ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό



  • Παρήγορο που οι Σταλινοφασίστες της πόλης πανηγυρίζουν για θεσμούς της Αστικής Δημοκρατίας αλλά ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ. Ειλικρινά έχω σε περισσότερη εκτίμηση τους για μένα "ψεκασμένους" που βλέπουν πως πρόκειται για μια απόφαση που ευνοεί το σύστημα που αυτοί θέλουν να ανατρέψουν. 

  • Δεν παίξαμε το μήνυμα του δημοτικού συμβούλου Θανάση Αθανασίου σχετικό με την απόφαση για την Χρυσή Αυγή  γιατί έμεινε στο έξω οι Ναζί από τις γειτονιές. Ουτοπία το μήνυμα  εάν παράλληλα δεν βγουν έξω από αυτές και οι Σταλινοφασίστες ,γιατί ως γνωστόν κάθε δράση φέρνει αντίδραση. Πάντως σε θετική κατεύθυνση το μήνυμα για να μην καπηλεύονται μόνο  οι Αριστεροί, ακροαριστεροί και λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις  μια επιτυχία που έγινε επειδή η Αστική μας Δημοκρατία έχει θεσμούς και όχι βέβαια επειδή αυτοί πίεσαν με τις "επαναστατικές" τους δηλώσεις ή τις  δράσεις τους  στους δρόμους. Άλλωστε σύντομα θα καταλάβουν πως αυτή η απόφαση θα είναι οδηγός και για άλλους φασισμούς και για άλλα κόμματα που ντύνονται τον "μανδύα" του τάχα δημοκράτη ενώ παράλληλα κάνουν ό,τι μπορούν για να επικρατήσει ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ τους. Η απόφαση της Δικαιοσύνης εάν δεν σοβαρευτούν οι θεσμοί στη χώρα μας ,δεν με κάνει αισιόδοξο για καλύτερο μέλλον ή κοινωνία. Γιατί προφανέστατα και τα προβλήματα που έβγαλαν τους τάχα αγανακτισμένους στις πλατείες δεν έχουν εξαλειφθεί και ο λαϊκισμός ΝΙΚΙΕΤΑΙ μόνο όταν ο καπιταλισμός δεν διέρχεται κρίσεις. Με διψήφια ποσοστά ανεργίας και με ανθρώπους που βλέπουν την πανδημία ως προσπάθεια της Νέας Τάξης Πραγμάτων να επιβάλλει το τσιπάρισμά μας δεν προβλέπεται ένα καλό μέλλον για όλες και όλους μας. Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού αλλά καλείται να δίνει ΛΥΣΕΙΣ και όχι να κάνει τα χατίρια των ψηφοφόρων της. Για να κάνει αυτά τα χατίρια φτάσαμε έως εδώ αφού όσο και να φωνάζουν λαϊκιστές και βολεμένοι οι 300 της Βουλής δεν θα μπορούσαν να "φάνε" πάνω από 350 δισ ευρώ! 

  • Κάποιοι θεωρούν τους δημότες ηλίθιους και αναπαράγουν ανοησίες. Θα ξεμείνουν γρήγορα από τρολ του διαδικτύου και θα αναγκαστούν σε κατά μέτωπο επίθεση αφού έτσι και αλλιώς δεν μπορείς κρυπτόμενος να κάνεις και πολλά πράγματα. Η αξιοπιστία του καθένα που ΔΗΜΟΣΙΑ εκφράζει τις απόψεις του κρίνεται καθημερινά και διαχρονικά. Εμείς "Άγιοι" δεν το παίξαμε άλλωστε ποτέ και φυσικά όλες και όλοι όσοι μας διαβάζουν προφανέστατα και δεν έχουν τις ίδιες απόψεις με εμάς. Έχουν όμως μετά από 7 χρόνια αντιληφθεί πως ζημιά έχουμε και όχι όφελος από την ενασχόλησή μας με αυτό εδώ το ιστολόγιο. Γιατί από την αρχή ήμασταν ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ πως θα είμαστε απέναντι σε ΜΥΘΟΥΣ και ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ που για εμάς κρατάνε την πόλη μας πίσω. Όσο για την κομματική μας ταυτότητα άνετα την παραδίδουμε δεν έχει συνάρτηση με καρέκλα ούτε με έμμισθη θέση μας. Επομένως αντί να εφευρίσκουν συμμαχίες με αναξιόπιστους που καταγγέλλουν πάντα χωρίς στοιχεία την δική μας ΔΙΑΠΛΟΚΗ ας καταλάβουν πως εμείς εδώ δεν ήρθαμε να συνεργαστούμε με κανέναν αλλά να προτείνουμε τις δικές μας ΛΥΣΕΙΣ για το καλό της πόλης. Άρα άμα επί ΠΑ.ΣΟ.Κ επί ΝΔ και επί ΣΥΡΙΖΑ έχουμε την ίδια συνταγή σε βασικά θέματα για την πόλη μας και όχι με ευθύνη της ΝΔ που νομοθετεί για να διευκολύνει ένα καλύτερο αύριο ας αναζητήσουμε κάποιον που θα υλοποιήσει το διαφορετικό.

  • Θα τους πάνε φυλακή τους Χρυσαυγίτες από τώρα και θα  αλλάξουν και τον Ποινικό Κώδικα για να μη συμμετέχουν σε εκλογές τα καταδικασμένα τουλάχιστον μέλη τους. Αυτό δεν σημαίνει πως οι Ιδέες τους δεν έχουν οπαδούς, και επίσης δεν σημαίνει πως εγκληματικές οργανώσεις δεν είναι και άλλες που η Ελληνική Δικαιοσύνη και το πολιτικό μας σύστημα υποκριτικά δεν βλέπει προς το παρόν. 

  • Ας μην ανησυχούν οι ξεφτιλισμένες για τον δική μας τάχα "μοναχική" πορεία, να ανησυχούν  μόνο για το επόμενο δημοσίευμά μας που θα τις αφορά. 

  • Οι επόμενες δημοτικές εκλογές το 2023 δεν έχουν απλή αναλογική άρα η επόμενη διοίκηση δεν θα είναι σε καθεστώς να περνάει τις αποφάσεις της έστω και με ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ . Ελπίζω να μην εκμεταλλευτούν αυτό το γεγονός οι διοικούντες ώστε να αφήσουν όλα τα σοβαρά για την πόλη θέματα να λυθούν από τους ίδιους μετά το 2023 ,αφού φαβορί αυτή την φορά θα είναι αυτοί για να ανανεώσουν την θητεία τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: