ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Την παραίτησή του από την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" υπέβαλε ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Πανταζόπουλος

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Την παραίτησή του από την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" υπέβαλε ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Πανταζόπουλος

 


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ιστολογίου μας την παραίτησή του πριν από λίγη ώρα υπέβαλε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ηλίας Πανταζόπουλος από την παράταξη με την οποία έχει εκλεγεί. 

Παραιτήθηκε από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" τους τέως δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλο και παραμένει ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. 

Τους λόγους φανταζόμαστε πως θα τους εξηγήσει ο ίδιος όποτε και εάν βεβαίως το  επιθυμεί αφού εμείς δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσουμε έως αυτή την στιγμή μαζί του. 

Του ευχόμαστε να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του με συνέπεια όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τα κοινά της πόλης μας. 

Έχουμε χάσει τον αριθμό με όσους έχουν αποχωρήσει από την παράταξη του τέως δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου μετά την ήττα τους στις δημοτικές εκλογές του 2019, θα επανέλθουμε με περισσότερο ρεπορτάζ. 

Διαβάστε και ένα σύντομο βιογραφικό του δημοτικού συμβούλου Ηλία Παντζαζόπουλου που από σήμερα είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ δημοτικός σύμβουλος αφού αποχώρησε από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη".

Είναι από το προεκλογικό του φυλλάδιο 



Είμαι Παντρεμένος με την Βάσω Λεκαντή (εκπαιδευτικό).
Έχω δύο παιδιά:
-
 Τον Αλέξανδρο, πτυχιούχο το 2019 της ΟΠΑ (Τμήμα Δ.Ε.Τ)

- Την Βασιλική, 4ετή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Δ. Αττικής (τμήμα φυσικοθεραπείας).


Χημικός –Εκπαιδευτικός  Καθηγητής στα Νέα Εκπαιδευτήρια Μαλλιάρα


Από το 2011 υπεύθυνος των κοινωνικών φροντιστηρίων του Δήμου Ηλιούπολης στα οποία διδάσκω το μάθημα της Χημείας. (Ένας θεσμός που τον ξεκίνησε ο Δήμος μας)


Διετέλεσα 2 χρόνια (2011-2012) αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ηλιούπολης.

To 2013 ήμουν Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου ΚΑΦΑΔΗΛ που διαχειρίζεται τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τα Κέντρα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «Αγία Ταβιθά» καθώς επίσης και τα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» και «Ψυχολόγοι στα σχολεία».

Από το 2016 είμαι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: