ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο κατά φαντασία υποψήφιος δήμαρχος συνεχίζει να μας συκοφαντεί - Αυτή την φορά "ανακάλυψε" πως χάσαμε στο τσακ το γραφείο τύπου του δήμου!

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Ο κατά φαντασία υποψήφιος δήμαρχος συνεχίζει να μας συκοφαντεί - Αυτή την φορά "ανακάλυψε" πως χάσαμε στο τσακ το γραφείο τύπου του δήμου!


 Παρατρίχα θα έπαιρνα το γραφείο τύπου του δήμου μας! σύμφωνα με τον κατά φαντασία υποψήφιο δήμαρχο της πόλης μας που σε νέο πόνημά του συνεχίζει τις χωρίς στοιχεία συκοφαντίες του. 

Στο στόχαστρο του όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά της πόλης δίνει τον δικό του αγώνα ως οικονομικός μετανάστης να αφυπνίσει τους δημότες της Ηλιούπολης. 

Άστο Δημήτρη επί 10 χρόνια μόνο τον Κώστα και την Κική έπεισες και δεν ζει και ο Ιωάννης Μεταξάς να σου δώσει το "δαχτυλίδι". 

Στο νέο πόνημά του αποδεικνύει πως δεν τα πάει καλά και στα μαθηματικά αλλά οι εδώ οπαδοί του ισχυρίζονται πως έχει και τρία πτυχία! 

Υποψήφιος δήμαρχος αλλά ένα βιογραφικό του δεν είδαμε δέκα χρόνια για να μπορούμε να το κάνουμε φύλλο και φτερό. 

Δεν ξέρουμε γιατί εξακολουθεί και γράφει ψέματα και δεν ασχολείται με τις "επιχειρήσεις" του. Η Ηλιούπολη δεν αναζητεί "Μεσσίες" ας συνεχίσει ως οικονομικός μετανάστης να προσφέρει στην κοινωνία που ενεργεί . 

Το να συκοφαντεί εμάς δεν θα του προσφέρει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Η λάσπη δεν κολλάει πάνω μας με όποιον και εάν συμμαχήσει. Θα βρει πολλούς προθύμους αφού το ρεπορτάζ μας έχει χαλάει το "βόλεμα" σε πολλούς. 

ΥΓ: Γνωστός μας κομμουνιστής μας πληροφόρησε πως ο Γιάννης Ιωαννίδης που λέει τα καλά λόγια για τον δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά ήταν κωλοτούμπας και μαζί με τον Σιάντο όταν παρέδωσαν καρέκλες στον Ζαχαριάδη έλεγαν διαφορετικά από ό,τι με καρέκλα! Για την Ιστορία και μόνο να πούμε πως ο Ιωαννίδης τον οποίο επικαλείται ο κατά φαντασία υποψήφιος δήμαρχος πέθανε στο Βουκουρέστι τον Αύγουστο του 1967 αυτοεξόριστος στην ουσία αφού από το 1961 δεν επανεξελέγη στην ΚΕ του ΚΚΕ. Το 1952 είχε άλλωστε καθαιρεθεί από το ΠΓ του ΚΚΕ. Βέβαια για έναν συκοφάντη αυτά είναι ψιλά γράμματα αφού περιμένει να του πει ο οποιοσδήποτε για έναν δικτάτορα τι ήταν. Χιλιάδες σελίδες έχουν γραφεί για την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της 4ης Αυγούστου δεν έχει στοιχειώδη γνώση Ιστορίας κάποιος που το παίζει Βλαχοδήμαρχος; Ο κατά φαντασία υποψήφιος δήμαρχος θεωρεί πως ο δήμος μας έχει 35 υπαλλήλους στην καθαριότητας και το  γράφει και στην σελίδα του ο γελοίος! 

Διαβάστε και γελάστε . Σύμμαχος της κ.  Καραγιαννίδου και αυτός με τις μ@λ@κίες που γράφει για μόλις 35 υπαλλήλους ενώ ξεπερνούν κατά πολύ τους 200!!!!!!

Μια παράγραφο από το πόνημα του "Μεσσία" της πόλης στη ΘΕΣΗ 

 Όσο για το μέγεθος της πόλης λίγο να το συνέχιζε θα μας έβγαζε την μεγαλύτερη πόλη των Νοτίων Προαστίων εάν βέβαια ήξερα πως είμαστε προς τα εκεί. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: