ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν σας ευχηθήκαμε γιατί δεν περιμένουμε καμία Ανάσταση για την πόλη μας

Κυριακή 28 Απριλίου 2019

Δεν σας ευχηθήκαμε γιατί δεν περιμένουμε καμία Ανάσταση για την πόλη μας


Σας αφήσαμε με τις ευχές των υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων. Δεν μπήκαμε στην διαδικασία να σας ευχηθούμε κάτι , γιατί στην πόλη μας η Ανάσταση δεν θα έρθει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Και δεν θα έρθει γιατί οι περισσότεροι από εσάς εκεί έξω που μας διαβάζετε ακόμα και εάν συμφωνείτε με όσα κατά καιρούς γράφουμε δεν έχετε κάποια δημοτική παράταξη που να τα υλοποιήσει!!

Είναι το πρώτο Πάσχα χωρίς τον φίλο Δημήτρη Παρρά και σίγουρα η θετική του ενέργεια είναι κάτι που λείπει από όσους είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να κάνουμε παρέα μαζί του. Δεν θα σας κουράσω άλλο λόγο της μέρας και κυρίως της διαπίστωσης πως σε αυτές τις δημοτικές εκλογές πετύχαμε να κάνουμε ελάχιστους νέους φίλους και να δημιουργήσουμε νέους εχθρούς. Άλλωστε ο δικός μας ρόλος δεν είναι στο να χαϊδεύουμε τα αυτιά όσων θεωρούν πως θα μας λύσουν τα προβλήματα επειδή τάχα τα γνωρίζουν!

Πολλοί μαθητευόμενοι μάγοι που λέει και ο δήμαρχος μαζεύτηκαν και το κακό είναι πως με αυτούς θα συνεργαστεί την επόμενη μέρα για να διοικήσει αυτή την πόλη. Και θα ήταν έντιμο αντί να ζητάει από πριν ισχυρή ψήφο στο ψηφοδέλτιό του την πρώτη Κυριακή να μας έλεγε και με ποιους δεν μπορεί να συνεργαστεί εάν και εφόσον κληθεί να σχηματίσει νέα διοίκηση.

Γιατί υπάρχουν δυνάμεις που δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό για μια θέση Αντιδημάρχου να συμφωνήσουν σε όλα. Άλλωστε η πόλη μας έχει ταλαιπωρηθεί από διαφωνίες μεταξύ υποψηφίων της ίδιας παράταξης φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν όλα αυτά τα "αριστερά" σχήματα κληθούν να διοικήσουν. Ούτε οι κεντροδεξιοί μας έχουν ξεκαθαρίσει με ποιον συνεργάζονται και με ποιον όχι απλώς βρίζουν την νυν διοίκηση σε μια προσπάθεια να μας σηκώσουν από τους καναπέδες μας για να τους δώσουμε την ψήφο μας.

Λες και είναι περισσότερο "δεξιοί" από την νυν διοίκηση, λες και δεν θα υλοποιήσουν κατά γράμμα όλα όσα απαιτούν οι μνημονιακές μας υποχρεώσεις , λες και δεν συμφωνούν στο ότι η Δημόσια Περιουσία το εφεύρημα αυτό της Αριστεράς της πόλης που την έκανε διοίκηση για 12 έτη χωρίς ποτέ η Περιουσία αυτή να ανήκει στον Δήμο μας και μετά όχι σε όλους εμάς αλλά στις εκάστοτε διοικήσεις που θα τις χρησιμοποιούσαν για να βολέψουν συγγενείς και φίλους.

Γιατί ο Θεόδωρος Γεωργάκης δεν προχώρησε σε μια συμφωνία με τους κληρονόμους Νάστου που θα κατοχύρωνε αμετάκλητα ΥΠΕΡ του δήμου κομμάτι αυτής της περιουσίας των 94 ακινήτων που πλέον είναι στα χέρια της επόμενης κυβέρνησης να τα διαχειριστεί όπως αυτή κρίνει καλύτερα για το συμφέρον των πολιτών ή για τις τσέπες των κολλητών και φίλων που θα τοποθετηθούν στην ΕΤΑΔ για να κάνουν μυστικές συμφωνίες με ολιγάρχες που θα δείξουν ενδιαφέρον για τα ακίνητα. Για αυτό και εάν αυτή η κυβέρνηση αφήσει το θέμα όπως έχει , η επόμενη δεν θα είναι το ίδιο φιλική να στέλνει επιστολές ενημέρωσης αλλά θα υλοποιεί αποφάσεις!! Αποφάσεις που είναι νομιμοποιημένες από την ψήφο που δίνει ο κάθε πολίτης στην εκάστοτε κυβέρνηση.

Και με δεδομένο πως το κόμμα της ΝΔ είναι υπέρ των ιδιωτικών επενδύσεων και της αξιοποίησης ή ξεπουλήματος όπως λένε οι κομμουνιστές της πόλης μας της δημόσιας περιουσίας η τύχη των 94 ακινήτων είναι προδιαγεγραμμένη ακόμα και εάν όλοι μας ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να δοθεί στον επόμενο "τσιφλικά" μας δήμαρχο μια περιουσία που δεν μας ανήκε ποτέ και που η Ελληνική Δικαιοσύνη παραβιάζοντας κάθε έννοια ισονομίας παρέδωσε με πολιτική απόφαση στο Κράτος.

Με ανάλογες αποφάσεις η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει παραχωρήσει ιδιωτικές εκτάσεις στην Εκκλησία αλλά και σε Έλληνες Επιχειρηματίες που με καθεστώς χρησικτησίας πέτυχαν να έχουν ακόμη και σήμερα στην κατοχή τους ΕΚΤΑΣΕΙΣ που αποχαρακτηρίστηκαν από δασικές από διάφορες κυβερνήσεις. Αλλά είπαμε εδώ οι εκτάσεις που εκλάπηκαν ήταν ενός "τσιφλικά" - βοσκού που τις είχε αγοράσει και όχι ενός καταπατητή του διαμετρήματος ενός Αριστοτέλη Ωνάση που βρέθηκε να έχει ολόκληρο νησί στην κατοχή του!! 

Αυτά και επειδή μπαίνουμε σε περίοδο προεκλογική μείνετε συντονισμένοι με τα ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ παρά πόδας για να μας "δολοφονήσετε" επειδή η δική μας ΑΛΗΘΕΙΑ δεν αντέχετε από όσους έμαθαν να λύνουν τις διαφορές τους με τα πιστόλια!!!

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: