ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν θέλουμε να στεναχωρούμε κανέναν - Έρχονται τα notianea.gr

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Δεν θέλουμε να στεναχωρούμε κανέναν - Έρχονται τα notianea.gr


Μείον επτά αναρτήσεις , για να μην στεναχωρούμε όσους εδώ και χρόνια  θεωρούν πως είμαστε "εύκολος" στόχος.
Μείον επτά αναρτήσεις γιατί δεν έχουμε καμία διάθεση να ασχοληθούμε με θέματα που δεν είναι γα εμάς "επιβίωσης".

Μείον επτά αναρτήσεις γιατί η δική μας δύναμη είσαστε όλοι εσείς εκεί έξω και είσαστε οι περισσότεροι.

Μείον επτά λοιπόν και συνεχίζουμε,  μπροστά μας έχουμε ακόμα πολλά να αντιμετωπίσουμε και δεν χάνουμε τον πρωταρχικό μας στόχο που δεν είναι βέβαια όσοι κάνουν κάτι παραπλήσιο ή ίδιο  με εμάς αλλά όσοι ασκούν διοίκηση και έχουν την Εξουσία. 

Άλλωστε εμείς είμαστε δεξιοί και σε λίγες μέρες θα είμαστε στην Εξουσία. Και εκεί θα μετρηθούν και οι δικές μας αντοχές σε αυτό που ονομάζουμε ΔΙΑΠΛΟΚΗ. 

Όπως φάνηκε άλλωστε και τις περιόδους από το 2014- 2015 που δεν σιωπήσαμε σε ότι με ενοχλούσε από τους διοικούντες και από την κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου που κράτησε την χώρα ΟΡΘΙΑ. 

Θεωρώντας λοιπόν πως δεν έχουμε να κάνουμε με συγκεκαλυμένη επίθεση "ισχυρών" ή μελλοντικών διοικούντων στο δήμο μας,  αλλά με την αγανάκτηση ενός συμπολίτη μας που θεωρεί πως θίγεται η τιμή και η επαγγελματική του υπόληψη κάνουμε κάτι που φάνταζε μέχρι πριν λίγους μήνες για εμάς "έγκλημα",  και προχωράμε στην επόμενη μέρα. 

Δυστυχώς δεν νιώθουμε ένοχοι αλλά σίγουρα δεν περιμέναμε πως θα στεναχωρούσαμε κάποιον που δεν ασκεί διοίκηση. 

Και βέβαια δεν φανταζόμασταν πως θα προξενούσαμε ΖΗΜΙΑ όπως ισχυρίζεται στην εξώδικη διαμαρτυρία που μας εστάλη.

Γιατί εμείς δεν είμαστε η Εξουσία , δεν κάνουμε ελέγχους, δεν επιβάλλουμε πρόστιμα δεν .....

Ούτε βέβαια θέλουμε να υποκαταστήσουμε καμία  Εξουσία που είναι αρμόδια για να ασκεί ελέγχους, ούτε θεωρούμε βέβαια πως ζούμε σε κοινωνία "αγγέλων".

Φανταζόμαστε πως και στο μέλλον δεν θα αποφύγουμε τέτοιες παρεξηγήσεις με το ίδιο ή άλλα τοπικά ΜΜΕ της ευρύτερης περιοχής.

Ευελπιστούμε βέβαια πως με την πολιτική αλλαγή που είναι προ των πυλών θα κινηθεί το Κράτος καλύτερα και δεν θα χρειάζεται η δική μας αρωγή για να γίνει το αυτονόητο. 

Σκεφτήκαμε μάλιστα πως θα ήταν καλό και για εμάς να κάνουμε την "τρέλα" μας επάγγελμα και γιατί όχι να έχουμε και εμείς "πελάτες" τους επιχειρηματίες της πόλης μας.

Άλλωστε και οι ίδιοι μας ζητούσαν εδώ και μήνες να ασχοληθούμε και να αφήσουμε το δικό μας "στίγμα" σε αυτό που εμείς πιστεύουμε πως είναι ολοκληρωμένη διαφήμιση για μια επιχείρηση.

Σύντομα λοιπόν και χωρίς να εγκαταλείψουμε αυτό εδώ το ιστολόγιο τα notianea.gr θα γίνει η καινούργια σας συνήθεια.

Μια συνήθεια που θα λάβει καθαρά επαγγελματική υπόσταση γιατί τα μονοπώλια δεν μας αρέσουν και δεν ταιριάζουν και στην Αστική μας Δημοκρατία.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: