της πόλης μας έχουν χτιστεί πάνω σε δάσος και πως το ρέμα της Πικροδάφνης είναι χτισμένο με "όμορφα" σπίτια εδώ και δεκαετίες. Κάποιοι ανακάλυψαν το ρέμα όταν ήδη έχει γίνει πολυκατοικίες!!! Τι να πούμε μάλλον αγνοούν που ξεκινούσε και πόσο ήταν οι όχθες του. Ας δουν δασικούς χάρτες που υπάρχουν για την περιοχή και ας καταλάβουν πως για να ανοίξει το ρέμα πρέπει να πέσουν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα ιδίως στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου όπου το ρέμα περνάει ανάμεσα από πολυκατοικίες.

Η επίθεση Πολάκη στον υποψήφιο της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο δείχνει πως η πολιτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερά στην πατρίδα μας έχει χαρακτηριστικά καθεστώτος που δεν σέβεται καμία ιδιαιτερότητα. Τον διόρισαν στο δημόσιο για να τον εκθέσουν και όταν κατέβηκε υποψήφιος ανέσυραν τον διορισμό του για να μας πουν πως είναι καλώς για την θέση του επιμελητή του ΕΣΥ αλλά όχι για ευρωβουλευτής με το το αντίπαλο κόμμα. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν είχε ποτέ της ΗΘΙΚΗ για αυτό και όσοι ευελπιστούν πως θα εξαφανιστεί επειδή ηττήθηκαν όλες οι επιλογές της κάνουν λάθος. Τα άκρα χρησιμοποιούν τον λαϊκισμό για να επιβιώσουν και να διαλύσουν την Αστική μας Δημοκρατία όσοι ακόμα δεν το έχετε αντιληφθεί καιρός θα είναι να αρχίσετε να ξυπνάτε. Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος κατηγορείτε γιατί δεν τα παράτησε και αγωνίστηκε για να προσφέρει και όχι απλά να παίρνει ένα επίδομα και να ζει. Θεωρώ χρέος μου να ψηφίσω τον άνθρωπο αυτό γιατί μας έχει διδάξει τι μπορούμε να πετύχουμε εάν δώσουμε μάχη με τον ίδιο μας τον εαυτό. Όχι δεν μπορούμε να είμαστε όλοι μας Κυμπουρόπουλοι, δεν έχουμε όλοι τι θάρρος να παλέψουμε με ότι μας συμβαίνει. Όσοι λοιπόν ψηφίζετε ΝΔ στείλτε τον Στέλιο στο Ευρωκοινοβούλιο για να παλέψει για πολλούς συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας που τους καθιστούν ευάλωτους σε μια κοινωνία που είναι φτιαγμένη από δήθεν "υγιείς" και απευθύνεται μόνο σε αυτούς. Η συμπεριφορά του κ. Πολάκη δείχνει τον πανικό του ΣΥΡΙΖΑ στην επερχόμενη ήττα του στις ευρωεκλογές. Ευτυχώς που την ενέργειά του καταδίκασαν ακόμα και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος όμως ο Αλέξης Τσίπρας τον διατηρεί στη θέση του , μία θέση που προσβάλει με τέτοιες ενέργειες.

Σ.Μ 

2 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

καλησπέρα φίλε μου, πιστεύω οτι έχεις την εντύπωση πως απευθύνεσαι σε κουτόφραγκους η απλά έχεις μπερδεμένα πολλά πράγματα στο μυαλό σου. Δεν μπορώ να καταλάβω τις αντιφάσεις σου (Γιατί με τις ίδιες συνταγές δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα. Τα παιδιά σας θα μένουν έξω από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η πόλη θα παραμείνει βρώμικη και οι επιχειρηματίες της πόλης θα καταλαμβάνουν ΤΖΑΜΠΑ όσους κοινόχρηστους χώρους θέλουν αφού οι δημοτικές παρατάξεις είναι υπέρ της ανεξέλεγκτης επιχειρηματικότητας , των μπράβων που λυμαίνονται τα μαγαζιά της περιοχής και αναζητούν και πολιτικό λόγο και κυρίως όλων εμάς των δεξιών που δεν μπορούμε και πάλι να ενωθούμε για να υπηρετήσουμε και να επαναφέρουμε στην πόλη την κανονικότητα.)(Όσοι λοιπόν στεναχωριέστε και συμφωνείτε μαζί μας δεν υπάρχει καν λόγος να ψηφίσετε την παράταξη του κ. Βαλασόπουλου που δείχνει πιο ικανή να αντιμετωπίσει τα προβλήματά σας).Δικά σου λόγια, ο πιο ικανός βαλασόπουλος που δεν τον υποστηρίζεις τι έκανε 8 χρόνια έστω για να μην βρωμάει η πόλη.(Καθαρές κουβέντες από εμάς εδώ. Δεν στηρίζουμε κανέναν από τους υποψηφίους δημάρχους γιατί θεωρούμε πως κανένας δεν εκφράζει όσα εμείς πιστεύουμε για την πόλη και τα έχουμε αναφέρει και αναρτήσει χιλιάδες φορές.)(Η Ματίνα Βρέκου είναι μια καλή επιλογή για την πόλη μας και θεωρούμε πως οι δημότες μας θα την τιμήσουν με την ψήφο τους.)πάλι δικά σου λόγια, δεν στηρίζεις βαλάσοπουλο αλλά ψηφίστε όλοι βρεκού που κατεβαίνει με τον Βαλάσοπουλο. Το πιο Αξιοπρεπές θα ήταν ανοιχτά να πεις ΝΑΙ κύριοι και κυρίες στηρίζω Βαλασοπουλο.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Καλές επιλογές υπάρχουν και σε άλλες παρατάξεις όπως ο Κάνδηλας και ο Αθανασίου όμως δεν αποφασίζουν αυτή για το πρόγραμμα μιας παράταξης που είναι κατά βάση αρχηγικές. Επομένως με δεδομένο πως τα προγράμματά τους δεν μου αρέσουν δεν θα μπω καν στην διαδικασία να ψηφίσω εγώ κάποιον άχρηστο για να διατηρήσει το υπάρχον καθεστώς στους δημοτικούς υπαλλήλους και να πληρώνω εγώ περισσότερους φόρους. Ο Βαλασόπουλος δεν καταλαβαίνει πως η πόλη θα παραμείνει βρώμικη όσο δεν δίνει την δομή αυτή σε ιδιώτες και όσο έχει Αντζινάδες να κάνουν τα χατίρια τεμπέληδων και ανίκανων εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. Ούτε φυσικά με παραμυθιάζουν με το δήθεν θέμα της δημόσιας περιουσίας όπου συμφωνούν όλοι πως πρέπει να παραδοθεί στους δήμους για να εξαφανιστεί και αυτοί όπως τόσα και τόσα που καταστράφηκαν από την αδιαφορία και την έλλειψη χρημάτων της κρατικοδίαιτης τοπικής αυτοδιοίκησης. Επειδή Αυτοδιοίκηση χωρίς πόρους και χωρίς δικός της προυπολογισμό δεν υπάρχει αρνούμαι να ψηφίσω κάποιον που υποτιμά την νοημοσύνη μου. Όχι δεν υποτιμώ τους συνδημότες μου και γνωρίζω πως ψηφίζουν για το προσωπικό τους συμφέρον αυτούς τους ανίκανους λέω απλά πως εάν δεν έχουν κάποιο συμφέρον και πιστεύουν πως οι υπάρχουσες παρατάξεις θα τους λύσουν τα προβλήματά τους θα πρέπει να το ξανασκεφτούν ... Άμα ψήφιζα Βαλασόπουλο θα το έγραφα αλλά δεν θα τον στηρίξω αυτή την φορά ούτε στον δεύτερο γύρο αφού θα συνεργαστεί με ανθρώπους που εκτός από ανίκανους θεωρώ και απατεώνες όχι μόνο πολιτικούς αλλά του κοινού ποινικού δικαίου. Επομένως για να σου λύσω την ΑΠΟΡΙΑ θα απέχω από τις δημοτικές εκλογές και θα ψηφίσω μόνο για Περιφέρεια και για Ευρωεκλογές. Στην Περιφέρεια για να σου φύγει και αυτή η απορία δεν θα ψηφίσω την παράταξη του κ. Πατούλη .... Πάντως επειδή εμείς εδώ έχουν φανερές στηρίξεις θα ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ και ο πιο ηλίθιος αναγνώστης μας τι ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ και κυρίως τι ψηφίζουμε.