ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ηλιουπολίτισσες & Ηλιουπολίτες

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Ηλιουπολίτισσες & Ηλιουπολίτες




Ανακοίνωση:


Η ομάδα  " ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ-ΣΣΕΣ..." από 14 Οκτωβρίου 2020 θα "εγκαινιάσει " μια καινούργια ενότητα στην ομάδα.
Η καινούργια ενότητα θα είναι η "ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ" .Στην ενότητα εκείνη ο κάθε επιχειρηματίας της πόλης μας θα αναρτεί την δικιά του αγγελία αν θέλει να προσλάβει προσωπικό στην επιχείρηση του, ο κάθε ενδιαφερόμενος προς εύρεση εργασίας θα αναρτεί στην ομάδα ότι αναζητά εργασία!
Η ομάδα μας από τις 14 Μαΐου 2020 έως 12Οκτωβρίου 2020 αποτελείται από 62 μέλη.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε που στηρίζουν την ομάδα. Η ομάδα μας έχει στόχο να ενώσει τους πολίτες της Ηλιούπολης και να βελτιώσει την πόλη μας. Θα θέλαμε μέχρι τέλος Οκτωβρίου 2020 η ομάδα να μεγαλώσει! Δηλαδή να έρθουνε και άλλα άτομα στην ομάδα μας!


Ο κ. Σταύρος Μαρίνης στο blog του " ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ " γράφει σε μια ανάρτηση του "Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό "ότι ένα κόμμα δημιουργήται ή θα δημιουργηθεί στα δεξιά της ΝΔ.

"Νέο κόμμα στα δεξιά της ΝΔ και να υπάρξει θα έχει την τύχη όλων των αντίστοιχων που δημιουργήθηκαν από την μεταπολίτευση και μετά. Διψήφιο τέτοιοι σχηματισμοί δεν παίρνουν αφού οι πολλοί επιλέγουν ακόμα κόμματα Εξουσίας. Αργότερα ίσως δούμε και κάποιες συνεργασίες που θα ευνοήσουν αυτά τα κόμματα αλλά ακόμα είναι νωρίς. Άμα δείτε π.χ συνεργασία ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ να αναμένεται την ενδυνάμωση τέτοιων κομμάτων στο μέλλον. "

Εμείς δεν γνωρίζουμε αν δημιουργήθηκε ή θα δημιουργηθεί, αν θα είναι κόμμα στην Ευρωβουλή , στην Βουλή , στην Περιφέρεια ή στον Δήμο, ποιοι το δημιούργησαν!
Εμείς θα ευχηθούμε "ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ "στο νέο δεξιό κόμμα της ΝΔ και να του πάνε όλα δεξιά !

Από την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 θα μπαίνουν υπεύθυνοι για κάθε τομέα που έχει η ομάδα. Π.χ τομέας του πολιτισμού, του αθλητισμού, της παιδείας κτλπ .

Όποιος ή όποια ενδιαφέρεται να το γράψει δημοσίως στην ομάδα και να γράψει και για ποιον τομέα ενδιαφέρεται !

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Σταύρο Μαρίνη του blog " ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ " που αναρτεί τις αναρτήσεις μας! Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλος στην ομάδα αν δεν έχετε γίνει ακόμα!


ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ-ΣΣΕΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: