ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο "Αραμπατζής" του Αλίμου δηλώνει πως δεν είναι η άποψη των δημοτών του να γίνει Κοιμητήριο στον Υμηττό! και φιλοξενείται ως είδηση από site της πόλης!

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Ο "Αραμπατζής" του Αλίμου δηλώνει πως δεν είναι η άποψη των δημοτών του να γίνει Κοιμητήριο στον Υμηττό! και φιλοξενείται ως είδηση από site της πόλης!



Επειδή εντάξει για γέλια καλά είναι αλλά υπάρχει και η πραγματικότητα ο επικεφαλής της παράταξης "Άλιμος Μπορούμε Καλύτερα" κ. Τσαμήτας είχε αποσπάσει μόλις το 10% στις δημοτικές εκλογές του 2019 την στιγμή που η ΝΔ στέλεχος της οποίας είναι απέσπασε 46% ! 

Ο λόγος προφανέστατος επειδή οι δημότες του είδαν πως ο Ανδρέας Κονδύλης είναι περισσότερο ικανός στα προβλήματα της καθημερινότητάς τους. 

Στο θέμα του Κοιμητηρίου που είναι φλέγον και για τον όμορο δήμο μας ο κ. Τσαμήτας σέβεται λέει τους εδώ "ψεκασμένους" που θέλουν να αφήσουν τον δήμο μας χωρίς Νεκροταφείο. 



Ο κ. Τσαμήτας γράφει στα "παλιά του υποδήματα" μια κυβέρνηση που με το νέο Προεδρικό Διάταγμα για τον Υμηττό έχει προβλέψει  Κοιμητήριο δίπλα στο ΚΥΤ προφανώς για να καλύψει τις ανάγκες του δήμου του αλλά και του δικού μας. 


Ο "Αραμπατζής" του Αλίμου στις εκλογές του 2023 θα πάρει την απάντηση της πλειοψηφίας των δημοτών του όμορου δήμου που προφανέστατα και θέλουν Κοιμητήριο στον Υμηττό  όπως προφανέστατα και ανάλογη απάντηση θα πάρουν και στο δικό μας δήμο όσοι εμποδίζουν την δημιουργία νέου κοιμητηρίου δίπλα από το ΚΥΤ στον Υμηττό.

Γιατί νεκροταφείο θα γίνει στον συγκεκριμένο χώρο αφού είναι απόφαση της κυβέρνησης να λύσει οριστικά το πρόβλημα με τα Κοιμητήρια των δύο δήμων. 

Άλλωστε και όσοι φωνάζουν όπως ο κ. Κωνσταντάτος έχουν τα κοιμητήρια τους μέσα στη Β΄' Ζώνη του Υμηττού. 

ΥΓ: 68% πήρε ο Κονδύλης το 2019 με Κοιμητήριο για την πόλη του το ποσοστό θα πάει στο 80% για αυτό και "κεντροδεξιός" το παίζει "αντάρτης" όπως και κάποιοι άλλοι στο δήμο μας που νομίζουν πως το νέο Προεδρικό Διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού δεν είναι της ΝΔ και του Κωστή Χατζηδάκη αλλά του Κουτσούμπα για αυτό το πολεμάνε με τόσο μένος. 

Οι κεντροδεξιοί της πόλης στηρίζουν το νέο Προεδρικό Διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού που φέρνει η κυβέρνησή μας και σας αποδοκιμάζουν παντού απλώς εσείς θεωρείτε μαγκιά σας να μείνει η πόλη χωρίς νεκροταφείο, ενώ ζητάτε και απομάκρυνση του ΚΥΤ κάτι που προφανώς όλες και όλοι γνωρίζουν πως δεν μπορεί να γίνει. 

Δεν θα σας περάσει νεκροταφείο θα γίνει όσες συμμαχίες με τους Σταλινοφασίστες και εάν κάνετε. Το μόνο που μπορείτε να πετύχετε εάν σας ακολουθήσει ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Χατζηδάκης είναι να φτιαχτεί Νεκροταφείο για τον Άλιμο στον Υμηττό και όχι δικό μας! 

Ο Άλιμος το 2023 θα έχει νεκροταφείο, ας το βάλει καλά στο μυαλό της η αντιπολίτευση του Αλίμου και της Ηλιούπολης!  Και εάν δεν έχει ολοκληρωθεί θα έχει ήδη δρομολογηθεί από την παρούσα κυβέρνηση. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: