ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η αντιπολίτευση θεωρεί πως με ανακοινώσεις και δελτία τύπου θα φιμώσει τον τύπο

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Η αντιπολίτευση θεωρεί πως με ανακοινώσεις και δελτία τύπου θα φιμώσει τον τύπο


 Μετά τους Τσατσούλη, Αραμπατζή , Ευσταθίου ήρθε η σειρά του Ασβεστά και της παράταξης που είναι φιλική προς τον ΣΥΡΙΖΑ να βάλλει κατά του Notia.gr επειδή ασκεί το λειτούργημά του. 

Καλεί μάλιστα και την δημοτική αρχή να καταδικάσει το δημοσίευμα! Τουλάχιστον αυτοί είναι πιο κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς τους αλλά υπερβάλλουν λέγοντας πως το δημοσίευμα προσβάλλει την Λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης! 

Το δημοσίευμα προφανώς και θέτει τις παρατάξεις προ των ευθυνών τους ας αφήσουν λοιπόν έστω και μια παράταξη να ενδιαφερθεί για το θέμα του Κοιμητηρίου της πόλης όσο εκείνοι λένε ΟΧΙ σε όλα και "καθαρίζουν". 

Ας σεβαστούν την εκλεγμένη κυβέρνηση που με το νέο προεδρικό διάταγμα βάζει φρένο στις αυθαιρεσίες στον Υμηττό και παλεύει για την Προστασία και Ανάπτυξή του. 

Βέβαια και οι ίδιοι παλεύουν για τον ίδιο σκοπό άρα προφανώς ή η κυβέρνηση έχει ΔΙΚΙΟ ή αυτοί και οι δύο ταυτόχρονα δεν γίνεται. 

Η δική μας άποψη γνωστή απλώς αναφέρουμε την ανακοίνωση τους και την δημοσιεύουμε αφού κινείται μέσα σε πλαίσιο γόνιμης αντιπαράθεσης και δεν καταφεύγουν σε αίολες κατηγορίες όπως άλλες παρατάξεις. Ακολουθεί η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "ΗΛΙΟΥ- πόλις - Ανθρώπινη πόλη"

Στις 10/10/2020 αναρτήθηκε στον ιστότοπο «ΝΟΤΙΑ.GR» κείμενο που προσβάλλει βάναυσα τους θεσμούς και τη λειτουργία του Δήμου Ηλιούπολης, καθώς και το σύνολο των δημοτικών συμβούλων που απαρτίζουν τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας.
Εδώ μπορείτε να δείτε το σχετικό δημοσίευμα: https://www.notia.gr/2020/10/i-smpe-to-koimitirio-kai-i-afeleia-tis/
Παράλληλα, προσβάλλει κατά αθέμιτο τρόπο την ίδια τη λειτουργία του δήμου μας καθώς λοιδορεί τις αποφάσεις των θεσμικών οργάνων του, ιδιαίτερα του δημοτικού συμβουλίου επιχειρώντας να υποβαθμίσει το κύρος των πρόσφατων αποφάσεών του.
Δεν είναι τυχαίο ότι το απαράδεκτο αυτό δημοσίευμα αναρτήθηκε αμέσως μετά το όχι της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου, στην χωροθέτηση διαδημοτικού νεκροταφείου Ηλιούπολης-Αλίμου στον Υμηττό.
Το δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης έπραξε το καθήκον του ως όφειλε, και με σοβαρότητα και υπευθυνότητα συζήτησε το θέμα αυτό εξαντλητικά σε 3 συνεδριάσεις και κατέληξε στην παραπάνω απόφαση.
Αυτή την απόφαση που προστατεύει τον Υμηττό επιχειρεί να πλήξει το δημοσίευμα που αναρτήθηκε.
Δεν είναι τυχαία άλλωστε η επίθεση προς τα πρόσωπά των νομικών συμβούλων των Δήμου Ηλιούπολης και Αργυρούπολης-Ελληνικού, όπως και η επίθεση ενάντια σε όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δήμου μας.
Αναμένουμε όλες οι παρατάξεις και πρώτη η δημοτική αρχή να αποδοκιμάσουν το δημοσίευμα που προσβάλλει πάνω από όλα την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Είναι εμφανής πλέον και στον τελευταίο δημότη της πόλης μας πως η μόνη δημοτική παράταξη που παλεύει για να έχει νέο  Κοιμητήριο η πόλη μας είναι η παράταξη "ΗλιουΌλοι Μαζί- ΕΝΑΚ" και αυτό είναι θετικό επειδή βρίσκεται στο τιμόνι του δήμου.
Μια παράταξη που πολεμήσαμε λυσσαλέα προεκλογικά αφού θεωρούσαμε και θεωρούμε πως ο Βασίλης Βαλασόπουλους ήταν ένας καλός δήμαρχος. Ο ίδιος για το Κοιμητήριο με καρέκλα είχε πει πως ο χώρος δίπλα στο ΚΥΤ ήταν ιδανικός αλλά στην τελευταία του συνέντευξη είδαμε πως δεν θέλει διαδημοτικό Κοιμητήριο  και βέβαια αρνείται ( όπως και ο τωρινός δήμαρχος) την αναβάθμιση του ΚΥΤ σε 400Κv . Για εμάς η ΣΜΠΕ για τον Υμηττό που είναι αναρτημένη στη σελίδα του υπουργείου απαντάει σε όλες τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης και αναμένουμε το νέο Προεδρικό Διάταγμα για να σωθεί ό,τι απέμεινε από την αδράνεια τόσων και τόσων κυβερνήσεων αλλά κυρίως από τις ιδεοληψίες της Αριστεράς! Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εάν έβλεπε πως το ΚΥΤ ενοχλεί θα το είχε απομακρύνει δεν το έπραξε αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητά του. Για εμάς όλα τα άλλα είναι λαϊκισμοί ακόμα και η δήλωση του δημάρχου της πόλης μας που ζητάει και αυτός την απομάκρυνσή του. Προφανώς ποιοι ήταν απέναντι στα ΜΑΤ όταν στήνονταν γνωρίζουν όλες και όλοι και φυσικά αυτούς τους "αγώνες" που δεν έχουν σκοπό για εμάς το κοινό καλό τους αφήνουμε στους κομμουνιστές που συμμετείχαν. Το να λένε Πασόκοι, Νεοδημοκράτες και Συριζαίοι πως δεν θέλουν το ΚΥΤ και να ψηφίζουν τα κόμματά τους που το θέλουν το θεωρούμε ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: