ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό



  • Ο Αραμπατζής πανηγυρίζει επειδή την Κυριακή 4/10/2020 σε νέο δημοτικό συμβούλιο θα επιβεβαιωθεί πως οι Καρεκλοκένταυροι της Αποκεντρωμένης όπως δήλωσε στο ilioupolinew.gr  ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου κ. Σταύρος Γεωργάκης ακύρωσαν την εκλογή του προεδρείου για καθαρά τυπικούς λόγους. Είναι γραφειοκράτες και τυπολάτρες που δεν βοηθούν καθυστερώντας κάτι που θα συμβεί.  Εάν δεν το παρατήρησε η δήλωση του Σταύρου Γεωργάκη παίζει πρωτοσέλιδο στο ilioupolinews.gr ενώ η ακύρωση ως μια ακόμα ανούσια είδηση. Γιατί εντάξει δημοσιογράφος είναι ο Γιάννης  Καραμαγκάλης, κατανοεί πια είδηση έχει αξία και ποια όχι. Και βέβαια για να κρατήσεις το αναγνωστικό σου κοινό επιλέγεις πρωτοσέλιδα που θα διαβαστούν και όχι αυτά που θα τα αγνοήσουν οι πολλοί!

  • Καμία δημοτική παράταξη δεν παίρνει ΘΕΣΗ κατά των παράνομων καταλήψεων στα σχολεία. Σε κοινή γραμμή όλες είναι υπέρ. Δεν θα τους βγει και πάλι όποιος είναι ΥΠΕΡ των καταλήψεων δεν θα ψηφίσει κάποιον που έχει σχέση με την κυβέρνηση που σύμφωνα με αυτούς τους έστειλε να καταλάβουν ως κατσαπλιάδες τα σχολεία τους. "Ουρά" του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη και σε αυτό και μετά φταίει ο δημοσιογράφος που γράφει πως και στις εκλογές του 2023 ο νυν δήμαρχος θα ανανεώσει εύκολα μία ακόμα θητεία. Ο λόγος όχι πως θα τα πάει καλά αλλά πως δεν υπάρχει καλύτερη εναλλακτική από τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης. Εκτός και εάν κάποιος θεωρεί πως ο Μανιάτης με ένα δελτίο τύπου που καταφέρετε κατά των ΜΜΕ γράφοντας αστειότητες είναι σε θέση  να οδηγήσει την πόλη σε άλλη πορεία. "Τσε Γκεβάρα" έχουμε τον νυν δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη τους "μαϊμού" Ψυρρόπουλο, Ευσταθίου, Αραμπατζή κ.ο.κ ποιος θα τους ψηφίσει; Αυτό για τις καθαρίστριες στο τέλος μας άρεσε γιατί τώρα με την τηλεκπαίδευση θα κάθονται και θα πληρώνονται για πολλούς μήνες. Οι συμβάσεις τους θα ανανεωθούν όπως μας ενημέρωσαν από το αρμόδιο υπουργείο και όλο το 2021 αφού με την covid-19 θα αργήσουμε να ξεμπερδέψουμε δεν είναι γρίπη όπως σας λένε οι "ψεκασμένοι". 

  • Τα δημοσιεύματα έπιασαν τόπο και στον τομέα καθαριότητας βλέπουμε μεγάλη κινητικότητα. Από τις 7 το πρωί μαζεύουν τα σκουπίδια στην γειτονιά μου εδώ και τρεις μέρες κάτι που γίνονταν στις 9. Επίσης παρατηρούμε ( θα τα δείξουμε κιόλας) περισσότερα απορριματοφόρα να βγαίνουν από το γκαράζ. Μάλλον κάποια ήθελαν επισκευές και δεν μπορούσαν να κινηθούν ή ίσως να θέλουν να μας βγάλουν ψεύτες για τις φωτογραφίες που φυσικά και δεν κατασκευάσαμε αλλά είναι η ΕΙΚΟΝΑ της πόλης μας τους τελευταίους μήνες. Στηρίζουμε όσους δουλεύουν ακόμα και για να καλύψουν άλλους που δεν ενεργούν αλλά προφανώς και εμμένουμε στην δική μας πάγια ΑΠΟΨΗ πως το Κράτος δεν μπορεί εν έτει 2020 να μαζεύει τα σκουπίδια. Το αποτέλεσμα πάντα μετράει αλλά πρέπει να κοιτάμε και το κόστος. Επίσης για να ξεκαθαρίσουμε είμαστε εναντίον των ΣΔΙΤ για την ίδια δουλειά αφού αντί να μειώνεται το ΚΟΣΤΟΣ αυξάνεται! Το έχει παρατηρήσει ΟΡΘΩΣ η Λαϊκή Συσπείρωση και είναι και λογικό αφού πληρώνεις σε δύο πλευρές για να σου κάνουν την ίδια δουλειά. Με ΣΔΙΤ βολεύεις και τους ψηφοφόρους σου στον δήμο και τους κρατικοδίαιτους ιδιώτες όμως αυξάνεις για όλες και όλους εμάς του φόρους για να πληρώσεις κάτι που ο ιδιώτης θα το έκανε με τα μισά χρήματα. 

  • Για κάποιους το πρόβλημα της χώρας είναι τα 2.000.000 ευρώ που θα πάρουν τα ΜΜΕ για προβολή μηνυμάτων προστασίας από τον covid-19 και όχι πως το Κράτος πληρώνει για να κάθονται χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους . Αυτή την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ εμείς προφανώς και θα την καταγγέλλουμε όσο και εάν κάποια σαπρόφυτα δημόσιοι υπάλληλοι κάνουν πως δεν γνωρίζουν πως στο δημόσιο ένας δουλεύει και δέκα κάθονται εδώ και δεκαετίες. 
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: