ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όχι οι φωτογραφίες της συνδημότισσάς μας δεν είναι fake news και καλό θα είναι να διορθωθεί άμεσα πριν γίνει κανένα ατύχημα

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Όχι οι φωτογραφίες της συνδημότισσάς μας δεν είναι fake news και καλό θα είναι να διορθωθεί άμεσα πριν γίνει κανένα ατύχημα

 


Όχι η κ. Πόπη Χωριανοπούλου δεν πάει για πολιτικός. Έτσι δεν το πρωτοκόλλησε στον δήμο όπως κάτι άλλοι ενεργοί πολίτες που αρέσκονται στην γραφειοκρατία. 

Δεν την ενδιαφέρει να γίνει δημοτική σύμβουλος, ούτε άμισθη Αντιδήμαρχος. Δουλεύει για να ζήσει και δεν την "παίρνει" να χάνει τον χρόνο της παίρνοντας τηλέφωνα για να το παίξει "θεσμική". 

Ανέβασε τις φωτογραφίες στο facebook . Μπορεί να είναι από τους "πικραμένους νοσταλγούς" αλλά η ίδια δεν ήταν έμμισθη Αντιδήμαρχος Οικονομικών της προηγούμενης διοίκησης σαν τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη. 

Και μπορεί αυτός να μην νοσταλγεί  τον ευεργέτη του τέως δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο αλλά οι δημότες που ΒΛΕΠΟΥΝ έχουν ήδη καταλάβει πως οι "επαναστάτες" ήταν μόνο για τις ΚΑΡΕΚΛΕΣ.

Ας δούνε λοιπόν τις φωτογραφίες που έβγαλε και ας διορθώσουν ό,τι βγάζει στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ μάτι πριν είναι πολύ αργά. Βέβαια μετά θα έχουμε δάκρυα και μετακύλιση ευθυνών. 




Την κ. Χωριανοπούλου δεν την γνωρίζω προσωπικά, και "έκλεψα" το θέμα από ομάδα στο facebook με αναρτήσεις σχετικές με την πόλη μας. Καμία διάθεση δεν έχω να ενημερώσω κανέναν υπεύθυνο (δεν είναι αυτός ο ρόλος του δημοσιογράφου ας το καταλάβει ο Paul και κάποιοι εργαζόμενοι καθαριότητας ), κάθε μέρα υπάλληλοι του δήμου περνάνε από το σημείο ας ενημερώσουν αυτοί. Όποιος νομίζει πως θα μας κάνει Σοβιετία να κάνουμε διακόσια έγγραφα και τριάντα τηλέφωνα σε ένα δήμο που κοντεύει να έχει 700 υπαλλήλους κάνουν λάθος. 

Αυτοί πάλι που θεωρούν προσωπικά δεδομένα υπαλλήλους που διαπράττουν ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ας περιμένουν την 12η Οκτωβρίου για να το δουν και σε ΦΕΚ! 

Εμάς η δουλειά μας είναι η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ του προβλήματος και ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω . Τα "μπουκωμένα" ΜΜΕ όπως είδατε ανάγκασαν την κυβέρνηση να πάρει πίσω τον διορισμό της κ. Ζαρούλιας ως μετακλητής υπαλλήλου  στη Βουλή. 

Βέβαια μετακλητοί στη Βουλή υπάρχουν και πολλοί άλλοι που πιστεύουν σε άλλο χρώμα ΦΑΣΙΣΜΟΥ. Αλλά στην Ελλάδα πάμε με τους δικούς μας ρυθμούς. "Καθαρίζουμε" πρώτα τον ΜΑΥΡΟ και μην έχει κανείς καμία αμφιβολία θα ακολουθήσει ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ. Κάποιοι από αυτούς είναι ήδη φυλακές αφού δολοφονούσαν αθώους και έβγαζαν προκηρύξεις στέλνοντας και φωτογραφίες με το οπλοστάσιό τους και φωτογραφίες του Άρη Βελουχιώτη! 

Γιατί οι καιροί άλλαξαν ας το καταλάβει και ο κ. Χατζηδάκης που αντί να βάλει τους εργαζόμενους να δουλέψουν μιλάει για Γκαίμπελς. 

Οι εργαζόμενοι του δήμου και όσοι αγάπησαν τις ΚΑΡΕΚΛΕΣ  προφανώς και δεν θα πτοήσουν όλες και όλους εμάς να αναδεικνύουμε τα κακώς κείμενα. 

Γιατί για όσους πρόσφατα έπιασαν καρέκλα και δεν έχουν υλοποιήσει ΤΙΠΟΤΑ από όσα πρέσβευαν υπάρχει και η παραίτηση. Τα πρωτόκολλα είναι για άλλους όχι για όσους ασκούν ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Η επίφαση ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ποτέ δεν μας ενθουσίασε ιδιαίτερα. 

Άλλωστε για να επιβάλεις την νομιμότητα πρέπει να έχεις και τους κατάλληλους μηχανισμούς και εδώ δεν μπορούμε να βρούμε ποιοι βανδαλίζουν δημόσια κτίρια ή ποιοι έχουν βάψει τους μισούς τοίχους της πόλης θα τα βάλουμε με τους επιχειρηματίες και τα "μεγάλα" συμφέροντα;

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: