ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η " ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ-ΣΣΕΣ... " μιλάει για την βελτιωμένη δημοτική αστυνομία

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Η " ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ-ΣΣΕΣ... " μιλάει για την βελτιωμένη δημοτική αστυνομία

Συγχαρητήρια στον κ. Παναγιώτη Κόκλα που έκανε ποιο ενεργή την δημοτική μας αστυνομία.
Κάθε   Ηλιουπολίτης και κάθε πολίτης θα πρέπει να σέβεται τον ΚΟΚ και τους κανόνες ( νόμοι)του κράτους είτε της κεντρικής κυβέρνησης είτε του δήμου.
Ο ΚΟΚ και οι νόμοι δημιουργηθήκανε για την σωστή "συμβίωση " σε ένα κράτος ή σε έναν δήμο.
Θα πρέπει να μάθουμε να παρκάρουμε σωστά και όχι όπως μας βολεύει. Θα πρέπει οι οδηγοί να σέβονται τους πεζούς, τους ηλικιωμένους και τους ΑΜΕΑ.

Συγχαρητήρια στον συμπολίτη ή στην συμπολίτισσα μας που ενέργησε όπως έπρεπε. Δηλαδή κάλεσε την δημοτική αστυνομία και δεν κατηγόρησε την δημοτική αρχή για την ελλιπή αστυνόμευση της Ηλιούπολης Αττικής σε λαΐκές , σε κεντρικούς και μη κεντρικούς δρόμους της πόλης μας κτλ .


Βλέπουμε τις Τετάρτες γύρω από την Πλατεία Παλαιών Πατρών και Γερμανών την δημοτική αστυνομία να είναι έξω από τον χώρο που διεξάγεται βιολογική λαϊκή να εμποδίζει να μην παρκάρουνε γύρω από την πλατεία, πάνω στην πλατεία και όπου δεν επιτρέπεται να παρκάρουν .Τους ενημερώνει να παρκάρουν απέναντι στο δημοτικό πάρκινγκ. Συγχαρητήρια στον κ. Παναγιώτη Κόκλα και στους δημοτικούς υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας του δήμου Ηλιούπολης για αυτήν την βελτίωση της πόλης.


Η δημόσια ομάδα στο facebook " ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ-ΣΣΕΣ... ιδρύθηκε για να ενώσει όλους τους πολίτες της Ηλιούπολης σε μια ομάδα και για να βελτιώσει την Ηλιούπολη.


Τέλος, το σύνθημα της ομάδας είναι:


ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ


ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ-ΣΣΕΣ...


Δελτίο Τύπου

9 Οκτωβρίου 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια: