ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Θέμα ωρών οι προφυλάκιση των παρακάτω στελεχών της Εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Θέμα ωρών οι προφυλάκιση των παρακάτω στελεχών της Εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής



Σήμερα θα αποφασιστεί εάν θα προφυλακιστούν ή όχι τα παρακάτω στελέχη της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ της Χρυσής Αυγής. Οι διωκτικές αρχές είναι έτοιμες να φέρουν εις πέρας την επιχείρηση σύλληψης και μεταφοράς τους στις φυλακές αναμένοντας την σχετική απόφαση της Δικαιοσύνης. 

Συγκεκριμένα, επτά πρώην βουλευτείς της Χρυσής Αυγής κρίθηκαν, χθες, ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Πρόκειται για τους Νίκο Μιχαλολιάκο, Ηλία Κασιδιάρη, Ιωάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή, Ηλία Παναγιώταρο και Αρτέμη Ματθαιόπουλο.
Ακόμη, ένοχοι για ένταξη και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής κρίθηκαν οι πρώην βουλευτές: Παν. Ηλιόπουλος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Αντ. Γρέγος, Νικόλαος Μίχος, Νικόλαος Κούζηλος, Κων. Μπαρμαρούσης, Ευστ. Μπούκουρας, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Μιχ. Αρβανίτης, Ελένη Ζαρούλια και Δημήτριος Κουκούτσης. Ως μέλη της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης κρίθηκαν και οι πυρηνάρχες Γιώργος Πατέλης και Αναστάσιος Πανταζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: