ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο οδηγός όδευσης τυφλών στην πλατεία Αγγ. Σικελιανού διορθώθηκε είναι μια μικρή νίκη σε έναν αγώνα που δείχνει πως δεν είναι όλοι ίδιοι!

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Ο οδηγός όδευσης τυφλών στην πλατεία Αγγ. Σικελιανού διορθώθηκε είναι μια μικρή νίκη σε έναν αγώνα που δείχνει πως δεν είναι όλοι ίδιοι!



Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες οδηγού όδευσης τυφλών στο γνωστό σημείο που χρόνια απασχολούσε την πόλη μας.
Για το συγκεκριμένο θέμα δέχθηκα, οφείλω να ομολογήσω, αρκετές επιθέσεις στην διάρκεια των 45 μόλις ημερών που εκτελώ χρέη Αντιδημάρχου, για κωλυσιεργίες ολοκλήρωσης του έργου, κατά την διάρκεια των προγενέστερων χρόνων .

Ίσως οι περισσότεροι είχαν την πεποίθηση ότι ακόμα μια φορά καμία ενέργεια δεν θα προγραμματιζόταν, έχοντας αγανακτήσει με την χρόνια καθυστέρηση για ένα τόσο σημαντικό έργο που θα αναβάθμιζε την καθημερινότητα των τυφλών . 

Απλά θα ήθελα να επισημάνω ακόμα μια φορά ότι η καλοπροαίρετη κριτική, όταν ασκείται, μπορεί να γίνει έναυσμα βελτιώσεων, ενώ σε αντίθεση, η διατύπωση αρνητικών κρίσεων με δόλο με κάνει να σκέφτομαι ότι υποβόσκει αντιπαλότητα και δημιουργία τεχνιτών εντάσεων που γίνεται από κάποιους με την ευκολία αποποίησης ευθυνών.

Θέλω να πω σε αυτούς που πιστεύουν ότι κάτι αλλάζει στην πόλη μας, ότι μαζί συνεχίζουμε πέρα από κόμματα και χρώματα με μόνο γνώμονα την ανάπτυξη του δήμου μας ! Παράλληλα είχα τηλεφωνήσει στην Ε.Σ.Α.με.Α ώστε να ενημερώσω τον κύριο Πρόεδρο για τις εξελίξεις των εργασιών στο σημείο αυτό και βρίσκομαι σε αναμονή επιβεβαίωσης συνάντησης ή τηλεδιάσκεψης μαζί του(όπως μου ανέφερε η γραμματέας του) ώστε να συζητήσουμε κάτω από μια σφαιρική θεώρηση για όλα τα θέματα που απασχολούν τα Α.με.Α.

Ευχαριστώ όσους συνέβαλαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς και όλους εσάς που αναδεικνύεται τα καίρια θέματα της πόλης μας που χρήζουν επίλυση .
Σαφώς μπορούμε και καλύτερα ! 

Mε Εκτίμηση
Κόκλας Παναγιώτης
Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Δημ. Αστυνομίας


Δεν υπάρχουν σχόλια: