ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τα πεύκα κινδυνεύουν από τις κάμπιες και φυσικά εκεί θα ενεργήσει ο ιδιώτης αφού δεν έχουμε προσωπικό - Το ΣΕΔΗ τι λέει για αυτό ; Ο τομέας καθαριότητας και Πρασίνου ενεργεί με 18 υπαλλήλους σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και η απορία μας είναι τι μπορούν να κάνουν !

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Τα πεύκα κινδυνεύουν από τις κάμπιες και φυσικά εκεί θα ενεργήσει ο ιδιώτης αφού δεν έχουμε προσωπικό - Το ΣΕΔΗ τι λέει για αυτό ; Ο τομέας καθαριότητας και Πρασίνου ενεργεί με 18 υπαλλήλους σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και η απορία μας είναι τι μπορούν να κάνουν !



 Όπως θα δείτε κάνοντας κλικ εδώ ο δήμος μας δεν έχει ικανό αριθμό υπαλλήλων Πρασίνου και αναθέτει την δουλειά σε ιδιώτη. Και για κλαδέματα ενεργούν κατά καιρούς ιδιωτικά συνεργεία. Παρόλα αυτά η πόλη μας έχει το Πράσινο της όπως το βλέπετε. 

Εμάς προφανώς και δεν μας αφορά το ποιος θα κάνει την δουλειά αλλά μας αφορά να μην πληρώνουμε υψηλό κόστος και κυρίως να έχουμε ανεκτή εικόνα για την πόλη. 

Η υποκρισία μας την σπάει και κυρίως το γεγονός πως κάποιοι θεωρούν αυτονόητο δικαίωμά τους την μονιμότητα. Μονιμότητα φυσικά που δεν έχουν όλοι υπάλληλοι αλλά μόνο οι προνομιούχοι του δημόσιου τομέα. 

Και ερωτούμε σε "ομάδα" που αποφασίζει άλλος για τους "παίχτες" γιατί φταίει ο "προπονητής" για το αποτέλεσμα; 

Να το απαντήσουν οι τύποι της ανέξοδης αντιπολίτευσης που φουσκώνουν τα μυαλά των εργαζομένων και δεν τους λένε ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως η ΝΔ έχει ψηφίσει νόμο που είναι στην κρίση της εκάστοτε δημοτικής αρχής πότε θα δώσει δομές σε ιδιώτη ( καθαριότητα, ηλεκτροφωτισμός, Πράσινο) . 

Άρα οι κεντροδεξιές παρατάξεις ας μην θεωρούν πως καταγγέλλοντας την δημοτική αρχή θα κερδίσουν ψήφους . Φαίνεται άλλωστε από τα ποσοστά Βόρειας Κορέας που παίρνουν οι Αριστεροί στις εκλογές του σωματείου εργαζομένων του δήμου μας. Ούτε κρύβει η κ. Καραγιαννίδου και προς τιμήν της πως είναι ΚΚΕ και κάνει ταξικούς αγώνες. 

Οι κύριοι Αραμπατζής και Ευσταθίου τι ακριβώς κάνουν; Είναι μέλη της ΝΔ και πουλάνε φούμαρα στους εργαζόμενους; Εάν ήθελαν να τους κατοχυρώσουν τις ισόβιες θέσεις τους θα έπρεπε να είχαν αντιδράσει και παραιτηθεί από ένα κόμμα που έβαλε με ΝΟΜΟ από την πόρτα τον ιδιώτη στις δομές ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ - ΠΡΑΣΙΝΟΥ και ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ εφόσον οι ίδιοι με την στάση τους ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ τον ΔΗΜΟΣΙΟ χαρακτήρα της δομής. 

Με ψέματα και σαχλαμάρες για επέκταση του παλιού νεκροταφείου σε χώρο δίπλα σε σχολεία δεν κερδίζουν τίποτα. Γιατί είδα πως και στο θέμα του νεκροταφείου αντιδρούν για την μόνη ΛΥΣΗ πυ υπάρχει. Πρόταση διαφορετική στα θέματα ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ- ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ και ΚΥΤ στον Υμηττό δεν έχουν. 

Να δούμε μετά το νέο προεδρικό διάταγμα της κυβέρνησης για τον Υμηττό που θα νομιμοποιεί το ΚΥΤ και θα εξασφαλίζει την αναβάθμισή του σε 400αρι τι παντιέρες κόκκινες πάλι θα σηκώσουν αφού άμα  διαφωνείς με βασικές επιλογές του κόμματός σου δεν κάθεσαι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕ. 

Αυτό δηλαδή που έκανε ο Παναγιώτης Κόκλας αφού ποτέ του δεν ήταν ΔΕΞΙΟΣ παραιτήθηκε και συνεργάστηκε με την διοίκηση για να βοηθήσει για το καλό της πόλης. Τώρα βέβαια η διοίκηση αναγκαστικά θα αποκτήσει κόμμα και χρώμα και θα συγκρουστεί με την κυβέρνηση όπως και τα εναπομείναντα μέλη του ΚΙΝΑΛ αφού μαθαίνω πως δεν θα ψηφίσουν το νέο προεδρικό διάταγμα για τον Υμηττό ως γενική κατεύθυνση της Φώφης,  εάν θα υπάρξουν "αντάρτες" θα το δούμε. 

Σε κάθε περίπτωση αυτοί που κοροϊδεύουν τους εργαζόμενους δεν είμαστε εμείς που ΞΕΚΑΘΑΡΑ και με κόστος λέμε την άποψή μας για το πραγματικό καλό της πόλης αλλά όσοι στις βουλευτικές στηρίζουν την ΝΔ και στις δημοτικές την Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ ή τον Πασπίτη Γιώργο Χατζηδάκη. Ο οποίος έναν χρόνο μετά την ανάληψη του τιμονιού του δήμου μας δεν έχει να επιδείξει έργο σε κανέναν τομέα . Επιδεικνύει βέβαια τις προσθήκες δημοτικών συμβούλων από τις άλλες παρατάξεις που τον θεωρούν ικανό. Εμείς κρίνοντας με τις προηγούμενες διοικήσεις του λέμε πως έως τώρα υστερεί αλλά έχει και το άλλοθι της πανδημίας και χρόνο έως το 2023 να μας διαψεύσει. 

Εμείς κεντροδεξιό ψηφίζαμε ΠΑΝΤΑ και θα εξακολουθήσουμε στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών και στον δεύτερο δεν κρυβόμαστε και ψηφίζουμε κατά την γνώμη μας τον πιο ικανό. 

Το αλάθητο βεβαίως δεν έχουμε και άμα ο Κιντής ήταν καλός δήμαρχος ψηφίστε "σύντροφοι" την Τσατσούλη χειρότερα και να θέλει να πάει από τα 12 χρόνια διάλυσης του δήμου μας δεν μπορεί! 

Αυτό θα κάνουμε αγαπητοί αναγνώστες μας και το 2023 από τους δύο που θα έχουν περάσει θα σας προτείνουμε αυτόν που θεωρούμε εμείς πιο ικανό. Για τον πρώτο γύρο έχουν φροντίσει άλλοι να υπάρχει ΔΕΞΙΑ επιλογή που θα υιοθετεί αρκετές από τις δικές μας προτάσεις που δεν βρήκαν απήχηση στις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις και είναι σε όσους ΦΑΝΑΤΙΚΑ μας διαβάζουν γνωστές. 

Το να ενδιαφέρονται για την πόλη περισσότερο αυτοί που πληρώνονται και είναι δημοτικοί υπάλληλοι από εμάς δεν παίζει σε καμία περίπτωση. Όσο για τα μεγάλα συμφέροντα που εξυπηρετούμε ας τα αναδείξουν οι πολέμιοί μας. 

Αυτό που σεβόμαστε εμείς είναι ο "Αμερικανικός Αετός" αφού τα τελευταία 10 χρόνια μας κρατάει στην κυριολεξία στην ζωή και δεν έχουμε όπως πολλοί ή αρκετοί θα επιθυμούσαν την τύχη του φίλου και συναδέλφου Σωκράτη Γκιόλια. Άλλωστε σε μια πόλη μπράβων και ένα σωρό ποινικών χωρίς "όπλα" δεν μπορείς όχι να επιβιώσεις αλλά ούτε και να κινηθείς δημοσιογραφικά. Και για εμάς η διεφθαρμένη ΕΛ.ΑΣ δεν υπήρξε ποτέ αξιόπιστη ΛΥΣΗ. 

Αυτό το μείον το έχουμε και το γράφουμε και ΔΗΜΟΣΙΑ  όλες και όλοι το ξέρουν άλλωστε πως εμείς δεν θα βρεθούμε ΠΟΤΕ απέναντι στα συμφέροντα των ΗΠΑ όσο βέβαια αυτά δεν βλάπτουν τα Ελληνικά. 

Για εμάς η πορεία των δύο κρατών στο χρόνο αποδεικνύει πως είναι το μοναδικό κράτος που μας βοήθησε οικονομικά χωρίς να ζητήσει πίσω τα λεφτά του. Άλλωστε ένα σχέδιο Μάρσαλ αναζητούν και τώρα από την ΝΔ έως τον ΣΥΡΙΖΑ. Τους λέμε πως άδικα περιμένουν. 

Τα "Αμερικανάκια" δεν είναι διατεθειμένα να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη έχοντας κατανοήσει πως οι Έλληνες είναι φίλοι τους μόνο στα λόγια. Στα δύσκολα πάνε άλλοι και δυστυχώς για εμάς πολεμάνε . Άρα μην περιμένει κανείς πως είναι τόσο ηλίθιοι να "αδικήσουν" όσους σε όλες τις εκστρατείες που έχουν κάνει τα τελευταία 40 χρόνια ήταν μαζί τους στις μάχες. 

Εμείς εδώ με τους καραβανάδες με τα 10 μετάλλια και εκ' του μακρόθεν αφού δεν μας αφορά τι γίνεται στην γειτονιά μας (Μέση Ανατολή, Βαλκάνια κ.ο.κ) . Άλλωστε οι Έλληνες ως Ορθόδοξοι καταδίκασαν τους βομβαρδισμούς στη Σερβία του ΝΑΤΟ  και αυτοί μας το ανταπέδωσαν αναγνωρίζοντας από τους πρώτους την ψευτοΜακεδονία των Σκοπίων! 

Αλλά αυτά σε άλλη ανάρτηση , είναι μια Ιστορία που έχει καταγραφεί και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση παρά μόνο από Ορθοδοξοταλιμπάν και "ψεκασμένους" που βαριούνται ακόμα και να το googlaroun αφού προφανώς και το διαδίκτυο ελέγχεται από τους εχθρούς μας τους Αμερικανούς! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: