ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χαρείτε τον διαδικτυακό βόθρο της υποψήφιας του Τάσου Ευσταθίου κ. Μανώλη - Τώρα της φταίνε οι γιατροί του ΚΕΠΑ

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Χαρείτε τον διαδικτυακό βόθρο της υποψήφιας του Τάσου Ευσταθίου κ. Μανώλη - Τώρα της φταίνε οι γιατροί του ΚΕΠΑ


 Το ποστάρισμα της κ. Μανώλη δείχνει το επίπεδο των υβριστών μας. Ζητάμε συγγνώμη από τους αναγνώστες μας αλλά προφανώς αυτές τις υποψηφιότητες επέλεξε ο κ. Τάσος Ευσταθίου για μια καλύτερη πόλη! 

Κάθε δικό μας σχόλιο περιττό άλλωστε η ίδια ζήταγε συγγνώμη δεν είναι καν ξεκάθαρο από ποιους μια μέρα μετά! Φαίνεται δεν άκουσε την συμβουλή της γιατρού εξ΄αποστάσεως κ. Διαμαντή και έτσι την "πάτησε" . 

Κυριακή είναι γελάστε με τα χάλια της κεντροδεξιάς παράταξης του κ. Ευσταθίου που βγήκε να υπερασπίσει και τον κ. Καραβέλο από την δίκαιη κριτική από το πρώτο site των Νοτίων Προαστίων notia..gr που του έγινε για όσα είπε στο τελευταίο διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο. 


Και τέλος η κ. Μανώλη ζητάει και συγγνώμη και "καθαρίζει"


Η δική της ταλαιπωρία θα τελειώσει με τα ΚΕΠΑ η δική μας από το παρεάκι που έχει στηθεί για να μας φιμώσει θα συνεχιστεί αφού προφανώς και θέλουν σε καθημερινή βάση να ασχολούμαστε. Δεν κατανοούν προφανώς πως η πόλη είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. 

Το να αφήσουμε εμείς τις Συριζαίες παχύσαρκες και τους "κατσαπλιάδες" αναπάντητους δεν παίζει . Αφού άλλωστε αποτελούν πληγή για την πόλη μας και απειλούν με τις ιδεοληψίες τους την Αστική μας Δημοκρατία. 

Άλλωστε όπως όλες και όλοι γνωρίζουν πλέον σε αυτή την πόλη είμαστε εδώ για να διαλύουμε ΜΥΘΟΥΣ και όχι  για να τιμούμε ανύπαρκτους αγώνες όσων έχτισαν πολιτικές καριέρες εις βάρος της τοπικής μας κοινωνίας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: