ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο στην Google που πολεμάει χωρίς διακρίσεις τον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό και δεν αφήνει του οπαδούς του κόκκινου ολοκληρωτισμού να κάνουν την προπαγάνδα τους

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Μπράβο στην Google που πολεμάει χωρίς διακρίσεις τον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό και δεν αφήνει του οπαδούς του κόκκινου ολοκληρωτισμού να κάνουν την προπαγάνδα τους

 


Κάποιοι αμετανόητοι Σταλινοφασίστες ανέβασαν στην πλατφόρμα του youtube περιεχόμενο που παραποιεί την Ιστορική πραγματικότητα και παρουσιάζει τον Στάλιν συνεταιράκι του Χίτλερ ως τάχα πολέμιό του και οπαδό της Δημοκρατίας! 

Ελπίζουμε και στο μέλλον να συνεχίζει η Google τον αδιάκοπο αγώνα της κατά του Κόκκινου και του Μαύρου φασισμού συνεχίζοντας την αταλάντευτη προσπάθεια που κάνει για Δημοκρατία. 

Είναι φυσικό πως δεν μπορεί ένας ανήλικος να ακούει ΨΕΥΔΗ ,γιατί δεν έχει την δυνατότητα να κρίνει μη γνωρίζοντας την Ιστορία. Ούτε μπορεί να τους λες ανοησίες πως ο κόκκινος στρατός ήταν κάτι παραπάνω από Σταλινοφασίστες που είναι υπεύθυνοι για χιλιάδες δολοφονίες και διώξεις δημοκρατών στα κράτη που είχαν την ατυχία να γνωρίσουν την κομμουνιστική τυραννία. 

Στο Youtube μπαίνουν και Ουκρανοί και Πολωνοί και Τσέχοι τι μ@λ@κίες τραγουδάει το ορφανό του Στάλιν που θέλει να πάρει κάποια λεπτά δημοσιότητας στον Αμερικανικό κολοσσό. Στο Youtube έχουν ανέβει ιστορικά ντοκουμέντα από μεγάλα ιδρύματα για τον κόκκινο φασισμό πως μπορούσε η πλατφόρμα έναν Κνίτη να παραποιεί την παγκόσμια Ιστορία με τις σαχλαμάρες που ονομάζει τέχνη; 

 Φυσικά τα εδώ "ορφανά" του 9% στην πόλη μας έβαλλαν κατά του Αμερικανικού κολοσσού επειδή έκανε το αυτονόητο. Προάσπισε δηλαδή την Αστική μας Δημοκρατία από όσους φανερά σαν τους Χρυσαυγίτες επιβουλεύονται μιλώντας για "επαναστάσεις" και ταξικούς αγώνες ποντάροντας στο ΜΙΣΟΣ όσων νιώθουν ή και είναι αδικημένοι από το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Το θέμα είναι πως η ανατροπή του υπάρχοντος με την λογική των κομμουνιστών μας κάνει αυτόματα Βόρεια Κορέα. 

Προφανώς και παραποίηση της παγκόσμιας Ιστορίας μπορούν να κάνουν οι Σταλινοφασίστες στις δικές τους πλατφόρμες όπως αυτές της Κίνας , της Ρωσίας ή ακόμα και της Βόρειας Κορέας. 

Οι λαοί πλήρωσαν ακριβά τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ δεν νοείται ουδείς δημοκρατικός πολίτης να φέρει σύμβολα των κομμουνιστών που δεν έχουν καμία διαφορά με αυτά των Ναζιστών. 

Άλλωστε ο χειρότερος Φασισμός σύμφωνα και με έναν κομμουνιστή τον Μίκη Θεοδωράκη είναι ο αριστερόστροφος για να μην ξεχνιόμαστε. 

Φυσικά δεν θα διαφημίσουμε το συγκρότημα που θεώρησε πως η πλατφόρμα της Youtube που ανήκει ως γνωστόν στην Google θα επέτρεπε στο να διαφημίσουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

Από εμάς λοιπόν μπράβο στον Αμερικανικό κολοσσό που δείχνει έμπρακτα την αγάπη του προς την Δημοκρατία και τον Άνθρωπο. 

Γιατί τι άνθρωπος μπορεί να είσαι εάν έχεις για πρότυπό σου τον Χίτλερ ή τον Στάλιν; 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: