ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Ειδήσεις για την πόλη


- Κορυφώνεται από αύριο η πολιτική αντιπαράθεση για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Οι εννέα παρατάξεις θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το ενδιαφέρον των δημοτών και να "υφαρπάξουν" την ψήφο μας. Σε βασικά θέματα όπως η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , ο τομέας της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ που για όλες τις παρατάξεις πρέπει να κρατήσει τον δημοτικό - δημόσιο χαρακτήρα του αλλά και σε θέματα διατήρησης των υπαρχουσών  ΝΠΔΔ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ που διαφωνούν στο ποια παράταξη θα καταλάβει τις καρέκλες της διοίκησης!!
Όσοι δημότες δεν καλύπτονται από τις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις έχουν δύο λύσεις. Ή ψηφίζουν την λιγότερο κακή , δίνοντας την δυνατότητα σε νέα πρόσωπα να δοκιμαστούν στον τοπικό πολιτικό στίβο ή ΑΠΕΧΟΥΝ. Όσοι διαφωνείτε λοιπόν και συμφωνείτε με τις δικές μας απόψεις στα παραπάνω θέματα έχετε μόνο δύο λύσεις. Εμείς πάντως να σας σηκώσουμε από τον καναπέ για να πάτε να βγάλετε διοίκηση που θα είναι όμηρος συμφερόντων δεν θα το κάνουμε. Αφού δεν έχουμε να σας παρουσιάσουμε δημοτική παράταξη που να συμφωνεί με όσα βασικά πρεσβεύουν όλα τα φιλελεύθερα κόμματα του κόσμου δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να στηρίξουμε κανένα ΚΟΚΚΙΝΟ , ΜΑΥΡΟ , ΓΑΛΑΖΙΟ, ΠΡΑΣΙΝΟ Ή ΡΟΖ οπαδό του κρατισμού που θα μας ταράξει στους φόρους για να διατηρεί το τελευταίο ΣΟΒΙΕΤ της Ευρώπης την χώρα μας.

- Ελπίζω να πήραν το μήνυμα των Ισπανικών εκλογών στη ΝΔ . Είναι άλλωστε ξεκάθαρο πως ο Ραχόϊ παρέδωσε κόμμα και το έκανα απόκομμα!! Ελπίζουμε κάτι νεοφιλελεύθεροι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη να κατάλαβαν πως κεντροδεξιά χωρίς ΔΕΞΙΑ δεν υπάρχει. Και από ΔΕΞΙΑ στελέχη η πόλη μας στερείτε για αυτό και θα πάρουν το μήνυμα των δημοτών μας οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις που ήδη αναζητούν ψήφους από την αριστερά αφού οι ΔΕΞΙΟΙ δεν θα ψηφίσουν κάποιων που είναι ΑΠΟΛΙΤΙΚ και το παίζει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ!!

- Πάντως για να συνεχίσουμε λίγο με την Ισπανία οι δήθεν ακροδεξιοί του VOX είναι αυτή που πολέμησαν για να μην γίνει η Ισπανία έρμαιο στα χέρια των αριστερών τρομοκρατών της . Όποιος μένει Ισπανία γνωρίζει πως όλοι προέρχονται από το κόμμα Ραχόϊ από το οποίο αποχώρησαν μόλις είδαν πως γίνεται ΔΕΚΑΝΙΚΙ της αριστεράς. Η Σοσιαλιστική Κυβέρνηση θα συμμαχήσει με τους εκεί Συριζαίους και τους εχθρούς της Ισπανίας Καταλανούς αυτονομιστές. Επομένως σε τέσσερα χρόνια η ΔΕΞΙΑ θα είναι και πάλι κυρίαρχη. Και θα βάλει και μυαλό το αντίστοιχο και αδελφό κόμμα της ΝΔ εκεί που μετά τον Ραχόϊ πίστεψε πως θα μπορούσε να υποκλέπτει ψήφους για να ψηφίζει νομοσχέδια που δεν θα ψήφιζαν παρά μόνο κάποιοι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη!! 

- Καλπάζει η παράταξη του Γιώργου Χατζηδάκη παίρνοντας ψήφους όχι μόνο από την παράταξη του Βαλασόπουλου αλλά και από τα δεξιά. Βλέπετε ο Θεόδωρος Γεωργάκης ψηφίζονταν και από κάποιους "δεξιούς" που βολεύτηκαν επί δημαρχίας του και του έχουν υποχρέωση. Βλέπουμε ψηφοφόρους του Γιάννη Αναγνώστου να μας λένε πως θα ψηφίσουν Γιώργο Χατζηδάκη και αναρωτιόμαστε πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η παράταξή του;

-Σίγουρα θα ξεπεράσει τις δύο κεντροδεξιές και το γράφουμε μπας και αντιληφθούν κάποιοι πως ως στελέχη της ΝΔ πρέπει να μιλήσουν και να στηρίξουν επίσημα κάποιον από τους Αραμπατζή ή Ευσταθίου. Η Πίκουλα π.χ ή ο κ Αναγνώστου δεν νιώθουν την ανάγκη να κατευθύνουν τους ψηφοφόρους προς κάπου; Δεν τους κάνει κανένας ή δεν τους αφορά η κεντροδεξιά; Εμάς που μας αφορά σας λέμε πως οι δύο παρατάξεις δεν έχουν ΔΥΝΑΜΙΚΗ γιατί απλά δεν είναι και πολύ ΔΕΞΙΕΣ . Γιατί η ΔΕΞΙΑ τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα θα είναι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη!!! Όπως και στην Ευρώπη στις Ευρωεκλογές η Κεντροδεξιά θα είναι πανίσχυρη!! Βέβαια μαζί με αυτούς που κάποιοι τελείως παράλογα χαρακτηρίζουν ακροδεξιούς. 

Μα καλά είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς πως η Λεπέν στην Γαλλία ή ο Σαλβίνι στην Ιταλία είναι ακροδεξιοί ή Ναζί; Αυτά μόνο οι κομμουνιστές τα λένε. Αργά ή γρήγορα θα κυβερνήσουν μαζί με τα αντίστοιχα κόμματα του ΕΛΚ εκεί που ανήκει και η ΝΔ. Στην Αυστρία ήδη αυτό γίνεται θα γίνει σε 10 χρόνια σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη. 

- Πρώην πρόεδρος των εργαζομένων στην καθαριότητα υποψήφιος με την Λαϊκή Συσπείρωση βλέπετε και μετά την συνταξιοδότηση το ΚΚΕ δεν ξεχνάει όσους το βοηθάνε στους χώρους δουλειάς. Και καλά κάνει άλλωστε οι κομμουνιστές δεν θα ησυχάσουν εάν δεν μας δούνε να γινόμαστε Βόρεια Κορέα ..... και θα τα κατάφερναν εάν δεν υπήρχαν Εθνικιστές Δεξιοί να τους κλείσουν τον δρόμο στο Γράμμο και το Βίτσι. Εξαιτίας αυτών που ΜΟΝΟ κάποιοι λίγοι τιμάμε μπορούμε και μιλάμε σήμερα ΕΛΕΥΘΕΡΑ και έχουμε μια πατρίδα που υπερέχει από όλα τα πρώην κομμουνιστικά κράτη και από την Ρωσία για να πικάρω και κάποιους Ρωσόφιλους .....

- Έσχισαν λέει τις αφίσες του ΚΚΕ!!! Τραγωδία θα έλεγα εγώ να λερώσει κάποιος τα χέρια του! Όμως  στα κομμουνιστικά κράτη όχι μόνο δεν υπήρχαν αφίσες κανενός κόμματος πλην του Κομμουνιστικού του Πατερούλη Στάλιν , Χότζα κ.λ.π αλλά εξόντωναν όσους διαφωνούσαν με το καθεστώς. Οι "δημοκράτες" κλαίνε για τις αφίσες τους την ίδια ώρα που υμνούν καθεστώτα που στοίχισαν στην ανθρωπότητα εκατομμύρια νεκρούς.  Η υποκρισία είναι συνώνυμη με την κομμουνιστική αριστερά και όχι μόνο. Θυμηθείτε πως θα έσχιζαν οι αριστεροί τα μνημόνια και πως θα βγαίναμε από την Ε.Ε που θα παρακάλαγε να μας κρατήσει στους κόλπους της!! Οι Βρετανοί ΔΕΞΙΟΙ είχαν το θάρρος και την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να βγουν εδώ θα πεθάνουμε σε έναν μήνα άμα βγούμε. Αφού η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ μας είναι ΣΟΒΙΕΤ πως θα ζήσουμε χωρίς τα δανεικά των εταίρων;Α ρε Τσίπρα δεν μας έβγαζες το 2015 να καταλάβουν όλοι οι αρουραίοι πως εκτός θα πεινάσουν

- Μαθαίνω πως πολλοί Νεοδημοκράτες έχουν αρχίσει και αντιλαμβάνονται πως ο Πατούλης δεν είναι κατάλληλος για Περιφερειάρχης και θα πάνε να ρίξουν Σγουρό!! Καλύτερα να μην πάτε καθόλου μπας και την επόμενη φορά κάνουν καλύτερη επιλογή εκεί στην Πειραιώς. Τι δουλειά έχετε να ψηφίσετε έναν κεντροαριστερό. Άμα θέλετε σοβαρό στα δεξιά ψηφίστε ΤΖΗΜΕΡΟ . Λέμε να κάνουμε και εμείς μερικές αναρτήσεις μπας και ξυπνήσουν κάποιοι στη ΝΔ και τον πάρουν στο Επικρατείας για τις βουλευτικές εκλογές. Εδώ παλιότερα μας έχουν φέρει απίστευτους στο Επικρατείας ο Τζήμερος άλλωστε έχει απήχηση στην βάση της ΝΔ ποιο πολύ από κάτι Τατσόπουλους , Αμυράδες , Μάρκου, και Ψαριανούς που μας κουβαλήσαετε!! 

Αυτά για σήμερα και αύριο μέρα είναι .....

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: