ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βαλασόπουλος VS Γεωργάκη σε ένα "παιχνίδι" που η "δεξιά του Κυρίου" κλείνει το μάτι στην πατριδοκαπηλία

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Βαλασόπουλος VS Γεωργάκη σε ένα "παιχνίδι" που η "δεξιά του Κυρίου" κλείνει το μάτι στην πατριδοκαπηλία


Αυτή η φωτογραφία είναι από το 2012 όταν μαζί εγκαινίαζαν το κοινωνικό παντοπωλείο. Θεόδωρος Γεωργάκης και Βασίλης Βαλασόπουλος πλέον δεν είναι στην ίδια πλευρά του δρόμου. Του δρόμου που οδηγεί στην δημαρχία της πόλης μας.
Ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Γεωργάκης και το 2014 ήταν απέναντι αλλά δεν στήριξε και κάποιον τόσο φανερά όσο σε αυτές τις δημοτικές εκλογές. Ο Θεόδωρος Γεωργάκης στηρίζει τον Γιώργο Χατζηδάκη και περιμένει από αυτόν να είναι ο επόμενος δήμαρχος που θα συνεχίσει το πετυχημένο όπως θεωρεί έργο του στην πόλη μας.

Κανένα πρόβλημα δεν θα είχα ως δημότης ένας πρώην δήμαρχος να βγαίνει καθαρά και να λέει την επιλογή του, Μπράβο λοιπόν στον Θεόδωρο Γεωργάκη και στον αδελφό του που είναι ο δεύτερος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Χατζηδάκη. Του ανεξάρτητου Κιναλίτη που έχει κερδίσει όπως βλέπω και την εμπιστοσύνη πολλών "δεξιών" που στην λάθος γραμμή Μητσοτάκη θα ψηφίσουν όχι με βάση κομματικά κριτήρια αλλά με την ικανότητα του υποψηφίου. Εύγε θα έλεγα και πάλι αφού και εγώ από σήμερα θα σας παρουσιάσω υποψηφίους που θεωρώ ικανούς να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι ανεξαρτήτως δημοτικής παράταξης.

Και το κάνω επειδή έχω στεναχωρήσει γνωστούς και φίλους επειδή λέω ξεκάθαρα την άποψή μου για ότι συμβαίνει. Άλλωστε όταν είσαι στο τέλος του δρόμου πρέπει να αφήσεις πίσω σου και μια παρακαταθήκη γιατί ο χρόνος δυστυχώς μπορεί να αλλάξει και να αλλοιώσει τελείως όσα έχεις αφήσει πίσω σου. Σε αυτές λοιπόν τις εκλογές και επειδή ο Θεόδωρος Γεωργάκης τα έχει καλά και με αρκετούς δεξιούς της πόλης μας γίνεται μια προσπάθεια να εμφανιστεί ο Γιώργος Χατζηδάκης ως ένας επιτυχημένος νέος που μπορεί να ηγηθεί μιας "δημιουργικής" ομάδας που θα αλλάξει προς το καλύτερο την πόλη μας.

Η ομάδα αυτή έχει παλιά και νέα "υλικά" και τις ευλογίες όσων εδώ και χρόνια κηρύσσουν έναν μισαλλόδοξο   δήθεν πατριωτικό λόγο και ανακαλύπτουν προδότες σε όσους έχουν διαφορετικές επιλογές από τους ίδιους. Έτσι σε αυτές τις εκλογές έχουμε ένα κράμα λαϊκισμού που έχει την στήριξη και ιερέων οι οποίοι νομίζουν πως έχουν υποχρέωση να μας σώσουν από μια αντεθνική διοίκηση που δεν πήρε τα "όπλα" για να ακυρώσει την κατάπτυστη και για εμένα συμφωνία των Πρεσπών. 


Επομένως βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να διαφοροποιηθούμε ως ιστολόγιο από όλους αυτούς τους πατριδοκάπηλους που θυμήθηκαν στα 50 τους τον Εθνικισμό ως ιδεολογία και που συνεργάστηκαν ακόμα και με την Χούντα για να μην χάσουν τον μισθό τους και την βολή τους αδιαφορώντας πλήρως για τα εγκλήματά της. Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο του κάθε απατεώνα και ατυχώς για την πόλη μας οι απατεώνες τείνουν να γίνουν η πλειοψηφία. Έτσι στις προσεχείς εκλογές που εμείς ως κεντροδεξιοί δεν έχουμε μια ΙΣΧΥΡΗ επιλογή που θα έπαιρνε όλους τους νεοδημοκράτες της πόλης μας και θα τους οδηγούσε στο δεύτερο γύρο των εκλογών, οι διαλυμένοι Πασόκοι έχουν δύο υποψηφίους που παλεύουν για την δυάδα.


Ο Ένας είναι σίγουρος για αυτήν και ο άλλος παλεύει με τους Συριζαίους για την δεύτερη θέση!!! Ο επαναπατρισμός από τον ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑ.ΣΟ.Κ και κυρίως το μέγεθός του θα κρίνει και την μάχη αυτή. Ένας άλλος πρώην δήμαρχος ο Γιάννης Αναγνώστου που δεν κατεβαίνει δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια υπέρ κανενός υποψηφίου. Το κάνει επειδή ο ίδιος δεν θέλει να πριμοδοτήσει ΚΑΝΕΝΑΝ κεντροδεξιό από όσους κατεβαίνουν ή επειδή δεν θέλει να υποδείξει κάποιον υποψήφιο από άλλη δημοτική παράταξη; Θεωρούμε πως το εγχείρημα Χατζηδάκη για να πετύχει θέλει και "κεντροδεξιά" ενίσχυση και αυτήν την έχει ήδη αφού εάν δείτε προσεκτικά τους υποψηφίους του δεν λείπουν και αυτοί που σίγουρα είναι ψηφοφόροι της ΝΔ τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια!! 

Και κάτι τελευταίο η τοπική οργάνωση της ΝΔ στην πόλη μας σωστά ΤΟΝΙΖΕΙ πως δεν υπάρχει στήριξη από την ΝΔ στην πόλη μας. Όμως δεν θεωρούμε πως δεν πρέπει να έχουν τα μέλη της και τα στελέχη της ΘΕΣΗ για το αύριο της πόλης. Το γεγονός πως ακόμα και βουλευτές της ΝΔ πηγαίνουν μία στον έναν και μία στον άλλο υποψήφιο δείχνει πως θέλουν να πάρουν ψήφους από όσους τους ακολουθούν και επειδή δεν γνωρίζουν φαίνεται πως υπάρχει και ένα 10% Νεοδημοκρατών που δεν θα τους ψηφίσουν δεν πηγαίνουν και στις εκδηλώσεις άλλων παρατάξεων!! Ικανούς τους έχω κάποιους αφού είναι στη ΝΔ επειδή δεν τους θέλουν στον ΣΥΡΙΖΑ!!!

Αγαπητοί συνδημότες τις επόμενες μέρες θα έχουμε πολλές λεπτομέρειες για αυτόν τον "πόλεμο" Βαλασόπουλου- Γεωργάκη που θα έχει ΝΙΚΗΤΗ και ηττημένο και που φυσικά είναι ένα δεδομένο που δεν μπορεί να μην αναδεικνύεται από κανέναν. Οι βολεμένοι άλλωστε της περιόδου Γεωργάκη είναι σαφέστατα περισσότεροι από αυτούς της τελευταίας διοίκησης και στην Ελλάδα ψηφίζουμε κυρίως με βάση την τσέπη μας και  όχι τις ιδεολογικές μας προτιμήσεις. Άλλωστε οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας είναι "ό,τι κάτσει" δεν έχουν καμία ιδεολογική συνοχή και διαφημίζουν συνεχώς την ανεξαρτησία τους. Αλλά τα προβλήματα που μπορεί να μην έχουν χρώμα έχουν σίγουρα ΛΥΣΕΙΣ με συγκεκριμένο ΧΡΩΜΑ και ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. Γιατί ο κομμουνιστής προτιμάει να πεθάνει παρά να δώσει τα σκουπίδια σε ιδιώτη μπας και δούμε και εμείς καθαρή πόλη.

Και τέλος να τονίσουμε σε όσους φίλους Νεοδημοκράτες θίχτηκαν από τις χθεσινές μας αναφορές στον κ. Πατούλη να μας τα πουν αυτά όταν ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία και κυρίως όταν ο τύπος αρχίσει και δημοσιεύει πράγματα για αυτόν τα οποία δεν θα κάνουν κανέναν περήφανο για αυτήν την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Άμα ψάξετε λίγο και τους Περιφερειακούς Συμβούλους που κατεβάζει θα αναρωτηθείτε και εσείς τι θέση έχουν κάποιοι και κυρίως τι σχέση με την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη που είναι η ΝΔ.

Λάθος στήριξη και στην Περιφέρεια Αττικής από την ΝΔ λοιπόν και πάμε παρακάτω.

ΥΓ: Προς μαϊμού πατριώτες της πόλης μας. Όταν δείτε τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές θα καταλάβετε πως δεν έπρεπε να σχετίζετε την ψήφο με την συμφωνία των Πρεσπών που όντως δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας αλλά δεν είναι και η καταστροφή της. Θα δείτε με έκπληξη πως πάνω από το 50% των συνδημοτών μας θα έχουν ψηφίσει κόμματα ή σχηματισμούς που ακόμα και εάν δεν το λένε θα υπηρετήσουν ΠΙΣΤΑ αυτή την συμφωνία. Ο Βέμπερ ο εκλεκτός της ΝΔ για την θέση του προέδρου της Κομισιόν μίλησε στην Αθήνα για μία καλή συμφωνία που χαιρετίζει το Λαϊκό Κόμμα στο οποίο ανήκει και η ΝΔ!!! Αυτά γιατί γελάμε ειλικρινά με κάποιους Μητσοτακικούς που έμαθαν να το παίζουν και υπερπατριώτες!! Ξεχνάνε τον πατέρα του Κυριάκου που έλεγε πως το όνομα θα έχει ξεχαστεί σε 10 χρόνια και πως από τότε ήθελε να παραχωρήσει την σύνθετη ονομασία!! Αλλά στην παράταξη υπήρχε και Σαμαράς που έριξε μια κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΑ επιζήμια για την χώρα μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: