ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επιχείρηση καθαριότητας στο ρέμα της Πικροδάφνης για το οποίο κόπτονται "οικολογικές" οργανώσεις της πόλης μας

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Επιχείρηση καθαριότητας στο ρέμα της Πικροδάφνης για το οποίο κόπτονται "οικολογικές" οργανώσεις της πόλης μας


Μπουλντόζα ενεργεί στο ρέμα της Πικροδάφνης μαζεύοντας ογκώδη αντικείμενα. Το φορτηγό μάλλον είναι του δήμου μας . Και η μπουλντόζα όπως μας ενημέρωσαν ... εμείς στο σημείο δεν ήμασταν. 

Οι φωτογραφίες είναι από το facebook και την ομάδα ilioupolisOnline ,ενώ κάτοικοι της περιοχής μας ενημέρωσαν πως δεν μάζεψαν τα πάντα για λόγους που θα απαντηθούν από την διοίκηση αφού με δική της πρωτοβουλία και μετά την πίεση από τα αλλεπάλληλα αρνητικά αλλά ΑΛΗΘΗ δημοσιεύματα  έγινε αυτή η δράση.

Η πίεση των δημοτών όταν έχουν την δική τους ΦΩΝΗ στο διαδίκτυο θα φέρει αποτέλεσμα με περισσότερες τέτοιες δράσεις. Το να παραμένει η πόλη μας ΒΡΩΜΙΚΗ είναι κάτι που πρέπει να αρχίσουν να το ξεχνάνε όσοι εξέθεσαν όλες τις διοικήσεις στον τομέα αυτό.

Εάν δεν μπορεί το προσωπικό καθαριότητας και Πρασίνου θα πρέπει η δουλειά θα δίνεται εργολαβία σε ιδιώτη. Άλλωστε τόσα μηχανήματα καθαριότητας έχουν αγοράσει οι διοικήσεις του δήμου μας και έχουν στην κυριολεξία παροπλιστεί επειδή κάποιοι επικαλούνται συνεχόμενες  βλάβες. 

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τα χρήματα που δίνονται για ανταλλακτικά ενώ μιλάμε με ανθρώπους που γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει στο συνεργείο του δήμου μας στο Γκαράζ. 

Ας τα δώσουν σε κανένα ιδιωτικό συνεργείο να φτιαχτούν ΑΜΕΣΑ, η πόλη δεν μπορεί να περιμένει άλλο . Οι "ελλείψεις" σε προσωπικό πρέπει να γίνουν αφορμή για ραγδαίες μεταρρυθμίσεις στον τομέα της καθαριότητας. 


Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: