ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό



  • Δεν μπορούμε να απαντάμε διαρκώς σε κάθε σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στους υβριστές μας. Άλλωστε μέσα από εδώ διαβάζετε με στοιχεία και όχι με εικασίες το τι πρεσβεύουν οι συγκεκριμένοι. Φυσικά και απαντάμε όταν μας ενημερώσετε και δεν μένει τίποτα από εμάς αναπάντητο. Άλλωστε 7 χρόνια τώρα έχουμε πείσει την πλειοψηφία που μας διαβάζει για την ακεραιότητα του χαρακτήρα μας. Οι "πόρνες" , τα "πουστράκια μιας χρήσης" και οι παιδεραστές έχουν άλλωστε δεκάδες άλλα ΜΜΕ για να "ενημερωθούν". ΜΜΕ που δεν ταράσσουν την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους και που μπορούν να σας πουν πως ζείτε σε μια πεντακάθαρη πόλη που κατοικείτε από "Αγίους" πράγμα που προφανώς δεν θα διαβάσετε σε εμάς γιατί δεν είμαστε διατεθειμένοι να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα ή τις ανωμαλίες οιοδήποτε που ντύνεται το μανδύα προβάτου ενώ είναι ΛΥΚΟΣ. 

  • Και στο twitter ακολουθώντας το προφίλ μου έχετε ειδήσεις για την πόλη μας και όχι μόνο. Κάνοντας κλικ εδώ φίλοι του ιστολογίου μας ετοιμάζουν και twitter του ιστολογίου κυρίως για τους ομογενείς στις ΗΠΑ που αρέσκονται στην χρήση του. Και εμείς το τελευταίο διάστημα λόγω των επικείμενων Αμερικανικών Εκλογών το επισκεπτόμαστε καθημερινά και αναρτούμε το σύνολο των δικών μας αναρτήσεων ΜΟΝΟ εκεί για να ευχαριστήσουμε και τους αναγνώστες μας από τις ΗΠΑ. 

  • Απεργία των δημοσίων υπαλλήλων αύριο λέμε και βγούμε για ρεπορτάζ στους δρόμους της πόλης και να μην ασχοληθούμε με καμία ανάρτηση , άλλωστε έχουμε "ψυγείο" το χθεσινό μας για τον Προφήτη Ηλία που δείχνει σε τι οδήγησαν όλες και όλοι που αρέσκονται σε "επαναστατικές γυμναστικές" εις βάρος της κοινωνίας. Και χωρίς κείμενο και μόνο με το φωτορεπορτάζ θα αντιληφθούν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι πλην ενός και μιλάμε βέβαια για τον Χρήστο Καλαρρύτη (Πρώτα η Ηλιούπολη) πως η τήρηση της "νομιμότητας" οδήγησε στις άθλιες εικόνες μιας Εκκλησίας που έτσι και ολοκληρώνονταν θα ήταν το στολίδι της πόλης μας. 

  • Να μην ξεχάσουν οι επικριτές μας μέσα στα ανδραγαθήματά τους να αναφέρουν και την ένοχη ΣΙΩΠΗ τους στο θέμα των καταλήψεων . Οι αριστεροί τάχθηκαν με τα ανεδαφικά αιτήματα και οι δεξιοί κρύφτηκαν για ακόμη μια φορά προτιμώντας να μην στηρίξουν τις προσπάθειες της αρμόδιας υπουργού να βάλει σε τάξη επιτέλους όσους θεωρούν τσιφλίκι τους τα δημόσια κτίρια. Ντροπή και ραντεβού στις κάλπες του 2023 όπου και πάλι θα πανηγυρίζουν οι Ερυθροί Χμερ αφού δεν φτιάχνεις πλειοψηφία σιωπώντας ούτε όταν γίνεσαι ουρά των κατσαπλιάδων του ΚΚΕ της πόλης μας. Οι Σταλινοφασίστες άλλωστε έχουν πετύχει να είναι στον "αφρό" με αποφάσεις που πήραν δεξιές κυβερνήσεις και έσωσαν την χώρα μας διαχρονικά. 
  • Καλοσωρίζουμε τους νέους Συριζαϊκούς συλλόγους της πόλης μας που δείχνουν αλληλεγγύη με τις δικές μας τσέπες σε όσους μας βούλιαξαν οικονομικά επειδή θεωρούν δεδομένο πως η χώρα μας θα ζει εις βάρος των άλλων. Το παραμύθι συνεχίζεται και φυσικά στο πλευρό τους και όσοι σιτίζονται από το Δημόσιο με επιχειρήσεις που έχουν ως βασικό τους πελάτη το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. 

  • Προφανώς και οι προμηθευτές του δήμου μας είναι γρουσουζιά να αλλάξουν ή μάλλον είναι οι πιο συνεπείς και με τις οικονομικότερες προσφορές σε ό,τι τους ζητηθεί. Εμείς πανηγυρίζουμε για τον κάθε καινούργιο αφού προφανώς και δεν έχουμε κανένα όφελος από κανέναν ιδιώτη επιχειρηματία. 

  • Έχουμε τονίσει πως αποδεχόμαστε τις αρχές του ελεύθερου ανταγωνισμού και έτσι δεν θα έπρεπε να παραξενέψει κανέναν το άρθρο μας για τους ανώφελους τοπικισμούς. Οι επιχειρήσεις να στηριχθούν αλλά όχι εις βάρος του καταναλωτή. Άλλωστε επιχειρήσεις που πληρώνουν ένα σωρό φόρους δεν τους έχουμε δει να αντιδρούν για όσους ακόμα και σήμερα στις λαϊκές π.χ αγορές της πόλης μας θεωρούν έγκλημα να έχουν POS . Και βέβαια σε καμία 10ετία θα συμμορφωθούν και αυτοί έως τότε όμως θα έχουμε υπογράψει αρκετά ακόμα μνημόνια! 

  • Στηρίζουμε τις σελίδες μας και τις ομάδες μας στο facebook έως το τέλος του μήνα σε αυτές θα βρίσκεται τις όλες τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας όπως συμβαίνει πάντα στις άλλες απλώς αναρτούμε για να φτάνει η ΑΠΑΝΤΗΣΗ μας σε όσους από δική τους και μόνο ευθύνη δεν έχουν πρόσβαση σε αυτές. Εμείς το ΟΧΙ στον ΚΟΚΚΙΝΟ ή στον ΜΑΥΡΟ φασισμό το κάναμε πράξη δεν συνομιλούμε με "ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" τα στείλαμε ήδη στις "χωματερές" 

Δεν υπάρχουν σχόλια: