ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλό είναι να απαντηθεί το ερώτημα του Άγγελου Κάνδηλα - Πάλι τσιφλικά θα βγάλουν τον ιδιώτη που διεκδικεί το οικόπεδο!

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Καλό είναι να απαντηθεί το ερώτημα του Άγγελου Κάνδηλα - Πάλι τσιφλικά θα βγάλουν τον ιδιώτη που διεκδικεί το οικόπεδο!

 


Πρόβλημα πρέπει να έχει ο δήμος μας αφού επί δημαρχίας Δ.Κιντή δεν άφησε και τίποτα που να μην το έχει καταπατήσει. Το θέμα το ξέρουν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι που όπως και στην περίπτωση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ δεν μιλάνε για αυτό ΔΗΜΟΣΙΑ και με στοιχεία. 


Άλλωστε έκαναν πολιτικές καριέρες και φέσωσαν τον δήμο μας με πάνω από 17.000.000 ευρώ χρήματα βέβαια που δεν χάθηκαν, πήγαν σε δημοτικούς υπαλλήλους δομών του δήμου μας για τις υπηρεσίες που παρείχαν  και κυρίως σε εργολαβίες με ιδιώτες. 




Ακόμη και σήμερα μια ματιά στη ΔΙΑΥΤΕΙΑ "αποκαλύπτει" μια κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα για την οποία φωνάζουμε χρόνια. 

Δεν μας αφορά και πολύ το θέμα αλλά μην αναμένουν οι "κατσαπλιάδες" και τα κεντροδεξιά δεκανίκια τους πως θα πετύχουν πολιτική απόφαση σαν και αυτή που πέτυχαν με τα οικόπεδα Νάστου. 

Οικόπεδα τα οποία κέρδισε το Ελληνικό Δημόσιο το οποίο όμως αρνείται να τα παραχωρήσει σε αυτούς που τα "έκλεψαν" από τον ιδιώτη και τα ετοιμάζεται να τα αξιοποιήσει  να τα πουλήσει δηλαδή ή να τα ενοικιάσει  και πάλι  στους πρώην ιδιοκτήτες  τους ή σε άλλους ιδιώτες αγοραστές ή ενοικιαστές. 



Γιατί ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Στο κουϊζ απάντησε μόνο ένας δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης που φάνηκε να γνωρίζει αλλά δεν μας διαφώτισε. Έγραψε απλώς για μπλέξιμο και πως ο δήμος θα ασκήσει ΕΦΕΣΗ , άρα έχει βγει απόφαση που δικαιώνει ιδιώτη. 

Άλλωστε εμείς κινούμαστε με βάση στοιχεία και όπως μας πληροφόρησε η ΕΤΑΔ ο δήμος μας δεν είχε ποτέ συμβόλαια των οικοπέδων που κατέληξαν με μια πολιτική απόφαση στο Κράτος και κατόπιν στην ΕΤΑΔ στην οποία έχουν λόγο και οι δανειστές μας και εκεί υπάρχει το πρόβλημα. 

Γιατί η κυβέρνηση και του Κυριάκου Μητσοτάκη θέλει να παραχωρήσει τα ακίνητα στον δήμο μας αλλά δεν μπορεί αφού είμαστε στην ουσία έρμαιο στα χέρια των δανειστών μας όσο τους χρωστάμε. 

Για τον επόμενο έναν αιώνα δηλαδή και βλέπουμε! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: