ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σταθερά πρώτος ο Αραμπατζής στις προτιμήσεις των κεντροδεξιών της πόλης

Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Σταθερά πρώτος ο Αραμπατζής στις προτιμήσεις των κεντροδεξιών της πόλης


-Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η σελίδα μας δεν έχει καμία υποχρέωση να φιλοξενεί απόψεις υποψηφίων ή ομάδων με τις οποίες δεν συμφωνεί. Το ιστολόγιό μας σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωμένο να καλύπτει εκδηλώσεις με τις οποίες διαφωνεί και προβλήματα δημοτών πριν τα τσεκάρουμε οι ίδιοι. Στο παρελθόν πολλά ιστολόγια αλλά και ηλεκτρονικά ΜΜΕ έχουν πέσει σε παγίδες που στήθηκαν από δήθεν  "αγανακτισμένους δημότες" που εξυπηρετούσαν δημοτικές παρατάξεις που μη έχοντας πρόγραμμα κατέφυγαν στην προβοκάτσια. 



Τώρα όπως βλέπουμε από τις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες της πόλης μας οι περισσότεροι σε ποσοστό 70% θα ψηφίσουν τον Γαβριήλ Αραμπατζή για δήμαρχο στην πόλη μας. Εάν λοιπόν πάνε οι Νεοδημοκράτες στις κάλπες κάτι για το οποίο πρέπει να παλέψει η τοπική δημοτική Οργάνωση της ΝΔ στην πόλη μας έχει εξασφαλίσει ένα διψήφιο ποσοστό που δίνει το δικαίωμα σε στελέχη του αλλά και στον ίδιο να διαμορφώσουν τον χώρο της κεντροδεξιάς στην πόλη μας την επόμενη μέρα. Όσοι πιστεύαμε πως θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα με αυτά του Τάσου Ευσταθίου ( και εγώ πίστευα αυτό και το είχα γράψει) θα διαψευσθούμε αφού ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ δείχνει πως θέλει ο Γαβριήλ Αραμπατζή και την επόμενη μέρα και κυρίως οι δημότες μας δεν τον θεωρούν ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟ όπως τον θεωρώ εγώ.

 Εάν είχε ασχοληθεί και φτιάξει νωρίτερα την δημοτική του παράταξη δηλαδή ίσως σήμερα μιλάγαμε και για έναν υποψήφιο που θα ήταν στο δεύτερο γύρο!! Γιατί στην επόμενη διοίκηση ο Γαβριήλ Αραμπατζής θα είναι αφού για να συμπληρωθεί το 51% το διψήφιο ποσοστό που αναμένεται να πάρει θα είναι αναγκαίο. Θέλω να τονίσω τέλος πως δέχομαι πιέσεις από την ΝΔ να στηρίξω τον Γαβριήλ Αραμπατζή και τον Γιώργο Πατούλη. Κανέναν δεν θα στηρίξω από τους δύο γιατί δεν τους θεωρώ ικανούς να επιλύσουν τα προβλήματα των πολιτών. Όσο για τον Πατούλη θα περάσει άνετα στον δεύτερο γύρο όπου θα χάσει πανηγυρικά έστω και εάν απέναντί του έχει την κ Δούρου.


Γιατί σε περίπτωση που περάσει με τον Σγουρό αντίπαλο η ήττα του είναι δεδομένη. Εάν τελικά καταφέρει ο Αραμπατζής και πάει στον δεύτερο γύρο τότε θα έχουν κάνει λάθος όλοι όσοι τον υποτίμησαν ανάμεσά τους και εγώ που τον θεωρώ μια πολύ υποτονική υποψηφιότητα ανίκανη να συσπειρώσει γύρω του όσους χρειάζονται 12% - 15% για να περάσει στον δεύτερο γύρο.

Καλή επιτυχία εύχομαι σε όσους έχουν μπει στην διαδικασία και κυρίως σε όσους επιλέξουν το ιστολόγιό μας για να διαφημίσουν την υποψηφιότητά τους. Από την άλλη εβδομάδα θα έχουμε τους τολμηρούς από κάθε άποψη που αψήφισαν το υψηλό κόστος και μας προτίμησαν......

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ 114 ΨΥΧΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ. ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ........