ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η Ελληνική Δικαιοσύνη διαμέσου της Εισαγγελέως κ. Αδαμαντίας Οικονόμου μας επιβεβαιώνει απόλυτα και δείχνει πως νοσεί

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Η Ελληνική Δικαιοσύνη διαμέσου της Εισαγγελέως κ. Αδαμαντίας Οικονόμου μας επιβεβαιώνει απόλυτα και δείχνει πως νοσεί

 


Καμία εντύπωση δεν προξένησε σε εμάς η αναστολή ποινών που πρότεινε η Εισαγγελέας της δίκης της Χρυσής Αυγής ούτε βέβαια το σκεπτικό της. 

Άλλωστε καιρό φωνάζουμε για την ΣΗΨΗ στον χώρο της Δικαιοσύνης και την αναγκαιότητα η πολιτική ηγεσία της χώρας να στείλει σπίτια τους χωρίς συντάξεις όσους προφανέστατα και δεν μπορούν να υπηρετούν την Δικαιοσύνη ούτε να προασπίσουν την Αστική μας Δημοκρατία. 

Σε άλλα κράτη έχει ήδη επέλθει αυτή η κάθαρση από ανθρώπους που υπηρετούν μονάχα το προσωπικό τους συμφέρον εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. 

Με τέτοια Δικαιοσύνη δεν μπορείς πας πουθενά παρά μόνο σε ερπύστριες. Το φωνάζουμε από τότε που κάποιοι άλλοι δικαστικοί κατασκεύασαν σχέδιο ΠΥΘΙΑ για να καλύψουν την ανικανότητα ενός πρώην πρωθυπουργού. Το είδαμε στις αποφάσεις τους για τα μνημόνια , το βλέπουν καθημερινά χιλιάδες Έλληνες στα δικαστήρια με  αποφάσεις που ευνοούν τον παραβάτη και "τιμωρούν" τον φιλήσυχο και νόμιμο. 

Ακόμα και να μην κάνουν δεκτή την πρόταση της Εισαγγελέως ( το πιο πιθανό) η σήψη στον χώρο υπάρχει. Φαίνεται όταν πρόεδροι σε ανώτατα δικαστήρια γίνονται δικαστικοί που δεν θα πέρναγαν ούτε έξω από δικαστήρια στις ΗΠΑ για να μην τα "μολύνουν".

Η Εξουσία που είχε η κ Οικονόμου και της την έδωσε η ανοχή των εκάστοτε κυβερνήσεων την οδήγησε στο να κάνει ΗΡΩΕΣ στα μάτια των αδαών τα σκουπίδια της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. 

Με αυτή την Δικαιοσύνη ουδείς επενδυτής θα έρθει στην χώρα μας είναι εμφανές πως η κυβέρνηση αναγκάστηκε να επέμβει με δηλώσεις πριν την ΔΙΚΗ γιατί γνώριζε τι είχε τραβήξει ο Σαμαράς από την χούντα των δικαστών. 

Αυτή την Δικαιοσύνη την χαρίζουμε σε όσες και όσους επικαλούνται τις αποφάσεις της . Ευχόμαστε πολύ σύντομα οι πιέσεις από τους συμμάχους μας να γίνουν πιο έντονες γιατί αυτά τα σκουπίδια ουδείς θέλει να εξακολουθήσει να τα πληρώνει εκτός και είναι μέλος σέχτας και ποντάρει σε μελλοντική εύνοιά τους! 

   Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: