ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η συνέντευξη του δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου στο ilioupolinews.gr

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Η συνέντευξη του δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου στο ilioupolinews.gr



Έκαναν μια κανονική συνέντευξη στον νυν δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο και συνεντεύξεις "μαϊμούδες" σε όλους τους άλλους υποψηφίους που γνώριζαν τις ερωτήσεις από πριν για να μπορέσουν να τις μελετήσουν αφού άλλωστε δεν το έχουν στον λόγο, αλλά δεν έχουν και κοστολογημένο πρόγραμμα.  Διαβασμένος ο Καραμαγκάλης , καλή προσπάθεια από το site.



Τώρα όσον αφορά την συνέντευξη ο δήμαρχος επανέλαβε για 14.000.000 ευρώ ΕΛΛΕΙΜΑ του δήμου που παρέλαβε το 2010. Οι κύριοι Αραμπατζής και Ευσταθίου οφείλουν απάντηση όπως και ο πρώην δήμαρχος που έχει δηλώσει σε μένα πως παρέδωσε ότι πήρε χωρίς να αυξήσει τα χρέη. Άρα τώρα που δραστηριοποιείται ο  κ. Γεωργάκης μήπως να μας απαντήσει και αυτός τι χάος παρέλαβε από τον Κιντή και τι παρέδωσε;

Εμείς έχουμε συγκεκριμένη ΑΠΟΨΗ για το ποιος χρέωσε τον δήμο περισσότερα χρήματα και σίγουρα αυτή δεν είναι η τωρινή διοίκηση που σε θέματα ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ είναι καλύτερη από όλες τις προηγούμενες και από τον διορισμένο δήμαρχο της χούντας!!

Για το θέμα της δημόσιας περιουσίας η πλήρης ΤΑΥΤΙΣΗ όλων των δημοτικών παρατάξεων σε έναν τάχα αγώνα για το καλό μας , δείχνει πόσο σέβονται την ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ και τον δημότη οι άρχοντές μας.

Κατά τα λοιπά:
Κομμουνιστικά κλισέ για δήθεν δημόσιους και κοινωφελής χώρους και αναμάσημα αντιλήψεων που οδήγησαν στην χρεοκοπία όλα τα κομμουνιστικά κράτη.

Οι απόψεις του για το Κοιμητήριο της πόλης μας δεν συμφωνούν με τις δικές μας απόψεις. Όπως δεν συμφωνούμε και με τις απόψεις για την ζώνη προστασίας του Υμηττού. Η υποκρισία όσων μένουν σε σπίτια που έχουν χτιστεί πάνω σε ΔΑΣΟΣ και τάχα κόπτονται για το περιβάλλον εμάς δεν μας βρίσκει σύμφωνους. Οι χώροι αξιοποιούνται για να καλύψουν τις ανάγκες των πολιτών και όχι για να προστατεύουν τάχα ένα ΔΑΣΟΣ που είναι παρατημένο στο έλεος κάθε εμπρηστή και κυρίως στο έλεος των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Τα σπίτια δίπλα στο δάσος αργά ή πολύ γρήγορα θα έχουν την τύχη των οικιών στο Μάτι Αττικής και για αυτό χρειάζεται να ληφθούν ΣΟΒΑΡΑ μέτρα δασοπροστασίας που θα περιλαμβάνουν τον καθαρισμό του δάσους από δένδρα ξερά και πευκοβελόνες που θα λαμπαδιάσουν ακόμα και από ένα πεταμένο γυαλί.

Σωστός ο δήμαρχος για τους τραμπουκισμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης και των τάχα ομάδων που προασπίζονται τα δικαιώματά μας.

Εν κατακλείδι θεωρούμε πως εάν ο κόσμος δεν δώσει ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ  51% σε μια παράταξη , η επόμενη διοίκηση θα είναι σαφέστατα χειρότερη από την διοίκηση Βαλασόπουλου που για εμάς έχει ΘΕΤΙΚΟ πρόσημο στα εννέα χρόνια που είναι στο τιμόνι του δήμου.

Όσοι ψηφίσετε και θέλετε "συναίνεση" αναλογιστείτε τι έχει να γίνει σε μια περίπτωση συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ. Όχι ότι η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΔΗΜΑΡ - ΛΑΟΣ ήταν καλύτερη!! Ένας -ένας έφευγε και στο τέλος η ήττα ήρθε σαν ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ

Αυτά τα λίγα και εύχομαι ολόψυχα να μην έχουμε πισωγυρίσματα και περιπέτειες για τον δήμο μας μετά την επιλογή που θα κάνουν οι συνδημότες μας στις 26 Μαΐου και στις επαναληπτικές που θα κρίνουν και τις συμμαχίες για την νέα διοίκηση!!! Σκεφτείτε ποιος θα  δημιουργεί τα λιγότερα προβλήματα στην παράταξη του Βασίλη Βαλασόπουλου και βγάλτε τον δεύτερο ....

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ .......ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΓΙΑ 2ος. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ.