ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Περισσεύει ο λαϊκισμός και η υποκρισία σε βίντεο του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" - Χέρι - χέρι με Τσατσούλη , Αραμπατζή , Μανιάτη και Ευσταθίου για να αποτρέψουν και την δημιουργία νεκροταφείου στον Υμηττό αφού το ΚΥΤ όλοι γνωρίζουν πως δεν θα φύγει!

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Περισσεύει ο λαϊκισμός και η υποκρισία σε βίντεο του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" - Χέρι - χέρι με Τσατσούλη , Αραμπατζή , Μανιάτη και Ευσταθίου για να αποτρέψουν και την δημιουργία νεκροταφείου στον Υμηττό αφού το ΚΥΤ όλοι γνωρίζουν πως δεν θα φύγει!

ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΤΡΩΓΑΝ ΞΥΛΟ ΑΠΌ ΤΑ ΜΑΤ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ!  - ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΕΡΓΟΥ (Δ.ΚΙΝΤΗΣ)  ΚΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΤ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΡΕΥΜΑ -ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ "ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ" ΤΟΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ

 

 Δείτε την άποψη του επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κ. Ψυρρόπουλου για το ΚΥΤ στον Υμηττό για να καταλάβετε γιατί ουδείς σοβαρός θα παραμείνει σε αυτή την παράταξη. Ο κύριος Ψυρρόπουλος μας λέει πως η νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση με το νέο προεδρικό διάταγμα που φέρνει για την Ανάπτυξη και Προστασία του Υμηττού που ενσωματώνει την αναβάθμιση του ΚΥΤ θέτει σε κίνδυνο την υγεία μας! Θεωρεί δηλαδή πως οι επιστήμονες που συμμετείχαν για την εκπόνηση της ΣΜΠΕ είναι αδαείς και σχετικός είναι μόνο αυτός η κ. Τσατσούλη και ο συμφερτός των άλλων επικεφαλής που θέλει απλώς για αντιπολιτευτικό καπρίτσιο να αφήσει την πόλη μας χωρίς νεκροταφείο. Κάνει και ιστορική αναδρομή ξεχνώντας να πει πως ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Γεωργάκης ήταν αυτός που επέτρεψε ( και ορθώς για το δημόσιο συμφέρον έπραξε) στη δημιουργία του ΚΥΤ στον Υμηττό την ώρα που απέναντι ήταν όπως και τώρα όσοι θεωρούν πως δεν πρέπει να γίνει τίποτα καλό για την πόλη. Οι ανάγκες σε ηλεκτρικό ρεύμα και στην πόλη μας έχουν αυξηθεί μαζί με τους κατοίκους της αλλά αυτό διόλου προβληματίζει όσους κάνουν επανάσταση για την επανάσταση.

 Να φύγει το ΚΥΤ και να ζούμε με κεριά στα σπίτια μας αφού προφανώς και όλες οι κυβερνήσεις έγραψαν στα παλιά τους τα υποδήματα την απόφαση του ΣτΕ που ζητάει την απομάκρυνση του ΚΥΤ για περιβαλλοντολογικούς λόγους ( μέσα στη Β' Ζώνη Υμηττού) και όχι φυσικά επειδή είναι επιβλαβές για την υγεία των δημοτών μας. Γιατί προφανώς και καμία κυβέρνηση δεν θα ήθελε το υψηλό κόστος της νοσηλείας ανθρώπων που νοσούν ακόμα και εάν υποθέσουμε πως ήταν τόσο απάνθρωπη και ήθελε να γεμίσει τον κόσμο "καρκίνο" όπως λένε κάποιοι "ψεκασμένοι" δυστυχώς και με πτυχία! 

 Η φιλελεύθερη κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και οι προηγούμενες δημιούργησαν το ΚΥΤ στον Υμηττό για να καλύψουν τις ανάγκες σε ρεύμα των δημοτών μας και γενικότερα του Νοτίου Τομέα. Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει τον δρόμο του λαϊκισμού και να δείξει πως δεν κάνει για καρέκλες διοίκησης. Να ρωτήσουμε με ποιον τρόπο ο κ. Βαλασόπουλους εμπόδισε την αναβάθμιση του ΚΥΤ; Να ρωτήσουμε ακόμα εάν γνωρίζουν πως το 150αρι είναι μόνο για όσους δεν γνωρίζουν και πως όλες οι καλωδιώσεις είναι εδώ και χρόνια για 400αρι; Θεωρούν άραγε πως ακόμα το ΚΥΤ είναι των 150 Kv; Δεν έχουν μιλήσει με βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΚΙΝΑΛ να τους λύσουν κάθε απορία για την 20χρονη και πλέον λειτουργία του; Για το νεκροταφείο συμφωνούν για την επέκταση του υπάρχοντος μέσα στον Αστικό ιστό ξεχνώντας τι έλεγε ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος για ιδανική τοποθεσία δίπλα στο ΚΥΤ. 

Βέβαια είδαμε πως στην ουσία τους ενοχλεί το γεγονός του διαδημοτικού Κοιμητηρίου και αυτοί ισχυρίζονται πως ήθελαν μόνο δικό μας και όχι αναβάθμιση. Έτσι το δεχόμαστε ως δικαιολογία αλλά δεν το υιοθετούμε ως μέσο που προφανώς έχει πάρει ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση και δεν θέλει να κοροϊδεύει τους αναγνώστες τους. Το βίντεο μόνο σκηνοθετικά είναι καλό με το περιεχόμενο διαφωνούμε και κυρίως με την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ και βγήκαν στα κάγκελα για ένα ΚΥΤ που δημιουργήθηκε στις μέρες τους. Κάθε ΚΥΤ υποβαθμίζει τον χώρο δίπλα του , όπως κάθε ΣΜΑ , κάθε χωματερή κ.ο.κ αλλά οι πολιτικοί είναι για να δίνουν λύσεις και όχι για ανέξοδες "επαναστατικές" φιέστες. 

 Εμείς τους "ψεκασμένους" και τα συμφέροντα θα τα αποκαλύπτουμε πάντα , δεν θα αφήσουμε να μας το παίζουν οικολόγοι οι κάτοικοι των Αστυνομικών που ρήμαξαν τον δάσος και έχτισαν μέσα σε αυτό τα σπίτια τους ( όταν δεν υπήρχαν καν οικιστικές ανάγκες για να γίνει αυτό) και φυσικά θα δώσουμε μετά την ψήφιση του νέου προεδρικού διατάγματος πλήρη στοιχεία τα οποία ο ΑΔΜΗΕ έχει στην κατοχή τους και προς ενημέρωση κάθε πολιτικού για τις μελέτες για την ακτινοβολία που έχει πραγματοποιήσει στην περιοχή με κορυφαία Ελληνικά Ιδρύματα που ασχολούνται με τις μετρήσεις και τα όρια της ακτινοβολίας. 

 Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: