ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν δικαιούνται να πανηγυρίζουν οι κομμουνιστές για μια μικρή ΝΙΚΗ της Αστικής μας Δημοκρατίας απέναντι στο ένα άκρο

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Δεν δικαιούνται να πανηγυρίζουν οι κομμουνιστές για μια μικρή ΝΙΚΗ της Αστικής μας Δημοκρατίας απέναντι στο ένα άκρο

 


Ακόμα και εάν επιβληθούν οι βαρύτερες ποινές στα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης "Χρυσής Αυγής" σε μερικά χρόνια θα είναι και πάλι έξω από τις φυλακές. Ο νέος Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να ευνοεί την δράση τρομοκρατικών οργανώσεων ευνοεί κάθε είδους ποινικό. 

Από μπράβους της νύχτας , έως παιδεραστές - καθηγητές ( διαθέτουμε και στην πόλη) και φυσικά όσους απειλούν μέσω indymedia πως θα μας πάρουν τα κεφάλια εάν δεν γράφουμε στα ΜΜΕ την δική τους "αλήθεια". 

Στην πόλη μας ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ έχει ακόμα οπαδούς και όχι τους συνηθισμένους. Κάποιους δηλαδή βολεμένους εργάτες του δημοσίου τομέα που θεωρούν πως ο καπιταλισμός τους αδικεί και βλέπουν με μισό μάτι την οποιαδήποτε μορφή επιχειρηματικότητας. 

Η πόλη μας διαθέτει άλλωστε και ιστολόγιο που κατηγορεί τον φιλελευθερισμό με ιδιοκτήτη τον κ. Μωραίτη που ανεβάζει στον τοίχο του στο facebook φασιστικές ασυνααρησίες μαζί με δύο στενούς του συνεργάτες που δεν πιστεύουν στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Αλλά το θέμα μας δεν είναι τα τρία αυτά άτομα αλλά δεκάδες άλλοι που ενώ είναι φασίστες απλώς ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να το εκφράσουν ΔΗΜΟΣΙΑ. 

Και βέβαια ο φόβος τους αυτός θα επιδεινωθεί επειδή ΔΥΣΤΥΧΩΣ για αυτούς η Αστική Δημοκρατία θα αρχίσει να "σκληραίνει" και δεν θα αφήσει βέβαια κανέναν να την ανατρέψει επειδή θέλει να φέρει τον δικό του τάχα "Μεσσία" . 

Το πάθημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οδηγεί ευτυχώς και την χώρα μας σε γενναίες μεταρρυθμίσεις που θα μειώσουν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ποινικών που βρίσκουν τάχα κάλυψη μια Ιδεολογία για να κονομήσουν εις βάρος μας. 

Έτσι δεν μας κάνει εντύπωση που βγήκε χθες η κ. Τσακογιάννη να πει πως τάχα την στοχοποίησαν ακροδεξιοί την στιγμή που η ίδια ανεβάζει στον τοίχο της στο facebook ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ σύμβολα αυτά του κόκκινου φασισμού που έχουν απαγορευτεί σε κράτη - μέλη της Ε.Ε αλλά όχι ακόμα στην δική μας πατρίδα. 


 Η Αντιφασιστική Νίκη των λαών προφανώς και δεν συνάδει με την σημαία με το σφυροδρέπανο που εκφράζει την πιο ΑΠΕΧΘΗ μορφή φασισμού δηλαδή τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. 

Βέβαια τα ατοπήματα της κ. Τσακογιάννη και της κλειστής ομάδας της στο facebook δεν είναι μόνο πως η δημιουργός της ομάδας αναρτεί τέτοιες σημαίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άλλωστε το θέμα αυτό εμάς δεν μας κάνει εντύπωση . Άλλος αναρτεί σβάστικες άλλος σφυροδρέπανα το θέμα έχει "ρυθμιστεί" έτσι και αλλιώς στον δυτικό κόσμο που καταδικάζει απερίφραστα τους δύο φασισμούς που αιματοκύλησαν τον κόσμο. 


Άλλωστε ως ιστολόγιο έχουμε πολλές φορές τονίσει την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων ξεκάθαρα δεν αποκηρύσσουν έστω λεκτικά κάθε ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ και κάθε είδος ΦΑΣΙΣΜΟΥ. 

Για τον αταλάντευτο μας αγώνα στοχοποιηθήκαμε από το 2016 από δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης που μας πέρασαν για έναν από τους ελάχιστους πλέον συναδέλφους μου που υποκύπτουν στον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

Τα αφιερώματα κατά του κομμουνισμού πυκνώνουν στα ΜΜΕ και της χώρας μας άρα άδικα πανηγυρίζουν οι κομμουνιστές εάν δεν κατάλαβαν η Δικαστική απόφαση καταδίκης των έκνομων πράξεων των Χρυσαυγιτών δίνει ώθηση στην κυβέρνηση να προχωρήσει και στο άλλο άκρο. 

Ήδη το έχουν διαπιστώσει ομάδες που κινούνται στο όριο της Νομοθεσίας και μόνο το γεγονός πως η κυβέρνηση ξανάνοιξε την υπόθεση της Marfin ζητώντας την βοήθεια των φίλων και συμμάχων μας είναι ενδεικτική του τι θα επακολουθήσει. 

Για την πόλη μας φυσικά και δεν υπάρχουν παρά κάποιοι γραφικοί χουντικοί , οι αριστεροί που σχετίζονταν με "επαναστάσεις" δεν νιώθουν ασφαλείς να μιλάνε στα κινητά τους για  "απαλλοτριώσεις" και όλες και όλοι παρατηρούν πως μετά την δολοφονία του φίλου και συναδέλφου Σωκράτη Γκιόλια η παρουσία όσων πραγματικά πολεμάνε το οργανωμένο έγκλημα και όλη ξέρουν ποια υπηρεσία εννοώ είναι καθημερινή. 

Γιατί καλή και άξια η ομάδα ΔΙΑΣ για την ψιλοεγκληματικότητα αλλά για την σοβαρή υπάρχουν οι "ειδικοί" που προφανώς και προλαμβάνουν δεκάδες εγκλήματα αφού οι φασίστες στα "χαρτιά" "σκοτώνουν" έναν την ημέρα! 

Μια δικαστική απόφαση προφανώς και δεν θα μας απαλλάξει από την λαίλαπα του κόκκινου και του μαύρου φασισμού αλλά είναι μια αρχή για να κάνει η χώρα μας όλες τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για να γίνει κανονικό κράτος . Δηλαδή δυτικό. Γιατί προφανώς και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ υπάρχει μόνο στον Δυτικό κόσμο. 

Το ήθος όλων μας σε αυτή την πόλη είναι γνωστό και φυσικά σε την μάχη κατά του φασισμού δεν μπορούν να την κάνουν αυτοί που εν έτει 2020 πιστεύουν σε "πατερούληδες". 

Οι όποιες ελπίδες πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να δώσουμε αυτή την μάχη εξανεμίστηκε όταν η εφημερίδα "Η ΑΥΓΗ" θέλησε να γίνει Μαύρη Αυγή και έτσι όσοι αφελείς πίστευαν πως μπορούν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις να γίνουν με τους τάχα "αγανακτισμένους" είναι μια ακόμη ΟΥΤΟΠΙΑ. 

Καλούμε κάθε δεξιό και δημοκράτη της πόλης να στηρίξει την τεράστια προσπάθεια του κόμματος της ΝΔ και να πει ΟΧΙ σε όσους με πρόσχημα την "αλληλεγγύη" , την "αγάπη" και άλλες ευήκοες αξίες τους οδηγούν σε δρόμους χωρίς επιστροφή. 

ΥΓ: Τα τρόφιμα των Χρυσαυγιτών δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτά από κρατικούς φορείς έχουμε ενημερώσει σχετικά και θα γίνει έλεγχος αφού οι εγκληματικές οργανώσεις χρόνια τώρα κάνουν "ξέπλυμα χρήματος" .Ελπίζουμε να κινηθούν γρήγορα και να καλέσουν όσους τα παρέλαβαν χωρίς τα απαραίτητα τιμολόγια να έχουν και τις ανάλογες ποινικές ευθύνες. Από του υπουργείο προστασίας του Πολίτη και ευχαριστούμε για αυτό μας διαβεβαίωσαν πως η ΕΛ.ΑΣ παρακολουθεί διακριτικά τα περισσότερα μέλη της οργάνωσης που έχουν σχέσεις με την ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης. Άρα και αυτούς που συνομιλούν ακόμα και κάνουν σχέδια για το νέο κόμμα του κ. Ηλία Κασιδιάρη. Γιατί προφανώς και η συμμετοχή τους σε εκλογές με τα μέλη τους που θα παραμείνουν εκτός φυλακής θα συνεχιστεί. Και ορθώς θα συνεχιστεί γιατί τα χέρια τους τα "έλυσαν" οι 500.000 Ελληνίδες και Έλληνες που ζήτησαν από αυτούς να τους "σώσουν". 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: