ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κινητικότητα στον τομέα καθαριότητας και Πρασίνου μετά τα δημοσιεύματά μας - Η δική σας ΦΩΝΗ ακούγεται συνεχίστε να μας στέλνετε τα προβλήματά σας

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Κινητικότητα στον τομέα καθαριότητας και Πρασίνου μετά τα δημοσιεύματά μας - Η δική σας ΦΩΝΗ ακούγεται συνεχίστε να μας στέλνετε τα προβλήματά σας


Συναντάς απορριμματοφόρα και φορτηγά αποκομιδής ογκωδών πλέον στην πόλη μας αφού είναι εμφανές πως στη "μάχη" έχουν ριχθεί και οχήματα που δεν ενεργούσαν σε καθημερινή βάση. 

Το αποτέλεσμα θα το καταγράψουμε σε λίγες μέρες εάν και αύριο λόγω της στάσης εργασίας του ΣΕΔΗ θα έχουμε πάλι εικόνες που θα ντροπιάζουν την πόλη μας. Ελπίζουμε οι υπάλληλοι της καθαριότητας να μην συμμετέχουν κάτι βέβαια που δεν θεωρούμε εφικτό αφού θα συμμετέχουν ακόμα και υπάλληλοι του δήμου που δεν έχουν αντικείμενο εργασίας!

Γνωρίζουμε πως να φτιαχτεί η πόλη από την αρχή δεν γίνεται για αυτό και δεν παίζουμε κάποια από τα ηλεκτρονικά μηνύματα που μας στέλνετε αφού για την ρυμοτομία της πόλης μας π.χ στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας που ζω δεν φταίει η δημοτική αρχή αλλά κυβερνήσεις που άφηναν να χτίζονται για δεκαετίες κτίρια εκτρώματα. 

Οι παραβάσεις άλλωστε που γίνονταν και γίνονται "καλύπτονται" εκ των υστέρων με νομιμοποιήσεις ημιυπαίθριων χώρων και όσο για θέσεις στάθμευσης δεν προβλέπονταν για δεκαετίες. 

Ακόμα και κατασκευές που έγιναν στο πόδι επί δημαρχίας Δ. Κιντή στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων είναι ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ δηλαδή και η χούντα φυσικά για 7 χρόνια μετέτρεπε να δάση σε οικισμούς για να βολέψει τα εκλεκτά της παιδιά χωρίς να υπάρχουν οικιστικές ανάγκες. 

Θα είχε ενδιαφέρον να "στοχοποιήσουμε" σε όσους δόθηκαν οι αρχικές εκτάσεις στην περιοχή αλλά δεν θα το κάνω γιατί για μένα δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη ακόμα και μέσα στα μέλη της ίδιας οικογένειας. 

Εάν προκληθούμε βέβαια από κάποιους όψιμους εχθρούς των καταπατητών και οπαδούς της "νομιμότητας" δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. 

Η χούντα κατέστρεψε την χώρα και προφανώς εμείς δεν θα σιωπήσουμε στα ασύστολα ψεύδη περί ανάτασης της οικονομίας μας και άλλα φαιδρά. 

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος και οι συν αυτόν με το πραξικόπημά τους οδήγησαν στο να έχουμε και σήμερα το ΚΚΕ έστω στο 5% ενώ εάν δεν είχαν μεσολαβήσει σήμερα το κόμμα αυτό δεν θα είχε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. 

ΥΓ: Χαιρόμαστε που το σωματείο Εργαζομένων του δήμου μας βρήκε εμάς για να ασχοληθεί αποκαλώντας μας 'Γκαιμπελίσκους του διαδικτύου" αφού πλέον όσοι δεν στηρίζουν το ΚΚΕ και την κ. Καραγιαννίδου άρχισαν να μας βλέπουν διαφορετικά και να ελπίζουν πως θα καταφέρουμε να έχουμε και εμείς ένα σωματείο εργαζομένων του δήμου μας που δεν θα πιστεύει στις καταστροφικές ιδεοληψίες της Αριστεράς. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: