ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συριζαίοι και ΚΚέδες συνεχίζουν να συκοφαντούν το ιστολόγιό μας μαζί τους χουντικοί και οι κάποιοι "κεντροδεξιοί" που τιμούν τους δήθεν αγώνες της Φασιστεράς!

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Συριζαίοι και ΚΚέδες συνεχίζουν να συκοφαντούν το ιστολόγιό μας μαζί τους χουντικοί και οι κάποιοι "κεντροδεξιοί" που τιμούν τους δήθεν αγώνες της Φασιστεράς!




Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ποιοι προσπαθούν να συκοφαντήσουν το πρώτο σε επισκεψιμότητα ΜΜΕ της πόλης.

 

Και αφού δεν μπορούν να πείσουν για την μη αποδοχή μας ( χιλιάδες καθημερινά pageviews και προσήλωση αναγνωστών που θα ζήλευε και ο Κιμ Γιούνγκ της Βόρειας Κορέας!) προσπαθούν με τον Paul , το σωματείο κομμουνιστών εργαζομένων του δήμου μας ( οι δεξιοί δεν συμμετέχουν καν στις διαδικασίες εκλογής του) , την μυθομανή Σούλα- Μπούλα και τον κατά φαντασίαν υποψήφιο Δήμαρχο που γράφει στο ιστολόγιό του πως έχουμε μόλις 35 υπαλλήλους καθαριότητας! να μας διαβάλουν. 

Όσοι δεν διαβάσατε την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων να το κάνετε για να πάρουν και κανένα κλικ τα ορφανά του Στάλιν της πόλης και όσα τοπικά ΜΜΕ αναπαράγουν τις κατάπτυστες ανακοινώσεις τους. 

Δελτία τύπου που αντί να απαντήσουν γιατί προτιμήθηκε ο γιος της προέδρου για τετράμηνη σύμβαση με τον δήμο μας στον τομέα της καθαριότητας λένε πως ανακάλυψαν πως θέλουμε να δοθεί η δομή της καθαριότητας σε ιδιώτες! 

Σοβαρή ανακάλυψη έκαναν. Εμείς το φωνάζουμε χρόνια αφού με το δημόσιο χαρακτήρα το μόνο που θα επιτύχουμε είναι να έχουμε "τρωκτικά" και να μας στοιχίζουν 9,5 εκ ευρώ τον χρόνο που πληρώνουμε βέβαια από την τακτική χρηματοδότηση του Κράτους προς τον Δήμο μας . Με απλά ελληνικά από την φορολογία που πληρώνουμε όλες και όλοι μας. Και εάν δεν την πληρώνουμε κινδυνεύουμε με κατασχέσεις περιουσιακών μας στοιχείων. 

Αμφισβητούν και τις φωτογραφίες των σκουπιδιών που αναρτούμε , αμφισβητούν όλες και όλους εσάς που διαδικτυακά διαμαρτύρεστε , αμφισβητούν και τους εαυτούς τους πολλές φορές γιατί όπως θα αποδείξουμε με εικόνα και ήχο σε δημοτικό συμβούλιο ο τέως δήμαρχος τους τα είχε "ψάλει" και μέσα σε αυτό, αφού κρατάει χρόνια "η κολώνια" του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου μας που ζητάει πάντα δικαιώματα αλλά δεν αναλαμβάνει ποτέ υποχρεώσεις. 

 Βρίζουν και την κυβέρνηση, θα τους περάσει αφού στις κάλπες η ΑΡΙΣΤΕΡΑ θα πάει και πάλι στο χρονοντούλαπο ενώ εντωμεταξύ κάποιοι ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ θα πάνε στη φυσική τους ΘΕΣΗ δηλαδή στην ΦΥΛΑΚΗ. 

Προφανώς και εμείς πλέον θα πάμε ένα βήμα παραπέρα κάτι που δεν θα είναι ούτε για εμάς ευχάριστο αλλά έτσι είναι η ζωή δεν επιλέγεις πάντα εσύ πόσο σκληρός πρέπει να γίνεις.

Τους αφιερώνουμε και κάτι από Μπρεχτ αφού τους αρέσει και τον χρησιμοποιούν οι κομμουνιστές στα δελτία τύπου τους. Εμάς ο Μπρεχτ βέβαια δεν είναι ο αγαπημένος μας όπως και κανένας άνθρωπος που υπηρέτησε ΚΟΚΚΙΝΟ ή ΜΑΥΡΟ φασισμό. 

"Αυτός που δεν ξέρει την Αλήθεια είναι απλά άσχετος. Όμως, αυτός που ξέρει την Αλήθεια και τη διαψεύδει είναι κάθαρμα".

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: