ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η κ. Τσακογιάννη εν είδει αρχισυντάκτριας δίνει κατευθύνσεις στους υβριστές όποιου δημιουργικού συνδημότη μας "μπλέξει" εξαιτίας της δράσης του μαζί τους

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Η κ. Τσακογιάννη εν είδει αρχισυντάκτριας δίνει κατευθύνσεις στους υβριστές όποιου δημιουργικού συνδημότη μας "μπλέξει" εξαιτίας της δράσης του μαζί τους




Η "ευαισθησία" της κ. Τσακογιάννη για τις γυναίκες είναι δεδομένη αφού στέκεται στο πλευρό της ρατσίστριας υποψήφιας δημοτικής συμβούλου κ. Μανώλη. Από τους παρακάτω διαλόγους (κάντε κλικ εδώ) κατάλαβε όντως ξανθιά πως "θύμα" ήταν η κ. Μανώλη και όχι εγώ και η φίλη μου που κατασυκοφαντηθήκαμε από εκείνη και τις μυθοπλασίες της. Χθες ανακάλυψε συμμάχους τους μόνιμους υβριστές όσων δεν κάθονται σαν και εκείνη αλλά παράγουν έργο για την πόλη μας. Και ποιους δεν έχουν βρίσει μέσα από τα ιστολόγια τους που πέφτουν σαν χάρτινοι πύργοι όταν βρίσκεται κάποιος που δεν κλείνει το μάτι στον ΦΑΣΙΣΜΟ όπως ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Εξυπηρέτησης του Δημότη κ. Απόστολος Στασινόπουλος.

Τον οποίο βέβαια ενόχλησε ο συγχρωτισμός με τους κατά επανάληψη συκοφάντες του οπαδούς του "Μεσσία" και κατά φαντασίας υποψηφίου δημάρχου της πόλης μας. Το έδειξε και δεν του το είχαμε είναι η αλήθεια ( γιατί προφανώς και άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε) με το like του κάτω από την ανάρτησή μας





Και φυσικά ο ίδιος έχει δεχθεί σκληρή κριτική από το ιστολόγιό μας για την ξεκάθαρη θέση που έχει πάρει στο γνωστό θέμα με το εκκλησάκι στον Προφήτη Ηλία. Βέβαια δεν είναι μόνος ΟΛΟΙ οι δημοτικοί σύμβουλοι πλην του κ. Χρήστου Καλαρρύτη έχουν την ίδια άποψη με αυτόν.

Η κ. Τσακογιάννη αντί να διορθώσει το λάθος της ( εκτός και ήρθε σήμερα στην πόλη) και αγνοεί τα ΤΕΡΑΤΑ που έχουν ανεβάσει στο facebook η Κική Παρασκευά ( δεν ξέρουμε καν εάν είναι υπαρκτό πρόσωπο) υπέρ του "Μεσσία" συνεχίζει τoν ηθικό της κατήφορο.

Να της υποδείξουμε λοιπόν το ΠΟΙΟΝ των νέων της διαδικτυακών φίλων αφού όσο υπάρχει ακόμα ο νόμος παρωδία Ευάγγελου Βενιζέλου για τα προσωπικά τάχα δεδομένα δεν μπορούμε να γίνουμε πιο σαφείς και να την αφήσουμε για ακόμα μια φορά στη χλεύη των δημοκρατικών δημοτών αυτής της πόλης που προφανώς ξέρουν πολύ καλά τι πρεσβεύει και τι είναι ο καθένας από εμάς. Μυαλό έχουν ,βλέπουν διαβάζουν , ζουν σε αυτή την πόλη και δεν είναι "τουρίστες" που ενδιαφέρονται τάχα για να μας σώσουν από τους "κακούς" διοικούντες αλλά δεν το έχουν με τις εκλογές!





Να τονίσουμε για ακόμη μια φορά πως οι εποχές για τους αντιμνημονιακούς , τάχα πατριώτες και κοινούς συκοφάντες συνδημοτών μας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί αφού τα ανενεργά και μηδενικής επισκεψιμότητας ΜΜΕ των συκοφαντών μας δεν θα μας εμποδίσουν από το να αποκαλύπτουμε με ΣΤΟΙΧΕΙΑ και όχι με αερολογίες τις ασυναρτησίες τους.

Το ιστολόγιο που μας εγκαλεί πως δεν γράφουμε σωστά για την μήνυση κατά αγνώστων που κατέθεσε ο κ. Στασινόπουλος λίγες ώρες πριν οι συκοφάντες ρίξουν το ιστολόγιό τους έγραφε από το νέο διαδικτυακό εγχείρημά τους


Προσπαθούν να τον βγάλουν τρελό οι κοινοί συκοφάντες βάζοντας μπροστινό τον Αλέξανδρο Παπάζογλου ( για να μην φθαρεί ο "Μεσσίας" τους) και φυσικά την απάντηση την πήραν στις δημοτικές εκλογές όταν οι δημότες μας εξέλεξαν για δημοτικό σύμβουλο τον κ. Στασινόπουλο αφού τόση "λάσπη" και συκοφαντία δεν θα μπορούσε να πάει χαμένη.

Μπράβο λοιπόν στον κ. Στασινόπουλο για την στάση του τότε και τώρα αφού πέρα από ιδεολογίες ο αγώνας κατά του ΦΑΣΙΣΜΟΥ δεν μπορεί παρά να είναι κοινός. Σε μερικές μέρες που θα ολοκληρωθεί και η Δίκη της Χρυσής Αυγής όχι με το αποτέλεσμα που οι περισσότεροι θα επιθυμούσαμε θα βγάλουμε και κάποια στοιχεία γιατί καλή η υποκρισία αλλά η αλήθεια πάντα καλύτερη.

Βλέπετε εναντίον του ιστολογίου μας έχει κατά επανάληψη συνταχθεί οτιδήποτε "σάπιο" υπάρχει σε αυτή την πόλη αλλά ας κάνουν υπομονή όσο ο Θεός μας επιτρέπει να στεκόμαστε στα πόδια μας θα μας έχουν απέναντι.

ΥΓ: Οι τζάμπα αντιμνημονιακοί , αυτοί που μούντζωναν την Βουλή και γενικά όσοι αμφισβητούν τις αρχές και τις αξίες του δυτικού μας πολιτισμού και της Αστικής μας Δημοκρατίας δεν έχουν θέση φυσικά σε αυτό εδώ στο ιστολόγιο . Για την καρδιά μας σίγουρα ποτέ δεν είχαν αφού για εμάς ο τίτλος φιλελεύθερος είναι τιμή και όχι προφανώς μομφή όπως τον αντιλαμβάνονται οι "ψεκασμένοι" κατήγοροί μας. Θα επανέρθουμε με ρεπορτάζ αφού προφανώς και από εμάς οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν ξεμπλέκουν εύκολα . Κόκκινοι - μαύροι ή απλώς "Ρινόκεροι".......

Οι εικόνες προφανώς και είναι από τα ιστολόγια που ενημερώνεται η κ. Γωγώ Τσακογιάννη όταν δεν ανεβάζει σημαίες με το σφυροδρέπανο στο facebook , κοντόφθαλμη και εκεί καταδικάζοντας τον ένα φασισμό αλλά όχι τον άλλο. Να την ενημερώσουμε εάν δεν το γνωρίζει πως οι λαοί αποτίναξαν το κόκκινο φασισμό το μακρινό 1989, ενώ παραμένουν κάποια κράτη- παρίες που μας υπενθυμίζουν τι πρέπει να αποφεύγουμε όσοι σεβόμαστε την Δημοκρατία . Την Αστική προφανώς αυτή που ευδοκιμεί στον δυτικό κόσμο γιατί όσο και εάν ψάξαμε άλλη δεν βρήκαμε! !



Σ.Μ


Δεν υπάρχουν σχόλια: