ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο κρατισμός και η ανευθυνότητα δεν έχει χρώμα και όλοι οι κρατικοδίαιτοι συνασπίζονται όπως και το 2012 για να μην πάει η χώρα μας μπροστά

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Ο κρατισμός και η ανευθυνότητα δεν έχει χρώμα και όλοι οι κρατικοδίαιτοι συνασπίζονται όπως και το 2012 για να μην πάει η χώρα μας μπροστά

 


Διαβάστε τις κατάπτυστες δηλώσεις του προέδρου της ΟΛΜΕ κ. Τσούχλου που είναι και επικεφαλής της ΔΑΚΕ θεωρητικά πάντα ανήκει στον χώρο της ΝΔ. Εάν και καθηγητής (έχει χρόνια να μπει σε τάξη να κάνει μάθημα ως συνδικαλιστής) είναι εμφανές πως κατά λάθος βρέθηκε στον δυτικό κόσμο από όσα δηλώνει. 

Διαβάστε τι είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Κόκκινο" :

«Οι καθηγητές δεν θα γίνουμε μισθοφόροι και γενίτσαροι εναντίον των παιδιών» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης και επικεφαλής της ΔΑΚΕ, Θεόδωρος Τσούχλος, απαντώντας στα όσα ανέφερε η Νίκη Κεραμέως για τους καταληψίες «που θα αποκλείονται από την τηλεκπαίδευση»

Ο επικεφαλής της ΔΑΚΕ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο» ανέφερε ακόμα ότι «οι μαθητές δεν είναι υποκινούμενοι, για πρώτη φορά γίνονται καταλήψεις με ομογενοποιημένα αιτήματα». Ο κ. Τσούχλος, κατηγόρησε την υπουργό πως «εκβιάζει τους εκπαιδευτικούς για υποχρεωτική τηλεκπαίδευση εν μέσω καταλήψεων» και ξεκαθάρισε ότι «οι καθηγητές δεν θα γίνουμε μισθοφόροι και γενίτσαροι εναντίον των παιδιών».

Παλαιότερα ο ίδιος είχε ζητήσει την κατάργηση των Πρότυπων Σχολείων! προφανώς και επειδή εκεί κάτι μαθαίνεις και δεν γίνεσαι Τσούχλος! 

Με τέτοιους εκπαιδευτικούς η χώρα δεν έχει μέλλον και τα Ελληνικά Πανεπιστήμια συνεχίζουν και βγάζουν τέτοιους. Χωρίς ιδιωτικά πανεπιστήμια η χώρα για δεκαετίες ακόμα, θα είναι 10 χρόνια πίσω από τα υπόλοιπα κράτη του δυτικού κόσμου. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: