ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε και κυρίως για τα θέματα που μας στέλνετε - Εμείς απλώς ελέγχουμε την εγκυρότητά τους, την "βρώμικη" δουλειά την κάνετε εσείς

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε και κυρίως για τα θέματα που μας στέλνετε - Εμείς απλώς ελέγχουμε την εγκυρότητά τους, την "βρώμικη" δουλειά την κάνετε εσείς

 


Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για τις καθημερινές προβολές που κάνετε στη σελίδα μας προκειμένου να ενημερωθείτε για θέματα της πόλης μας και όχι μόνο. 

Άλλωστε σε εποχή πανδημίας και με δεδομένο πως στην πόλη μας κυκλοφορούν πολλοί "ψεκασμένοι" το ιστολόγιο αυτό αποτελεί φωνή λογικής σε μια δύσκολη για όλες και όλους μας πραγματικότητα. 

Μπορεί να ενοχλεί τους αναγνώστες μας ο πόλεμος που μας γίνεται από το χθες αλλά εμάς προφανώς και δεν μας παραξενεύει αφού ήρθαμε το 2013 με στόχο να διαλύσουμε ΜΥΘΟΥΣ που ταλάνιζαν την πόλη μας για δεκαετίες. 

Η μείωση των ποσοστών της Φασιστεράς στην πόλη μας είναι κάτι το οποίο μας ευχαριστεί αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. 

Η πόλη που αγάπησε για δεκαετίες το "τίποτα" δεν μπορεί να αλλάξει ΜΟΝΟ από εμάς που  δίνουμε  μάχη για Αρχές και Αξίες. 

Για αυτές που κράτησαν την χώρα μας ζωντανή σε όλες τις δύσκολες στιγμές της. Για αυτές που οδήγησαν τους προγόνους μας να χύσουν το αίμα τους στο Γράμμο και το Βίτσι για να μην γνωρίσει η χώρα μας την κομμουνιστική θηριωδία. 

Όσο και εάν κάποιοι θεωρούν πως οι έννοιες ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι ξεπερασμένες αυτό το ανατρέπει η ίδια η ΖΩΗ καθημερινά. 

Το χάσμα δεν μπορεί να γεφυρωθεί με έναν ιστορικό συμβιβασμό που θα παραποιεί την Ιστορία μας και κυρίως δεν μπορεί να τιμώνται ως ήρωες στυγνοί εγκληματίες. 

Ο κόσμος αλλάζει ας το κατανοήσουν τα εδώ στελέχη της κεντροδεξιάς γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα παραμείνει ο Γιάννης Αναγνώστου ως το τελευταίος κεντροδεξιός δήμαρχος της πόλης μας. 

Το καλό της πόλης προφανώς και δεν "αναγκάζει" εμάς ή το οποιοδήποτε μέσο να σιωπήσουμε μπροστά στην απέραντη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων πανηγυρίζουν επειδή δεν πέτυχαν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. 

Ο καλός λόγος για εμάς βγαίνει πολύ εύκολα αλλά μόνο για όποιον τον αξίζει. Όσοι θεώρησαν πως με μόνο εφόδιο μια κομματική ταυτότητα αποκτούν από εμάς άλλοθι βρέθηκαν προ δυσάρεστων εκπλήξεων. 

Γιατί μπορεί στην Ελλάδα να λένε πως ό,τι δηλώσεις είσαι αλλά εμείς προφανώς και δεν είμαστε αδαείς. 

ΥΓ: Θέματα και από όμορους δήμους θα βλέπετε πιο συχνά στο ιστολόγιό μας ιδίως όσα αφορούν θετικά πράγματα που δεν βλέπουμε στην πόλη μας. Εμείς έχουμε αποδείξει στην πράξη πως δεν αποκρύπτουμε ό,τι καλό γίνεται στον δήμο μας αλλά προφανώς και δεν είμαστε από αυτούς που θα περιμένουν άλλα 20 χρόνια για να καταλάβουν την χρησιμότητα ή αχρηστία όσων διοίκησαν το δήμο μας. Για το λόγο αυτό εμείς δεν πορευόμαστε κρατώντας ΤΟΤΕΜ ούτε ανεχόμαστε εκπτώσεις στην ΔΗΜΟΣΙΑ καταδίκη του ΜΑΥΡΟΥ και του ΚΟΚΚΙΝΟΥ φασισμού. 

Όσοι νοσταλγούν καταστάσεις του παρελθόντος και δεν καταδικάζουν τραγικές επιλογές προφανώς και θα δέχονται την δική μας κριτική. Το να γίνουμε ένα "φυσιολογικό" ΜΜΕ όπως το θέλουν οι Σταλινοφασίστες ή τα απομεινάρια της χούντας είναι ξεκάθαρο πως δεν μας αφορά. 

Τέλος κριτική κάνουμε και στο κόμμα το οποίο ανήκουμε αφού προφανώς και εκπτώσεις εμείς δεν κάνουμε. Από την άλλη στην δική μας ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ δεν χωρούν οι Μεγαλοϊδεατισμοί "ξυπόλητων" που ονειρεύονται αναβίωση Αυτοκρατοριών την ώρα που έχουν αποτύχει στα απλά. 

Παραμένουμε υπερήφανοι Φιλελεύθεροι Εθνικιστές και δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως οι Ιδέες μας που κυβερνούν τα περισσότερα δυτικά κράτη θα επικρατήσουν (ήδη κυβερνούν) και στη χώρα μας. 

Για αυτό σε όσους δεν άρεσε η επίσκεψη του Μητσοτάκη στον Έβρο και το τείχος που εκεί υψώνεται ξυδάκι και ας μείνουν με τον Πολάκη τους αφού εάν δεν πετάξουν και άλλη σαβούρα από το κόμμα τους θα παραμείνουν για πολλά χρόνια ακόμα στην αντιπολίτευση. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: