ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης θεωρεί πως δημοκρατικά μέσα είναι υποχρεωμένα να υποκύπτουν στον κόκκινο φασισμό τους

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης θεωρεί πως δημοκρατικά μέσα είναι υποχρεωμένα να υποκύπτουν στον κόκκινο φασισμό τους



Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης θεωρεί πως τα ΜΜΕ της πατρίδας μας είναι υποχείρια του "πατερούλη" και πρέπει να μην ασκούν κριτική σε κραυγαλέες περιπτώσεις προσπάθειας "αγιοποίησης" προσώπων ή άκριτης αποδοχής δήθεν αγώνων. 

Η φωτογραφία είναι η θέση που κατέχει στην Ελλάδα το notia.gr το site με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα  εδώ και χρόνια στα Νότια Προάστια. 

H επισκεψιμότητά του οφείλεται στο γεγονός πως έχει άποψη και την γράφει μη υπακούοντας σε ψεύτικους καθωσπρεπισμούς με γνώμονα βέβαια τις αρχές και αξίες που αυτό υπηρετεί. 



Οι γνωστοί λασπολόγοι λοιπόν επειδή δεν τους άρεσε η θέση που παίρνει το συγκεκριμένο ΜΜΕ για το νέο διαδημοτικό κοιμητήριο στον Υμηττό βγήκαν να αφήσουν τις γνωστές σκιές που αφήνουν όσοι στερούνται επιχειρημάτων.

Ποιο ήταν το έγκλημα του notia.gr; Μα πως δεν τρώει αμάσητα όσα "ψεκασμένα" ακούστηκαν στο τελευταίο διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας από νομικό του δήμου που αμφισβητεί την ιδιοκτησία του χώρου του ΚΥΤ. Και πολύ καλά κάνει βέβαια άλλωστε χιλιάδες ευρώ παλιότερα και δραχμούλες  μας έχουν στοιχίσει οι προσφυγές του δήμου μας και άλλων όμορων για να καταφέρουμε να κάνουμε πιο πλούσιους την ΕΤΑΔ ( Ελληνικό Δημόσιο) και να έχουν να παίρνουν και οι δανειστές μας που συμμετέχουν εάν δεν το γνωρίζουν οι κομμουνιστές σε αυτό το Υπερταμείο όπως ονομάζονταν τα πρώτα μνημονιακά χρόνια. 

Οι θέσεις των δημοτικών παρατάξεων γνωστές για το θέμα το ίδιο και η διαδρομή κάθε συνδημότη μας γιατί ό,τι και να λένε η πόλη μας παραμένει "χωριό" και κανείς δεν έχει ασθενή μνήμη για να μην θυμάται τους "αγώνες" που έγιναν σε αυτή την πόλη. 

Ένα ΜΜΕ προφανώς και δεν μπορεί να υποκλίνεται στην απέραντη υποκρισία των υποψηφίων του δοτού δημάρχου της χούντας ούτε βέβαια μπορεί να "αγιοποιήσει" έναν δήμαρχο κομμουνιστή που ήταν συνοδοιπόρος και σύντροφος του Χότζα την εποχή που είχε χιλιάδες Έλληνες χριστιανούς στα κελιά του. 

Άρα μην αναμένουν οι της "Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης" πως το notia.gr θα υποκύψει σε όσους υπηρέτησαν τον κόκκινο φασισμό ούτε βέβαια θα "θαμπωθεί" κανείς με τους συμμάχους του κ. Καράβελου από τις κεντροδεξιές παρατάξεις που έχουν πάντα οι επικεφαλής τους έναν καλό λόγο για τον δοτό δήμαρχο της χούντας. 

Στην ουσία της υπόθεσης και επειδή όντως είναι στα συν μιας διοίκησης να εξασφαλίζει χώρο ταφής για τους δημότες της επαφίεται στην πλειοψηφία ( έστω και αυτή που διαμόρφωσε το αποτυχημένο σύστημα της απλής αναλογικής που βολεύει όλες τις μειοψηφίες) που πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική με ποιους συγχρωτίζεται.

Ο δήμος μας έχει άλλους δύο νομικούς συμβούλους που δεν έχουν βέβαια τις αριστερές περγαμηνές του κ. Καραβέλου ( διαβάσατε χθες πως πιστεύει πως ζούμε σε φασιστική λαίλαπα!) αναφέροντας ασυναρτησίες ενός πρώην δημάρχου που ήθελε να θίξει το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Προσωπικό που έδωσε αγώνες για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την ώρα που ο ίδιος ήταν στο πλευρό δικτατόρων στους πρώην σοσιαλιστικούς "παραδείσους" των κρατών που ήταν υπό την επιρροή της πρώην ΕΣΣΔ. 

Προφανώς μαθήματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δεν θα μας κάνουν οι κομμουνιστές ούτε τα απολειφάδια της χούντας που συνεγελάζονται μαζί τους. 

Μαθήματα δημοσιογραφίας εμείς πήραμε εν καιρώ Αστικής Δημοκρατίας που σέβεται αρχές και αξίες που δεν υπηρέτησαν ούτε υπηρετούν οι κομμουνιστές. 

Το notia.gr θα συνεχίσει φυσικά να ενημερώνει τους πολυπληθείς αναγνώστες του με τον τρόπο που αυτό θα επιθυμεί όπως βέβαια και τα μεγάλα ΜΜΕ της πατρίδας που δέχονται αυτό το διάστημα επιθέσεις από τα δύο άκρα. 

Και αφού πετύχαμε έστω ένα μικρό "χαστούκι" στο ένα ίσως είναι ο καιρός να δώσουμε και προς την άλλη πλευρά να καταλάβει πως η πλειοψηφία των ΜΜΕ της πατρίδας μας θεωρεί και τον κομμουνισμό μια ιδεολογία που παράγει ΒΙΑ και είναι υπεύθυνη για εκατομμύρια νεκρούς. 

Δυστυχώς ο εκλεκτός συνάδελφος κ. Φρίμης δεν γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην πόλη μας και κυρίως δεν κατανοεί τους λόγους που στοχοποιείται το μέσο του επειδή απλώς επιτελεί τον ρόλο του. 

Την δίχως ιδεοληψίες ενημέρωση των κατοίκων των Νοτίων Προαστίων που τους αφορά το ΚΥΤ στον Υμηττό γιατί δεν θέλουν να ζουν με κεριά στα σπίτια τους όπως ίσως οραματίζονται τα "ορφανά του Στάλιν" της πόλης μας. 

ΥΓ: Θέση επικεφαλή στη Νομική Υπηρεσία του δήμου μας δεν υπάρχει μάλλον τον έχρισαν οι της "Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης" ή το ΣΕΔΗ. Την άλλη "φορά" σύντροφοι στον Γερανίστα τα "χτυπήματα" σας στα ΜΜΕ γράφει πιο "ψεκασμένα" και γελάμε με την αμορφωσιά του. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: